Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Karadenizin El Değmemiş Yaylası Ancumah (ZENO)
kıskançlıktan ölebilirm her an..ne olur şu ordu da da bir faalyet olsun delirmek üzereym bu şehrde...)):
Ynt: Mağaraya Giriş
mağaralar çok tehlikeliolabiliyor..yüzme bilmeyenlerle gitmek,karanlık fobisi olanlarla gitmek tam bir işkence..ama aksiyon oluo((:
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
:'(ya biri bana yardm etsin lütfen..kimsenin profl bilgilerini göremiorm..hala yeni dio)):zaten daha net bağlatrmadım eve , cafe de can çekişiorm..madem kabul ettinz hadi bacınıza yardım edin :D
Ynt: 14 Temmuz 2010'da Başlayan 8-10 Günlük Çanakkale-Balıkesir Gezisi
hmm.plan süper ama bu kadar yakın tarihte katılmam mümkün değil...)):valla kız kıza acayip eğlenrdik..bunun benzerini başka zaman birlikte - inş başka arkadaşlar da katılır- yapalım inş..ne diyeyim üzüldüm..
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
bu arada nalan hanım hep bu tür farklı meslek sahibi insanlarla tanışmak istemişmdr..ama şansa işim gereği hep -tsk da personeldim- aynı tip insanlarla muhatap oldum..inş tanışma şansımz olur(:
not: yaşasın feminzm :D