Arama sonuçlarınız

1. warmaster

Batırdı Bu Araç Beni..

Ynt: Batırdı Bu Araç Beni.. Abicim pek konum değildir karışmam ama bir öneri gerçi sizin için sanırım artık çok geç ancak Bostancı sanayisinden Cemafer ustaya bi,r uğra istersen. en azından neyi ne kadar pahalı edinmişsin onu öğrenirsin Cemafer ÖZYEN oto suzuki ve 4X4 araçlar üzerine çalışır...

2. warmaster

Hayalimdeki VX 80 ime kavuştum..

Ynt: Hayalimdeki VX 80 ime kavuştum.. Huseyin cigim sikinti etme ille de 80 diye 100 u bir dene asla pisman olmazsin 80 icin cok konustuk 100 icinde konusuruz ;)
  3. warmaster

şu vx80 için yorumlarınız

Ynt: şu vx80 için yorumlarınız Hayırlı olsun bol çamurlu günlerde keyifle kullanın. tekerinize taş değmesin.

4. warmaster

Yeni ISUZU D-MAX çok can yakacak :D

Ynt: Yeni ISUZU D-MAX çok can yakacak :D Tüm kamyonet sınıfı gibi FSM ve her yıl muayene malesef
  5. warmaster

Ynt: şu vx80 için yorumlarınız Selamlar Fatihciğim nasılsın?

6. warmaster

Yeni ISUZU D-MAX çok can yakacak :D

Ynt: Yeni ISUZU D-MAX çok can yakacak :D Sanmıyorum sıkıntısız çevirir bence

7. warmaster

Ynt: şu vx80 için yorumlarınız 1. araç Hüseyin arkadaşımızın aracı gönül rahatlığı ile gidip görüşebilirsiniz aracı temizdir. bakımlıdır. ama yine tercih sizin
  8. warmaster

Vx80 ya da Vx100 Almak İstiyorum

Ynt: Vx80 ya da Vx100 Almak İstiyorum Serkan o yarış aracımız suzuki :)
  9. warmaster

Toyotacılar Muhabbet Köşesi

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Hafta sonu yine yarış var hazırlıklar tamam.

10. warmaster

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Günaydınlar.

11. warmaster

En İyi Döner Nerede Yenir?

Ynt: En İyi Döner Nerede Yenir? Karadenizde bir döner lezzet durağı değerlendirin derim. http://www.dailymotion.com/video/xl2nax_donerci-nail-usta-vedat-milor-tarihi-meyhur-kastamonu-doneri_shortfilms
  12. warmaster

Vx80 ya da Vx100 Almak İstiyorum

Ynt: Vx80 ya da Vx100 Almak İstiyorum .

13. warmaster

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Günaydın güzel insanlar.
  14. warmaster

Toyota Land Cruiser VX 100 Yükseltme Kiti - YARDIM!!!

Ynt: Toyota Land Cruiser VX 100 Yükseltme Kiti - YARDIM!!! Bu ara pek nasip olmuyor bahane arıyorum :D
  15. warmaster

Satılık - 2001 Model VX100

bence çok effektif değil ama tabi bütçe modelle gelecek vergi yükü malum.

16. warmaster

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Hafta sonu Veziroff un vezirköprü Kunduz yaylasında düzenlediği off road oyunlarındaydım. Rubicon un hararet probleminin yanında nasıl kırılgan bir makine olduğunu canlı gördüm bogger vs fayda etmedi 2 etaptada finish göremedi belki diyordum şimdi hayır diyorum...
  17. warmaster

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Günaydın Toyotacılar.
  18. warmaster

Kamplar için 3 Dakikada Pişen Makarna

aynı lezzeti vericektir büyük ihtimal ama gerçek makarna da yapmak suyu ısıttıktan sonra yapmak zor değil ki. dahası pette makarna fena fikir değil :D

19. warmaster

Satılık - 2001 Model VX100

5. vites için mi 2003?
  20. warmaster

Toyota Land Cruiser VX 100 Yükseltme Kiti - YARDIM!!!

Ynt: Toyota Land Cruiser VX 100 Yükseltme Kiti - YARDIM!!! Nasip ama araç almak o kadar büyütülecek birşey değil sen biraz temkinlisin :D

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,958
Kaydolan Son Üyemiz
Torungill

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR