Arama sonuçlarınız

1. tuncbozkurt

Thule Omnister 1200 Tente Rayını Nerden Bulabilirim

Herkese iyi günler Thule omnister 1200 tente rayını nerden bulabilirim?

2. tuncbozkurt

Çeki Demiri Fişi Bağlantı Şeması

HEM 13LÜ HEMDE 7 Lİ BAĞLANTI ŞEMASINI GÖREBİLİRSİNİZ. HER İKİSİDE STANDART BAĞLANTI ŞEMASIDIR.
  3. tuncbozkurt

O Araç Bu Karavanı Çeker Mi? Sorusuna Yanıt :)

YUKARIDA BELİRTMİŞ OLDUĞUM HESAP, ARAÇ ÜRETİCİSİ TARAFINDAN DA VERİLEN ÇEKEBİLECEĞİ FRENLİ VE FRENSİZ RÖMORK HESABIDIR.

4. tuncbozkurt

O Araç Bu Karavanı Çeker Mi? Sorusuna Yanıt :)

HERKESE İYİ GÜNLER. GENELLEME YAPARSAK NEREDEYSE TÜM ARAÇLAR RÖMORK ÇEKEBİLİR. ARACINIZIN NE KADAR YÜK ÇEKECEĞİNİ İSE ARACINIZ ÜZERİNDE BULUNAN TANITIM ETİKETİ İLE ÖĞRENEBİLİRSİNİZ. SAYGILAR
  5. tuncbozkurt

Amarok Çeki Demiri

HERKESE İYİ GÜNLER. 28 NİSAN 2017 YÜRÜRLÜĞE GİREN YENİ MEVZUATA GÖRE ÇEKİ DEMİRİ TAKILAN ARAÇLARIN ARTIK VİZE YE GİTME ZORUNLULUĞU KALKMIŞTIR. ÇEKİ DEMİRİ TAKILDIKTAN SONRA TSE'DEN ALACAĞINIZ ONAYLI PROJE DOSYASI LE BİRLİKTE DİREK TRAFİK TESCİLDE İŞLEM YAPTIRABİLİRSİNİZ. VOLKSWAGEN AMAROK İÇİN...

6. tuncbozkurt

Çeki Demirini Ruhsata Işletemiyorum:((

AYNEN DEDİĞİNİZ DOĞRU. FORD TRANSİT COURİER MARKA ARAÇLARIN 75 BEYGİR OLANLARINDA BU SORUN VAR.

7. tuncbozkurt

araçların farklı olduğunu düşünmüyorum. ancak türkiyedeki mevzuata göre katar ağırlığı olmayan araçlara( tanıtım etiketinde 2. hane boş olan veya teknik uygunluk belgesinde yazmayan araçlara) çeki demiri takıldıktan sonra TSE proje konusunda onay vermemektedir.
  8. tuncbozkurt

Ford connectlerin bu modellerinde çeki demiri baglantı yerleri fabrikasyon üzerinde olmasına ragmen uygunluk belgesinde ve arac etiketinde belirtildiği gibi römork çekmeye uygun değildir. Bu sebepten dolayı malesef ruhsata işletemezsiniz.
  9. tuncbozkurt

HAYIR TABİKİDE. ÇOK İSTİSNAİ ARAÇLAR ARAÇ HER MARKA MODEL ARACA ÇEKİ DEMİRİ TAKILABİLİR. VE UNUTMAYINKİ TAKACAĞINIZ ÇEKİ DEMİRİ MUHAKKAK İTHAL ÇEKİ DEMİRİ OLMALIDIR.

10. tuncbozkurt

KOLAY GELSİN; BULUNDUĞUNUZ İLDE HERHANGİ BİR RENAULT BAYİSİNE ARAÇ RUHSATINIZ İLE GİDEREK, ARACINIZA AİT UYGUNLUK BELGESİNİ TALEP EDİCEKSİNİZ. 1 AY İÇERİSİNDE ARACINIZIN UYGUNLUK BELGESİ GELDİĞİNDE, UYGUNLUK BELGESİ ÜZERİNDEN PROJENİZ HAZIRLANACAK VE ÇEKİ DEMİRİNİ İŞLETEBİLECEKSİNİZ. SAYGILAR

11. tuncbozkurt

Çeki Demiri Sorunsalı

arkadaşlar selam her marka ve araca uygun çeki demiri imal ve montaj işlemleri, projelendirme hizmeti ve römork imalatımız mevcuttur. ilgilenen arkadaşlar www.romakromork.com sitesinden gerekli bilgileri alabilir. saygılar
  12. tuncbozkurt

MERHABALAR; YAKLAŞIK 2 3 YIL ÖNCESİNE KADAR Kİ HİÇ BİR RUHSATTA KATAR AĞIRLIĞI YAZMAZ. KATAR AĞIRLIĞI ARAÇLARDA YA KAPI İÇLERİNDEKİ EŞİKLERDE YADA MOTOR KAPUTU İÇERİSİNDE METAL LEVHA VEYA STİKIR TARZINDA OLUR. ÖRNEĞİNİ AŞAGIDA GÖSTERİYORUM. EĞER PROJE KONUSUNDA YARDIM İSTEMENİZ DURUMUNDA İZMİRDE...

13. tuncbozkurt

Ceki Demiri Tavsiyesi

MERHABA; BİZ RÖMAK RÖMORK FİRMASI OLARAK İZMİRDE ÇEKİ DEMİRİ MONTAJ İŞLEMLERİ VE PROJELENDİRME KONUSUNDA HİZMET VERMEKTEYİZ. HER İKİ MARKA ÜRÜNÜDE KULLANIYORUZ. BOSAL İLE AUTOHAK ARASINDAKİ FARK MERCEDES İLE BMW ARASINDAKİ FARK GİBİDİR. YANİ HİÇ BİR FARK YOKTUR. ZATEN ÜRÜNLER PAKET HALİNDE YURT...
  14. tuncbozkurt

Her Marka Ve Modele Uygun Çeki Demiri

Arkadaşlar Selam Her marka ve model araca uygun çeki demiri imal ve montaj işlemleri, projelendirme hizmetlerimiz mevcuttur. İlgilenen arkadaşlar www.romakromork.com internet adresimizden veya 0536 521 3602 - 0532 424 73 23 - 0232 325 00 15 numaralı telefon numaralarından gerekli bilgileri...
  15. tuncbozkurt

Ekonomik Tip Tekne Römorku, Bot Römorku, Jetski Römorku

YUKARIDA RESİMDE GÖRMÜŞ OLDUĞUNUZ RÖMORKUN FİYATI 1400TL+KDV DİR. 05365213602 05324247323 02323250015 www.romakromork.com

16. tuncbozkurt

Galvaniz Tekne Römorku, Bot Römorku, Jetski Römorku

YUKARIDA RESİMDE GÖRMÜŞ OLDUĞUNUZ RÖMORKUN FİYATI 2300TL+KDV DİR. www.romakromork.com
  17. tuncbozkurt

RESİMLERDE GÖRMÜŞ OLDUĞUNUZ RÖMORKLAR EKONOMİK MODEL OLARAK GEÇER VE KISA MESAFEDE AT-ÇEK YAPACAK MÜŞTERİLERİMİZE ÖNERDİĞİNİZ MODELDİR.
  18. tuncbozkurt

BOTUNUZU VEYA TEKNENİZİ TAŞIYACAK ŞEKİLDE DİZAYNLI TS 914 STANDARTLARINDA SICAK DALDIRMA GALVANİZLİ ORJİNAL ALKO PORYA SİSTEMLİ (MARİN GRUP) AYARLI ÖN DENGE TEKERLİ ATMA VE ÇEKMEDE KOLAYLIK SAĞLAYAN IRGAT TERTİBATLI ÖZEL ORTA TAŞIYICI MAKARALAR AYARLI YAN DESTEK MAKARALARI VE YAN DESTEK...

19. tuncbozkurt

Galvaniz Tekne Römorku, Bot Römorku, Jetski Römorku

Botunuzu veya teknenizi taşıyacak ve trafiğe çıkacak şekilde dizaynlı TS 914 standartlarında sıcak daldırma galvanizli Ağırlık merkezi ayarlanabilir , modüler sistem şaseli AL-KO marka tosiyon dingil sistemli ön denge tekerli Atma ve çekmede kolaylık sağlayan ırgat tertibatlı Özel orta taşıyıcı...
  20. tuncbozkurt

Sonunda Çeki Demirini Taktık

Ynt: Sonunda Çeki Demirini Taktık Merhabalar Demek istediğiniz gayet iyi anlıyorum ama malesef türkiye mevzuatı bu sekilde ve bizlerde bunlara uymak zorundayız. Dediğiniz konuda çok haklısınız ve bizlerde bu durumdan çok şikayetçiyiz. Bizler aslında türkiye standartlarını değilde almanya...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,927
Kayıtlı Üye Sayımız
166,950
Kaydolan Son Üyemiz
blizzard22

Çevrimiçi üyeler

Geri