Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 5. Geleneksel Gezenbilir İftar Buluşması (28 Ağustos 2010) (Fotoğraflar)
çok güzel bir geceydi tekrarında buluşuruz yine inşallah hazırlayanlara teşekkürler
Ynt: 8 Ağustos Pazar Günü Evleniyorum :)
mutluluklar
birkaç gündür siteye girmedim bu düğüne gitemesekte gezenbilir ailesi olarak telgraf çekerdim (1 ayda aileden saydım kendimi ptt ci çok sevilmesekte yapardık bişeyler)
Ynt: PTT Kargo
bakıın ben yanlışı savunmuyorum.kargonuzun üzerinde kabul merkezinin etiketi vardır kargonuzun ağırlığı yazar orada ağırlk kontrolü yapabilirsiniz yada gönderici içerik kısmını doldurıyor sizde teslim alırken etiket üzerinde içerik bölümünü kontrol edin.2 çürük elma varsa hepsi...
şikayet var da diğer kargo firmaları ile ilgili şikayetlere de var onlarada baktım.onlarda şikayet sayısı ptt ye göre oldukça fazla fakat bu ptt eksiliğini örtmez.sorun sadece ptt yaşanmıyor.her kayıp korgonun bedelini ptt karşılıyor göndericiler bunun üzerinde biraz durursa...
bir ptt çalışanı olarak okudularıma üzüldüm.sizde takdir edersiniz ki zaman zaman aksaklıklar olur. ptt infoya yazmaktan çekinmeyn belki size dönüşleri geç oluyor.sizden gelen maillere bağlı olarak kabul merkezi ve varış merkezinden cevap isteniyor.dolaysıyla geri dönüşü geç...
Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010)
çok güzel bir ailesiniz ya 2 gündür siteyi inceliyorum ne çok şey kaçırmışım :((( imrendim.bende katlmak istiyorum festivale(ilk etkinliğim olcak) fakat arabamda çadıımda yok.nasıl gelcem kalacak yer var mı...