Arama sonuçlarınız

1. ismail_brs

X5'in Hazin Sonu

Ynt: X5'in Hazin Sonu Benxe sorun X5 de değil çünkü üzerinde performans lastiği var, o lastiklerle o arabanın kumsaldan geçerek denizin kenarına kadar gitmesi bilr mucize :)

2. ismail_brs

Fotoğraflarla Hatay

Ynt: Fotoğraflarla Hatay Güzel fotolar ama bu kadar olmamalı daha yenilerini bekliyoruz :)
  3. ismail_brs

Hatay Yemekleri

Ynt: Hatay Yemekleri Hatay mutfağı zengin ve lezzetlidir, üniversiteyi okumuştum orada alışmak zor olmuştu yemeklere sonra alışıncada arar oldum. kehke yada kömbeyi halen daha oradaki tanıdıklarımda istediğim olur.

4. ismail_brs

Antakya Mozaik Müzesi

Ynt: Antakya Mozaik Müzesi Güzel fotolar o atmosferi yaşayan biri olarak o müzenin havasını teneffüs etmek bile harika
  5. ismail_brs

Çeşitli Kuş Fotoğrafları

Ynt: Çeşitli Kuş Fotoğrafları çok güzel fotolar paylaşım için teşekkür ederim

6. ismail_brs

Mavi Leylek

Ynt: Mavi Leylek Mavi Leylek ilginç, bunu yakalamış olmak da oldukça güzel

7. ismail_brs

Kuş Gözlemciliği Fotoğrafçılığı

Ynt: Kuş Gözlemciliği Fotoğrafçılığı Çok güzel fotolar paylaşım için teşekkür ederim
  8. ismail_brs

Sülüklügöl (23-24 Ocak 2010)

Ynt: Sülüklügöl (23-24 Ocak 2010) çok güzel fotolar paylaşım için teşekkürler
  9. ismail_brs

Jeep Sahipleri Listesi

Ynt: Jeep Sahipleri Listesi 1- Necmi Çevirme .com 96 ZJ 5.2 Ankara 2- onur Nlb. katenerci 93 ZJ 5.2 Ankara 3- Barış...

10. ismail_brs

Zj'nin Kötü Özellikleri Nelerdir?

Ynt: Zj'nin Kötü Özellikleri Nelerdir? Arkadaşlar Aslan besleyen yemini düşünmezmiş ZJ kullanmak bir ayrıcalıktır. Bu özelliğe ve donanıma sahip bir araca 80 - 100 bin TL vermemiz gerekirdi. Biz kaliteyi ucuza bulduk o kadarıda olsun artık :)

11. ismail_brs

Zj'nin Kötü Özellikleri Nelerdir?

Ynt: zj nin kötü tarafları nelerdir ? Çok halısın sonuna kadar katılıyorum :)
  12. ismail_brs

Jeep Tarihçe

Ynt: Jeep Tarihçe Çok güzel bilgiler, teşekkür ederim.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,948
Kaydolan Son Üyemiz
neyzenx

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR