Arama sonuçlarınız

1. harunarslan

İstanbul'da Off Road Alanı

Ynt: İstanbul'da Off Road Alanı iyi akşamlar !!!!!! bu hafta sonu için bir organizasyon varmı acaba ??

2. harunarslan

Karaburun 30,01.2011 hard off road

Ynt: Karaburun 30,01.2011 hard off road ABİLERİM SÜPER BİR ETKİNLİK OLMUŞ TEBRİKLERRRRRR MURAT ABİ ÇAĞIRDIN AMA BİZİM UFAKLIK BJK-TS MAÇINDAN SONRA ATEŞLENİNCE HAFTASONU BİR ELİMDE DERECE BİR ELİMDE ŞURUP GERİSİNİ SÖLEMİYİMMM :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
  3. harunarslan

Belgrat Babanne Yokuşunun Gazabı 10 Ocak 2011

Ynt: Belgrat Babanne Yokuşunun Gazabı 10 Ocak 2011 hımmm haklısnız herkeze geçmiş olsun dileklerimizle parkura 1. girmek çok zor ama çıkınca keyfi büyük bence ;) buda işin ayrı zevki yani tedavi safhası :D :D iyi geceler

4. harunarslan

Ynt: Belgrat Babanne Yokuşunun Gazabı 10 Ocak 2011 OFFFYAAAAA SÜPER BİR GEZİ OLMUŞ SANIRIM KIRILAN ÇOKLMUŞTUR
  5. harunarslan

Ynt: Belgrat Babanne Yokuşunun Gazabı 10 Ocak 2011 iyi akşamlar ÜNAL ABİ bU HAFTA SONU GEZİ VARMI??? DURUMA GÖRE YURDİ MOTORLA GELEBİLİR ;D ÇILGIN OLMAK BEDAVA

6. harunarslan

Balıkesir'den Off-Road Manzaraları

Ynt: Balıkesir'den Off-Road Manzaraları TEBRİKLER GERÇEKTEN TEBRİKLER!!!!!!!!!!!!! YANLIZ BU RESİMLERİ KOYMANIZI KINIYORUM ... BU GEZİYİ YAPAN VAR YAPAMAYAN VAR !!!! ŞAHSEN BU HAFTA SONU ÇOCUKLARIN KURSALARI VE EVDE PİNEKLEMEKLE GEÇİREN BİR KİŞİ OLARAK KISKANDIM :'( :'( :'( AMAAAAAAAA...

7. harunarslan

Beykoz Anadolu Feneri Offroad Gezisi

Ynt: Beykoz Anadolu Feneri Offroad Gezisi TEBRİKLER !!!!!!!!!! GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL GEÇİLER OLMUŞ VE ÇOK BÜYÜK ZEVKLE SEYRETİM.... MURTA ABİ SENİN ARABA İYİ AMA BENCE BİRAZDAHA SAĞLAM BİŞİ BULMAK LAZIM ;) EMRAH KARDEŞ GÖRNTÜLER İÇİN TEŞEKKÜRLER
  8. harunarslan

İstanbul Jeep Gezimizden Fotoğraflar (19 Aralık 2010)

Ynt: İstanbul Jeep Gezimizden Fotoğraflar (19 Aralık 2010) WALLA ABİ ÇOK İSTERDİM AMA OLMADI BAŞKA ZAMAN İNŞALLAH... MURAT ABİ VEYA ÜNAL ABİ BU GEZİNİN RESİMLERİNİ BULAMADIM ???? ÖZELDEN DE SORAMIYORUM YOL GÖSTERİRSENİZ SEVİNİRİM
  9. harunarslan

Ynt: İstanbul Jeep Gezimizden Fotoğraflar (19 Aralık 2010) MURAT ABİ pazar günü gelme şansım yok :'( :'( :'( bizim uşakların birsinin kursu var birisinin de idmanı . hatun çalışıyor anlayacağın hapisim :'( :'( :'(

10. harunarslan

Ynt: İstanbul Jeep Gezimizden Fotoğraflar (19 Aralık 2010) ünal abi yazını okuyunca düşüdümde çamurun fazla olduğu yerde 3-5 araç geçince yol iyice derinleşiyor ,allah korusun bir yangın çıksa itfaye ve diğer yardım araçları geçmekte bayağa zorlanırlar . ( ??? ??? ??? ??? amaaaa zaten o...

11. harunarslan

Ynt: İstanbul Jeep Gezimizden Fotoğraflar (19 Aralık 2010) murat abinin kızıyla benim oğlum aynı okuldalarmış sanırım hasta olmamış heheh ama ufaklığın çamurlu paçaları gözüküyor ;D ;D ;D bende kerim beyin oğlu acaba hasta olduğumu vede anneden fırça yedilermi diye merak ediyorum ;D ;D ;D...
  12. harunarslan

Ynt: İstanbul Jeep Gezimizden Fotoğraflar (19 Aralık 2010) aynen Ünal abi doğada yaşamayı bileceksin ;D 1-2 resimdaha var ama onlar bulanık çıkmış yayınlamadım ... hazırlıksız yaklandık ceple çektiğim resimler walla

13. harunarslan

Ynt: İstanbul Jeep Gezimizden Fotoğraflar (19 Aralık 2010)
  14. harunarslan

15. harunarslan

16. harunarslan

17. harunarslan

Ynt: İstanbul Jeep Gezimizden Fotoğraflar (19 Aralık 2010) ÜNAL Abi sağolasın içimiz rahatladı ;) yurdaerin pilotajı çılgınlığından geliyor ;D abi adam korkusuz ben ne yapayım yol ve hava şartlarına göre seçilen doğru bir lastik hem can güvenliği hem kolay pilotaj sağlar ... birde bu...
  18. harunarslan

Ynt: İstanbul Jeep Gezimizden Fotoğraflar (19 Aralık 2010) ??? :o :o :'( :'( :'( ABİ YANİ BİZ YEMMİYDİK ??? ŞUAN YIKILDIK WALLA YURDAERLE BERABER :'( :'( HEHEHEH AMA OLSUN GAYET İYİ BİR SÜRÜŞ YAŞADIK

19. harunarslan

Ynt: İstanbul Jeep Gezimizden Fotoğraflar (19 Aralık 2010) heheheh murat abi orman müdürlüğünden çıkmamız elimdeki gprs neden oldu :D :D :D :D aletin suçu (gerçi öncü yurdaerdi ) ama yönlediren gprs ;D ;D
  20. harunarslan

Ynt: İstanbul Jeep Gezimizden Fotoğraflar (19 Aralık 2010) KEYİFLİ BİR GEZİNTİ OLDU HERŞEY İÇİN TEŞEKKÜRLER!!!!!!!!!!! GERÇEKTEN PARKUR KIRICI DEĞİLDİ. PEK ZORLANMADIK ;) EN AZINDAN BİZİM İÇİN ÖYLE GEÇTİ DÖNÜŞ YOLUNDA ORMAN MÜDÜRLÜĞÜ ÇIKIŞ KAPSINDA TUTANAK TUTULMAKLA TEHDİT EDİLSEKTE...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,948
Kayıtlı Üye Sayımız
166,715
Kaydolan Son Üyemiz
Turker.E

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri