Arama sonuçlarınız

1. S

Salda Gölü Kamp Yeri Hayal Kırıklığı...

Resimleri cep telefonumla çektim ve pek başarılı olamadım ama gene de bulunsun...

2. S

Akşam üzeri bisikletimle küçük bir gezinti yaparken bir kaç resim çektim ama gölün güzelligi renkleri pek belli olmadı ama gene de yükleyebilirsem deneyeyim..
  3. S

iyi dilekleriniz için herkese teşekkür ederim...umarım her zaman güzel manzaralarla karşılaşıp güzel anılarımızla yaşarız..

4. S

içimde ki doğa sevgisi ile düşüncesiz insanlara inat doğaya sahip çıkıp güzelliklerini yaşayacağım inşallah...daha geniş bir zaman da tekrar etraflıca Salda gölünü keşif edeceğim...iyi dilekleriniz için teşekkür ederim..
  5. S

Uzun zamandır hayalini kurduğum Salda gölünde bir gecelik de olsa kamp yapma fırsatı ile hazırlandım ve yola çıktım.Ayrıca bu benim ilk çadır kampı deneyimim olacaktı ve az çok edindiğim bilgi ile Yeşilova belediyesi kamp alanına ulaştım.Çok fazla zamanım olmadığı için başka yer arayışına...

6. S

carraro 812

Ynt: carraro 812 100-150 tl fark vermeye değer mi bilmiyorum ama 812 modelini beğendim ve son kararımı almaya gittiğimde vericem sanırım 1012 ile 812 arasında,liste fiyatı harici bi değişiklik indirim olursa 1012 modeli olabilir,geçen gün gittiğimde satıcı bana fiyat da yardımcı olabilirim...

7. S

carraro 812

Ynt: carraro 812 slm dostum.. bu modelden bende almak istiyorum inceleme aşamasındayım ama büyük ihtimalle carraro olacak fakat crx 812,912 ve 1012 arasında yada daytona 436 modellerinde seçim yapamadım...siz 812 den memnun kaldınız mı ? iyi akşamlar..

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,060
Kayıtlı Üye Sayımız
166,961
Kaydolan Son Üyemiz
Nehir Doğann

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR