Arama sonuçlarınız

1. E

Outdoor Meraklılarına Google Earth'den Mükemmel Raster Haritalar

Ynt: Outdoor Meraklılarına Google Earth'den Mükemmel Raster Haritalar Peki elde ettigimiz rmp uzantili dosyayi GPS e nasil aktaracagiz? Triton 400 e sahibim. Hafiza kartina yazarak denedim ama basarili olamadim.

2. E

Hangisini Almam Lazim

magellan triton 300 Arkadaslar magellan triton 300 almis bulundum. Oldukca iyi bir fiyata aldim. Tek problem icinde amerika ve kanada haritalarinin olmasi. Artik gelince bi caresine bakicaz harita yuklemenin.umarim isimi gorur. Turkiye haritasi yukleme konusunda yardimlarinizi bekliyorum. Saygilar
  3. E

Hangisini Almam Lazim

Ynt: Hangisini Almam Lazim Cevabiniz icin tesekkur ederim reha bey. Cihaz altarnatifleri konusunda yeterli bilgiya sahip degilim. Ancak kullanim amacim oldukca basit. Balik avinda, iyi balik buldugumuz kerterileri kaydedip tekrar ayni yere rahatca gidebilmek. Ancak bunu yaparken de nerede...

4. E

Hangisini Almam Lazim

Selamlar Arkadaslar Amerika dan 1 adet el tipi gps cihazi almayi planliyorum ama yanlis cihaz almaktan da korkuyorum. Cihazi agirlikla balik avina gittigimde kullanmak istiyorum ama yollarda da kullansam fena olmaz diyorum. En buyuk korkum da harita yuklamalari. Hangi cihazlar icin bedava...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,092
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri