Arama sonuçlarınız

1. KESER35

Vitara 2.0 v6 cılar Kaç Kişiyiz.?

Ynt: Vitara 2.0 v6 cılar Kaç Kişiyiz.? 1-) oguz1134.......1995 2.0 v6 Vitara MT/ Oğuz Hekimoğlu / İstanbul / Yeşilköy / 34 ah 8958 2-) Arwin...... .....1995 2.0 V6 Vitara MT/ Ahmet Gündüz /İstanbul /Bayrampaşa / 34JR 383 3-) minemanager 1998 2.0 v6 Vitara AT/ Mehmet .........../...

2. KESER35

Lpg'li Araca Farklı Buji Kullanılmalıdır, Orjinali Değil.

Ynt: Lpg'li Araca Farklı Buji Kullanılmalıdır, Orjinali Değil. Oğuz bey merhaba, size ulaşmam lazım...537 262 11 00
  3. KESER35

Suzuki Vitara V6 Ateşleme Bobini Arıyorum

Ynt: Suzuki Vitara V6 Ateşleme Bobini Arıyorum çok teşekkür ederim...olumsuz bir durumda sizle irtibata geçeceğim...

4. KESER35

Ynt: Suzuki Vitara V6 Ateşleme Bobini Arıyorum izmirde bakmadığım yer kalmadı...dediğiniz gibi hep üç fişli var...bakalım ustam çaresine bakacak...arabayı satma sebebiniz neydi....şu an ne kullanıyorsunuz...(bu sıkıntılardan sonra sanırım bende satacağım)
  5. KESER35

Manisa Salihli'den Bozdağ Eteklerine Off Road (5 Haziran 2011)

Ynt: Manisa Salihli'den Bozdağ Eteklerine Off Road (5 Haziran 2011) İyi Eğlenceler...

6. KESER35

Ynt: Manisa Salihli'den Bozdağ Eteklerine Off Road (5 Haziran 2011) çok geçmiş olsun...sanırım ben bu kadar rakamla kurtaramayacağım....

7. KESER35

Ynt: Manisa Salihli'den Bozdağ Eteklerine Off Road (5 Haziran 2011) Arkadaşlar Merhaba, Çok üzülerek başıma gelen bir olaydan dolayı yarın ki geziye katılamayacağım. Yarın ki gezi için aracamı sanayiye götürüp bakımlarını yaptırırken usta zincirden çok tehlikeli bir sesin geldiğini ve bu...
  8. KESER35

Ynt: Manisa Salihli'den Bozdağ Eteklerine Off Road (5 Haziran 2011) 1. Serkan SAYGAN + 1 (pandipieri) 2. Evren UYANIK (tek araba olarak 1 arkadaşımla birlikte geliyorum) 3. Kazım ATASOY (tek araba olarak 1 arkadaşımla geliyorum) 4. Levent BALIKAY (balikay) tek araç tek sürücü 5. Gürkan KESER...
  9. KESER35

Ynt: Manisa Salihli'den Bozdağ Eteklerine Off Road (5 Haziran 2011) 1. Serkan SAYGAN + 3 (pandipieri) 2. Evren UYANIK (tek araba olarak 1 arkadaşımla birlikte geliyorum) 3. Kazım ATASOY (tek araba olarak 1 arkadaşımla geliyorum) 4. Levent BALIKAY (balikay) tek araç tek sürücü 5. Gürkan KESER...

10. KESER35

Ynt: Manisa Salihli'den Bozdağ Eteklerine Off Road (5 Haziran 2011) Valla süper anlatım...allahtan bilgisayarınızın başında değilmişsiniz...Görsellerle de olsa yüreğim dayanmazdı herhalde...:)

11. KESER35

Ynt: Manisa Salihli'den Bozdağ Eteklerine Off Road (5 Haziran 2011) :) Tavsiyeniz üzerine pazarlığa giriştim...Sonuç Eşim ve kızlarımdan biri de geliyor...:)
  12. KESER35

Ynt: Manisa Salihli'den Bozdağ Eteklerine Off Road (5 Haziran 2011) 1. Serkan SAYGAN + 3 (pandipieri) 2. Evren UYANIK (tek araba olarak 1 arkadaşımla birlikte geliyorum) 3. Kazım ATASOY (tek araba olarak 1 arkadaşımla geliyorum) 4. Levent BALIKAY (balikay) tek araç tek sürücü 5. Gürkan KESER...

13. KESER35

Ynt: Manisa Salihli'den Bozdağ Eteklerine Off Road (5 Haziran 2011) Aranızda eşini getiren varmı...?
  14. KESER35

Ynt: Suzuki Vitara V6 Ateşleme Bobini Arıyorum mesut bey merhaba, sorunu çözebildiniz mi...?
  15. KESER35

Ynt: Suzuki Vitara V6 Ateşleme Bobini Arıyorum merhabalar, suzuki vitara v6 ateşleme bobini arızası benim de başıma geldi...Bu 2000 üstü magan bobini nden kasıt olarak Reno megane aracındanmı bahsettiniz... teşekkürler...

16. KESER35

Ynt: Manisa Salihli'den Bozdağ Eteklerine Off Road (5 Haziran 2011) Listeye adımı ekledim. Bi aksilik olmadığı sürece yanınızdayım...Herkese şimdiden Teşekkürler... 1. Levent BALIKAY (Konvoy Lideri) "balikay" 2. Serkan SAYGAN "pandipieri" 3. Kivanc GOKBORU 4. Cuneyt...
  17. KESER35

Ynt: Manisa Salihli'den Bozdağ Eteklerine Off Road (5 Haziran 2011) tarih belli oldumu... Katılmak isterim... İlk tecrübem olacak...Sabırsızlanıyorum...:)
  18. KESER35

Gezi Rotası - Sarnıç - Karagöl

Ynt: Gezi Rotası - Sarnıç - Karagöl paylaşım için teşekküreler... Güzel bir gezi olmuş...

19. KESER35

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) herkese çok teşekkürler...en kısa zamanda organizasyon yapılsa da aracımı bir deneyebilsem...:)
  20. KESER35

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) inşallah..teşekkür ederim...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,958
Kaydolan Son Üyemiz
Torungill

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR