Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Gezenbilir; Bolu Kış Kampı (21-22 Şubat 2015)
1. Ender KURUTLU - İstanbul - Cumartesi Sabah
2. Bobo - İstanbul - Cumartesi sabah
3. Gurkan - Bursa - Cumartesi sabah
4- Cenk SARIKAYA - İstanbul - Cumartesi sabah
5- Doğukan GÜNGÖR +3 kişi - Zonguldak - Cuma aksam
6- Ali Çavdar...
cuma akşam yada cumartesi bolu gar yada uygun belirlenen bir yerden aracında boş yeri olup ankaradan gelecek 1 kişiyi alabilecek varmıdır
arkadaşlar ankaradan 2kişibukampa katılmak istiyoruz cuma akşam üzeri yada cumartesi sabahtan yola çıkacak aracında yeri olan varmıdır
Merhaba Bende Cumadan gitmeyi planlıyorum aracınızda yer var ise masraf paylaşımlı sizlere katılmak isterim.
Ynt: 7. Gezenbilir Festivali 2014
Ben ilkinden beri katılıyorum festivallere bildiklerimi aktarayım diyecğim ama zatenbir festival yapılacakmış bizler yinede üyeler olarak arkadaşlara destek olmak adına aşağıdakikonulara destek olabilirsek hem sedat ve mertin yükü hafiflemiş olur hemde üyeler...
ok dir o zaman burdan kamp duyurusu açalım sorun yok ama benim gelme sebebim genelde duvar ve kano gibi sporlar içindi ama kampada hayır demem
valla kamp organize etmeye ederiz onda sorun yok festival havasında geçmesi için duvar kano gibi faaliyetleri bulmak lazım boluda karagöl tarafında hazır duvarın olduğu bir yer vardı hadi hazır duvar var onu ordan hallettik başka faaliyerlerde ekleyebilmek...
Hadi bakalım Mehmet Bey umarım yitirmemişizdir Festivalimizi çünkü bence festivalde biterse Gezenbilir elde sıfır olacak organize olmakta sıkıntı yok benherdaim Türkiyenin her yerindeki dostlarımla anlık yada planlı organize olup her türlü etkinliğe gidiyorum...