Arama sonuçlarınız

1. dnz60

2012 Model Yeni Pick-Up Korando Sports Türkiye'de

Ynt: 2012 Model Yeni Pick-Up Korando Sports Türkiye'de 2010 mayısında o aracın sıfırı erzurum ymy otomotivde 44 bin civarı idi.18jant deri koltuklu full donanım olan. üstelik 3yıl bakım kampanyası ve arka kabin kapama ile birlikte.

2. dnz60

19-02-2012 KARTEPE VE SSANGYONG ACTYON SPORTS

Ynt: 19-02-2012 KARTEPE VE SSANGYONG ACTYON SPORTS selim abi aracın son hali süper olmuş...
  3. dnz60

4x4 mü 4x2 mi

Ynt: 4x4 mü 4x2 mi ben de 4x2var Erzurumda yaşıyorum kışlık lastikler ile pek sıkıntı yasamıyorum ama gaza ani basarsanız veya ani yavaşlarsanız arkadan kıç atma egiliminde oluyor araç.. Şahsen ben kışları değilde yazları dere tepe çıkarken daha çok 4x4 almadıgıma hayıflanıyorum.. 4x2nin...

4. dnz60

Actyon Sports Kullanıcıları Listesi

1 sabri yucel ......... istanbul umraniye atakent .. 2-Abdullah KARAGÖZ Mersin (Sport değil ama ACTYONG yarım sayılsa da aynı familyadan 3 yunus özkaya actyon sport manuel 4x4 2008 istanbul - başakşehir 4- ertuğrul çavdar.... 2010 4x4 manuel.....şu an için erzincan 5-salih yıkılmazsoy...
  5. dnz60

Ssangyong Actyon 4x2 Hakkında

Ynt: Ssangyong Actyon 4x2 Hakkında geçmiş olsun kaan bey Allah beterinden korusun.

6. dnz60

:) sizlerle bir ilki daha paylaşmaktan gurur duyuyorum :)

Ynt: :) sizlerle bir ilki daha paylaşmaktan gurur duyuyorum :) benim ssangyong bile bundan güzel :D

7. dnz60

2012 model SUT 1 geliyor :)

Ynt: 2012 model SUT 1 geliyor :) aracın sadece ön ızgarası değişscek sanırım, konsept hali ile cıksa idi keşke şu haliyle sıradanlaşmış sanki... bizim araçlar çirkin filan ;D ;D ama enazından sıradan değil.
  8. dnz60

KLASİK AĞLAYAN KEMAN SES GÖRÜNTÜ SÜPER

Ynt: KLASİK AĞLAYAN KEMAN SES GÖRÜNTÜ SÜPER kaç çeker hocam bu?
  9. dnz60

23 Ekim 2011 Kemerburgaz Gezimiz (Actyon Sports***)

Ynt: 23 Ekim 2011 Kemerburgaz Gezimiz (Actyon Sports***) hakikaten selim abi ben de dedim ne oluyoruz Ediz'in arabayı minübüs cekince :o ??? Arabaların hakkını veriyorsunuz maşallah

10. dnz60

ACTYON SPORTS YAZILIMLA 170HP OLDU

Ynt: ACTYON SPORTS YAZILIMLA 170HP OLDU hocam kocaman a/t lastikleri takıyorsunuz,bi dünya fazladan ağırlık(ekipmanlar)ekliyorsunuz sonra 120ile giderken 9 litre yakıyor diyorsunuz... ben hormonsuz ;D(sizinkilere bakınca)4x2 manuel asvalt lastikleri ile 100-110km hız ile 7litre yakıyorum...

11. dnz60

Action Sports Hakkında Bilgi İsteği

Ynt: Action Sports Hakkında Bilgi İsteği Asr adında bir sistem yok ebd destekli abs fren sistemi var 4teker disk.(asr ile aynı işi görür mü bilmem:) otomatik viteslerde c.c var düzlerde yok. uzun yolda ben 7litre civarı yakıyorum genelde 100-110km hızla şehiriçinde tam hesaplayamamakla beraber...
  12. dnz60

2. Ssangyong Kullanıcıları Buluşma Gezisi Duyurusu

Ynt: 2. Ssangyong Kullanıcıları Buluşma Gezisi Duyurusu fotograf yok mu yahu arkadaşlar :)

13. dnz60

Ynt: 2. Ssangyong Kullanıcıları Buluşma Gezisi Duyurusu hoşgeldiniz murat bey aramıza.
  14. dnz60

Ynt: 2. Ssangyong Kullanıcıları Buluşma Gezisi Duyurusu yapmayın etmeyin arkadaşlar yazıktır günahtır Trabzonun,rizenin yaylaları sizi bekler. ;D gelin bu taraflara ziganada kuzuyu ben kesecegim,yanında da fırında sütlaç :P gönül 5-Deniz özkan yazdır diyor hanımdan da izin cıktı ama :D :D...
  15. dnz60

bozuk fan sesi

Ynt: bozuk fan sesi Ertugrul bey, sorununuzu anlattım kontak anahtırını cevirmeden önce lambaların sönmesini beklerken bozuk fan sesi gibi bir ses geliyor dedim.usta anlamadı dediği getir bakalım oldu >:( cuma günü yemek var serviste usta ile görüşegim bu sıkıntıyı tam olarak nasıl anlatsam...

16. dnz60

bozuk fan sesi

Ynt: bozuk fan sesi valla kusura bakmayın buaralar bizim dersler başladı hepten unutmuşum yarın ilk işim olsun kusura bakmayın :)
  17. dnz60

ssangyong'la yedi göller(ovit)

Ynt: ssangyong'la yedi göller(ovit) ertuğrul bey, erzurum Ymy otomotivin 30 Agustos cuma yünü yemeği varmış,(davetiye daha gelmedi bana ama olsun ;D) gelirseniz tanışalım:)
  18. dnz60

Sakarya Hendek Çiğdem Yaylası Ssangyog Kullanıcıları Buluşma Gezisi 19/02/2011

Ynt: Sakarya Hendek Çiğdem Yaylası Ssangyog Kullanıcıları Buluşma Gezisi 19/02/2011 abi ben de katılmayı cok arzuluyorum erzurumda olsamda bu sene tayin istiyoruz insallah sizin oralara yaklasırız. buarada bnm araç 4x2 ya zincir+kar lastiği bu gezilerde idare etmez mi yahuu 8) şimdi o kadar...

19. dnz60

bozuk fan sesi

Ynt: bozuk fan sesi ertuğrul bey erzurumda mısınız?imzanızdaki resim erzurum değil mi? bu arada sorununuz için yarın ustamı ararım.
  20. dnz60

ssangyong'la yedi göller(ovit)

Ynt: ssangyong'la yedi göller(ovit) ertugrul bey manzara güzel ben de iki hafta önce karadeniz turundan döndüm.dönüşte ovit geçidini merak ettiğimden ikizdere-ovit-erzurum yolunu tercih ettim. bu yedigöllere ulaşım nasıl acaba bir dahki sefere rotaya burayı da ekleyelim. bu arada bizim...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,060
Kayıtlı Üye Sayımız
166,961
Kaydolan Son Üyemiz
Nehir Doğann

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR