Arama sonuçlarınız

1. F

Bolivya ve Paraguay ile ilgili

Ynt: Bolivya ve Paraguay ile ilgili Teşekkür ederim. Anlamlı olmasını umuyorum :) Sevgimle.

2. F

Bolivya ve Paraguay hakkında yardım istiyorum

Ynt: Bolivya ve Paraguay hakkında yardım istiyorum Merhaba Arzu hanım. Blogunuzu inceledim. Şili ve Bolivya ile ilgili bilgisizliklerimi toparlayıp size bir mail atacagım.Gerçi mail adresinizi bulamadım ama.Bi şekilde ulaşırım size. Benim yapacagım YOL'u anlayacagınızı umuyorum. İnternet...
  3. F

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhaba. Ben Feyyaz Alaçam. 2 yıl önce 19 yaşında bisikletimle 4000 km lik bir Türkiye turu yaptım.Turu bitirdikten sonra, bir reklam ajansında fotografçı olarak çalışmaya başladım, bu arada hobi olarak kimya bölümünü bitirdim.Bundan 1 ay önce...

4. F

Bolivya ve Paraguay hakkında yardım istiyorum

Merhaba. Forumunuza şimdi üye oldum.Çok yararını görecegimden eminim. 19 Yaşınmda bisikletimle Türkiye turu yaptıktan sonra, 2010 kasım ayında 22 yaşımda Güney Amerika seyehatine çıkıyorum. Peru - Bolivya - Paraguay - Arjantin - Şili güzergahlı yaklaşık 1.5 yıl sürecek rotamda Bolivya ve...
  5. F

Bolivya ve Paraguay ile ilgili

Merhaba. Forumunuza şimdi üye oldum.Çok yararını görecegimden eminim. 19 Yaşınmda bisikletimle Türkiye turu yaptıktan sonra, 2010 kasım ayında 22 yaşımda Güney Amerika seyehatine çıkıyorum. Peru - Bolivya - Paraguay - Arjantin - Şili güzergahlı yaklaşık 1.5 yıl sürecek rotamda Bolivya ve...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri