Arama sonuçlarınız

1. M

Bot Tavsiyesi

Ynt: Bot Tavsiyesi merhaba Ankamal SPX de indirimde 120 lira civarı bi fiyatı var Ankaradaysanız bakmanızı öneririm Ama bu ayakkabının dayanıklılığı iyi değil hatta bi yakınım (bu işlerden anlar) ayakkabı konusunda lafuma markasından uzak durmamı önerdi...

2. M

Bot Tavsiyesi

Ynt: Bot Tavsiyesi Ankarada Garmont ürünlerini bulabileceğim bir yer var mı ?
  3. M

Bir Makinenin Yağmurdan Etkilenmemesi İçin..

Ynt: Bir Makinenin Yağmurdan Etkilenmemesi İçin.. Ben Ankara'da yaşıyorum Hayyam' a gitme şansım yok bu ara istanbula da yolum düşmüyor Şayet yolunuz düşerse epl1 e üretilmiş bişey var mı diye sorarsanız sevinirim... Ama kocaman kameraya 200 dediğine göre benimki daha...

4. M

Ynt: Bir Makinenin Yağmurdan Etkilenmemesi İçin.. Teşekkür ederim . Şu kılıfı ben bi yaptırmaya çalışayım bakalım nası bişey olacak güzel olursa ordan seri imalata bile geçerim 8) bu çevrede büyük bi ihtiyaç aslında, ucuza malolursa faydalanan çok olur...
  5. M

Bot Tavsiyesi

Ynt: Bot Tavsiyesi Pazar günü adrenaline gittim Serkan bey çok yardımcı oldu ve birçok konuda da bilgilendirdi. Tavsiye ettiği model Boreal Cayenne fiyat 280 tl

6. M

Ynt: Bir Makinenin Yağmurdan Etkilenmemesi İçin.. Merhaba dün itibariyle Olympus E-PL1 14-42 kit siparişini www.bizamerikadayiz.com üzerinden gerçekleştirdim 1 hafta içinde gelicek inşallah... Kıılıf olayıyla ilgili bir gelişme var, Bir ajansta çalışan arkadaşımın başka bir...

7. M

Merhaba ben temmuz sonuna doğru Kaçkara gideceğim... (ilk kez) Emektar canon a85 im bozuldu ve oraya makinesiz gitmek istemiyorum.... aslında olympus EPL1 almak niyetindeyim ama o zamana kadar elime geçermi (amerikadan uygun fiyata ayarlamaya çalışıyorum... ) ve...
  8. M

Bot Tavsiyesi

Ynt: Bot Tavsiyesi Öncelikle cevap için teşekkür ederim her halukarda bugün Kızılaya gideceğim onun için en azından dükkanların önünden bi geçip keşif yaparım bahriyeli ulusta sanırım oraya gidemem ama kızılayda bildiğiniz başka bir yer varsa oralara bakabilirim..
  9. M

Bot Tavsiyesi

Ynt: Bot Tavsiyesi Merhaba Arkadaşlar ben de aranıza yeni katıldım 30 temmuzda trans kaçkar ve zirveye gidiyorum (1 hafta ) aslında bu tip ve uzunlukta bir aktiviteye ilk defa katılacağım bu parkur ayakkabıyı ne kadar zorlar emin değilim Lafuma Xwalk gördüm...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri