Arama sonuçlarınız

1. N

Satılık Kampet Katlanır Çadır-kamp Yatağı

Ankaradayım hocam, Ama kargo size ait olmak üzere istediğiniz yere gönderebilirim. İlgileniyorsanız özelden yazın, ayrıntıları konuşalım.

2. N

Satılık Kampet Katlanır Çadır-kamp Yatağı

İstanbul Bilişim’den 1 ay önce aldığım FreeCamp ArmyWay kampet’i çadırıma sığmadığı için satmak zorunda kalıyorum. Hiç Kullanılmadı ve sadece 1 kez kuruldu. Sıfır ayarındadır ama 350 liraya satıyorum. Yanda dikili eşya gözü mevcuttur. Sitedeki ve piyasadaki satış fiyatı en az 459 liradır...
  3. N

Coleman Gazli Lamba Peak 1 Model 222a 2 Adet

Merhabalar, lambalar hala satılık mı acaba?

4. N

Duster Degilse Hangisi??

Ynt: Duster Degilse Hangisi?? Evet..Ben de Grand Vitara en uygun diye dusunmeye basladım, o yuzden de sıfır fiyatlarına bakmak icin Suzuki Turkiye sayfasına gittim. Orada tanıtım kısmında Grand Vitara var; ancak, fiyat listesi kısmında ne Grand Vitara var ne de Jimny! Gezenbilir Suzuki...
  5. N

Duster Degilse Hangisi??

Ynt: Duster Degilse Hangisi?? Cok sagolun. Bir de biraz önce sahibinden com dan arattım, bu özellik ve fiyat skalasında bir suru Chevrolet Captiva ve Kia Sportage çıkıyor. Ancak bunları da arazide hiç görmüslüğüm yok. Kullanan ya da tavsiye eden olur mu bilmiyorum..

6. N

Duster Degilse Hangisi??

Değerli Gezenbilir üyeleri; Bir araba meraklısı olarak yıllardır sitemizi takip etsem de, bu kadar faydalı değerlendirmeleri okumaktan şimdiye kadar yazmaya pek fırsat olmadı. 4 yıllık vazifem sona erdiği için 2 ay sonra memlekete dönüyorum ve avcılık ve kampçılıkla uğraşırken kendi aracımla...

7. N

Neden Dacia Duster?

Ynt: Neden Dacia Duster? Merhabalar, Dacia duster benim de ilgimi çektiginden, oturup 31 sayfayı üşenmeyip tek tek okudum. Ancak Duster ile ilgili ısrarlı bir şekilde olumsuz eleştiride bulunanların argümanları hakkında anlamlandıramadığım bazı hususlar var. 1- Daha ilk mesajda dacia...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,953
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri