Arama sonuçlarınız

1. zeus_69

Araba Ile Uzun Türkiye Turu

Yorucu ama guzel olacaktir. Simdiden iyi yolculuklar

2. zeus_69

Doğu Karadeniz'de Dağlarında 11 Gün Gezdim. Karadeniz Ne Güzelmiş.

Ynt: Doğu Karadeniz'de Dağlarında 11 Gün Gezdim. Karadeniz Ne Güzelmiş. çok güzel emeğinize saglık
  3. zeus_69

Motosiklet Camiasının Acı Kaybı

Ynt: Motosiklet Camiasının Acı Kaybı allah rahmet eylesin. söylenecek o kadar çok söz var ama bu güzel plartformda dile getirmek istemiyorum. çok yazık oldu

4. zeus_69

Başımız Sağolsun Hüseyin Pelit "Rüzgar" Dostumuzu Kaybettik

Ynt: Başımız Sağolsun Hüseyin Pelit "rüzgar" Dostumuzu Kaybettik allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
  5. zeus_69

Beyaz Defender 110 1990 Model

Ynt: Beyaz Defender 110 1990 Model takip devam ediyor sonuç ne ?

6. zeus_69

deffender üstü çadır

Ynt: deffender üstü çadır biralogeg bey bence de çok doğru düşünüyorsunuz, fiyatları çok astronomik bence. hatta normal çadır alıp kurmak daha mantıklı geliyor, çadır yapmak konusunda tecrübem yok sizi dikkatle izlemliyecem, fiyatı uygun olması durumunda eminim ki talep te olacaktır.

7. zeus_69

deffender üstü çadır

Ynt: deffender üstü çadır http://www.youtube.com/watch?v=Qopsx4uHMyY gerçi sizde incelemiş sinizdir.
  8. zeus_69

deffender üstü çadır

Ynt: deffender üstü çadır youtube da yanlış hatırlamıyorsam, kurulum video su mevcut tu. Ordan yola çıkarak iskeleti tahminiz kolay olabilir. sizin için bir kez daha bakarım bulursam paylaşırım.
  9. zeus_69

deffender üstü çadır

Ynt: deffender üstü çadır defender için, hoşuma giden araç üstü çadırları

10. zeus_69

Ahşap Defender Torpido Yapımı

Ynt: Ahşap Defender Torpido Yapımı çok güzelll

11. zeus_69

Bir Defender da Bursa'dan.

Ynt: Bir Defender da Bursa'dan. yada almak isteyenlere bir fikir olsun diye de
  12. zeus_69

Defender 110 İçin Hangi Motoru Koysak Ne Kadar Maliyet Tutar ?

Ynt: Defender 110 İçin Hangi Motoru Koysak Ne Kadar Maliyet Tutar ? motoru sıfırlatmak ne kadara maliyeti olur. aynı zamanda aracın gücünde bir sorun olurmu

13. zeus_69

Bir Defender da Bursa'dan.

Ynt: Bir Defender da Bursa'dan. HAYIRLI OLSUN ÖNCELİKLE, KAÇA ALDINIZ.
  14. zeus_69

Çadır Kampçılığında Isınmak için Ne Kullanıyoruz?

Ynt: Çadır Kampçılığında Isınmak için Ne Kullanıyoruz? mevcut olanaklarla melih bey gibi yapak en ucuz ve etkili yöntem. olur ya ileride yaparlar taşıması kolay ve pratik bişey gayette güzel olur
  15. zeus_69

Ynt: Çadır Kampçılığında Isınmak için Ne Kullanıyoruz? ertugrul bey söyledikleriniz gayette mantıklı ve zaten olursada oldukça pahalı olur. ben japonyada yapılan bir sırtçantasın haberi okumuştum çanta da güneş panalleri var ve gün boyu güneş enerjisinden besleniyormuş ve pc ve telefon da...

16. zeus_69

Ynt: Çadır Kampçılığında Isınmak için Ne Kullanıyoruz? hakkatten yaratıcılıgın sınırı yok. birazdaha zorlasak güneş enerjisi ile çalışan bir ısıtıcı hakkında yorum yapmamız yakındır ki şu an mantıklı geldi. hatta bana :)
  17. zeus_69

Ynt: Çadır Kampçılığında Isınmak için Ne Kullanıyoruz? üşümemek mi hele de sabaha karşı öyle bir üşürümki uyandıracak kadar tekrar uyutmayacak kadar üşürüm. helede yaz kamp degilse off. ama dogayla mücadelenin ruhunda üşümek olduguna iinandıgımdan pek aldırış etmem
  18. zeus_69

Defender 110 Güzelleştirme Operasyonu :)

Ynt: Defender 110 Güzelleştirme Operasyonu :) uzun zmandır takip ediyordum son halini sabırsızlıkla bekliyorum gmc almayı planlıyordum şimdi defender e bakmaya başladım. kazasız belasız günlerde binin inşallah

19. zeus_69

Ynt: Çadır Kampçılığında Isınmak için Ne Kullanıyoruz? tulum fazla korumuyor hele ki sabaha dogru buz gibi oluyor. ondan extra önlemler alıyoruz. jenaratör kullanmak herzaman mümkün olmaya bilir
  20. zeus_69

Ynt: Çadır Kampçılığında Isınmak için Ne Kullanıyoruz? cep sobası çok etkili bulmuyorum şarapta keza aynı sıcaksu torbasıda uyku tulumunu nemlendiriyor. kamp bir kaç günse bide yüksek irtifa sa kuruma problem enerji veren şeyler esasen vucudu koruyor çikolata pekmez vb gibi

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,060
Kayıtlı Üye Sayımız
166,961
Kaydolan Son Üyemiz
Nehir Doğann

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR