Arama sonuçlarınız

1. M

Suzuki Jimny Lastik Seçimi ?..

Ynt: Suzuki Jimny Lastik Seçimi ?.. güvenlik çok önemli, ama bir de işin maliyet kısmı var. maliyet ve geri dönülebilirlik açısından spacer daha uygun görünüyor ama onunla ilgili de pek çok yerde yazılar okudum ve tehlikeli olduğundan bahsediliyordu, sonra yağmurdan kaçarken doluya tutulmak da...

2. M

Ynt: Suzuki Jimny Lastik Seçimi ?.. pek bilmediğim bir yolda, aniden çıkan keskin virajlarda bir kaç kez tehlike atlattığım için iz genişliğini biraz daha artırarak yol tutuşu artırmak istiyorum. tasarımı itibariyle yatmaya müsait bir araçta ofset ne kadar etkili olur onu da bilemiyorum. :-\
  3. M

Ynt: Suzuki Jimny Lastik Seçimi ?.. arkadaşlar 205/70/15 orijinal ebat bir a/t lastikle, yükseltme olmadan, orijinal janta max ne kadar ofset verebiliriz, bilgisi olan var mı ?

4. M

Ynt: Suzuki Jimny Lastik Seçimi ?.. teşekkür ederim
  5. M

Ynt: Suzuki Jimny Lastik Seçimi ?.. cevap için teşekkür ederim. kendi yazımı okuyunca ben de eksiklikleri farkettim :P şöyle düzelteyim : BF goodrıch 215/75/15 düşünüyorum. bu lastiği en azından bir süre yükseltmesiz kullanacağım. eğer girdiğim arazilerde sıkıntı yapmazsa hiç yükseltme de...

6. M

Ynt: Suzuki Jimny Lastik Seçimi ?.. arkadaşlar konu eski ama yeni başlık açıp kirlilik yapmamak için buradan devam etmeyi daha uygun gördüm. 2 ay kadar önce ben de bir jimny aldım ve yavaş yavaş aracımda bazı değişiklikler yapmak istiyorum. ilk etapta maliyeti en düşük olan direksiyon...

7. M

Satılık 2004 Model Suzuki Jimny

Ynt: Satılık 2004 Model Suzuki Jimny erdoğan bey aracınızı bir süredir takip ediyorum ve bir işaret de ben atmış durumdayım ;) memleketin yakın olması, gidip aracı görme, inceleme fırsatının olması ise ayrı bir avantaj. ( ben de osmaniyedeyim ;D ) ancak benim de sorunum elimdeki 93 model...
  8. M

22.000 Km de Jimny

Ynt: 22.000 Km de Jimny müthiş olmuş, ama fiyatı bütçemi aşıyor :( inşaallah kıymetini bilecek birine gider

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,761
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri