Arama sonuçlarınız

1. rosengela

20 Şubat 2010 Tarihli Haber Türk Gazetesinde Geocaching İle İlgili Çıkan Yazı

Ynt: 20 Şubat 2010 Tarihli Haber Türk Gazetesinde Geocaching İle İlgili Çıkan Yazı haberde, kutuyu başka bir noktaya gömüyor demiş =( aynı yere saklamak gerekiyor oysa.. keşke düzgün araştırsalardı..

2. rosengela

iphone 3gs ve Geocaching

Ynt: iphone 3gs ve Geocaching geocaching.com un kendi resmi uygulaması da var iphoneda kullanılabilecek. Biri ücretsiz, diğeri 9.99 dolar. İlkini denedim, şimdi ikinciyi kullanıyorum. Tavsiye de ederim. Ama birebir sonuç vermiyor alıcı yeterince hassas değil sanırım. Daha sonrası için Garmin...
  3. rosengela

3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (03-04 Temmuz 2010)

Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (03-04 Temmuz 2010) Emeği olan herkese teşekkürler. Biz de birkaç saat önce İstanbul'a döndük. Ne Aladağlar'da ne de yolda yağmura yakalanmadık, doğa bizden yanaydı. Kamp alanı ve ortam çok güzeldi, biz acemilerin eksiklerini kapatan tüm...

4. rosengela

3. Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Duyurusu (03-04 Temmuz 2010)

Ynt: 3. Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Duyurusu (03-04 Temmuz 2010) Koordinatlar; 40.604287, 31.673559 İlk mesajdayazılmıştı..
  5. rosengela

Ynt: 3. Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Duyurusu (03-04 Temmuz 2010) bu arada dün akşam arnavutköy'de yeşil bir suzuki gördüm uzaktan, arkasında gezenbilir etiketleriyle! komşularımdan biri de gelecek sanırım =)

6. rosengela

Ynt: 3. Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Duyurusu (03-04 Temmuz 2010) benim arabanın altı çok alçak ve cuma gece geç saatte, karanlıkta geleceğiz. sorun olur mu? vurur muyuz bir yerleri? ayrıca, kalırsak haber vereceğimiz bir telsiz yok, bir cep telefonu alabilir miyim orada olacak...

7. rosengela

Ynt: 3. Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Duyurusu (03-04 Temmuz 2010) uruntekin@gmail.com mail atarsanız telefonla da iletişime geçeriz. bekliyorum..
  8. rosengela

Ynt: 3. Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Duyurusu (03-04 Temmuz 2010) istanbuldan iki kişi alabilecek yerimiz var =)
  9. rosengela

Ynt: 3. Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Duyurusu (03-04 Temmuz 2010) acemi olarak bir sorum olacak. çadır sanki alırsa üstten su alır gibi geliyor bana. bir branda aldım büyükçe, ama çadırın üstüne bir kat daha atmayı planlamıştım. sizce üstü yerine altına koymak daha mı uygun olacaktır...

10. rosengela

Ynt: 3. Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Duyurusu (03-04 Temmuz 2010) Arkadaşlar, Meteoroloji'nin Bolu tahminini paylaşıyorum... keşke güneş olsaydı... ???

11. rosengela

Ynt: 3. Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Duyurusu (03-04 Temmuz 2010) arkadaşlar burada da hatırlatayım 2 (biraz sıkışılırsa 3) kişilik yerimiz var, istanbul'dan cuma akşam yola çıkıyoruz. uruntekin@gmail.com
  12. rosengela

3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010)

Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010) üç kişi biraz zor olabilir, araba tek kapı arkada sıkışabilirsiniz =( ama yol çok uzun değil idare ederiz derseniz görüşelim. uruntekin@gmail.com iki kişilik yerim var, mail atıyorum size, haberleşelim.

13. rosengela

3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010)

Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010) ben istanbuldan geliyorum ama kocaeliden geçerken sizi alabilirim. kaç kişi olacaksınız ki?
  14. rosengela

Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010) Sormadan geçemeyeceğim, Face acaba maçka parkında falan dolaşan bir köpek midir? Giller'da da bolca resmi olan hani? Bir de alanda masa-sandalye var mı? Bizim acilen çıkıp almamız gerek yoksa =(
  15. rosengela

Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz Arkadaşlar, ikii kişi gidiyoruz demiştim daha önce. Dolayısıyla arabada iki kişilik yer var. Gitme sıkıntısı olan varsa benzinin bir kısmını üstlenmek üzere bir veya iki kişiyi almak bizim de işimize gelir =)...

16. rosengela

Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 300 km falan sanırım istanbuldan, 3-4 saat kadar sürer, dediğiniz gibi sabah daha uygun herhalde.. bakalım değerlendireceğiz hafta sonuna kadar. teşekkür ederim cevabınız için.
  17. rosengela

Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz Arkadaşlar bir aksilik olmazsa iki kişi olarak biz de katılacağız. İstanbul'dan ya cuma akşamı 7-8 gibi çıkacağız ya da cumartesi sabah 7 gibi. Hangisini önerirsiniz? Gece gelsek yol iz bulabilir miyiz? Çadır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,970
Kayıtlı Üye Sayımız
166,959
Kaydolan Son Üyemiz
seckincelem

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR