Arama sonuçlarınız

1. odin

Su ve Rüzgar Geçirmez Dağ Ceketi (Rodeo Silver Series)

Ynt: Su ve Rüzgar Geçirmez Dağ Ceketi (Rodeo Silver Series) evet kırmzı güzel duruyor L beden vardır umarım..

2. odin

Atv Safari

Ynt: Atv Safari Onur bey üye olmanıza ve açıklayıcı bilgi vermenize çok sevindim ülkemizde henüz yeni yeni amacı anlaşılan atv motorlarla ilgili bir tanıtım turu düzenlesenizde bizde katılıp hoş sohbetinizle güzel bir gezi yapsak bir değişme olmaz
  3. odin

Atv Motorsiklet Hangi Katagoride Olmalı?

Ynt: Atv Motorsiklet Hangi Katagoride Olmalı? çok teşekkürler..

4. odin

En Çok Neden Korkarsınız?

Ynt: En Çok Neden Korkarsınız? boğulmaktan :-[
  5. odin

Atv Motorsiklet Hangi Katagoride Olmalı?

sitede, offroad sayfasınada motorsiklet sayfasınada konu açmak istesem garip görüneceğini düşünüyorum eğer yeterince katılım olacağını düşünüyorsanız atv motorlarla ilgili bir bölüm oluşturabilirmisiniz? vy hangi blümde paylaşım yapmalıyız..

6. odin

Dağın Tepesinde Ne Var?

Ynt: Dağın Tepesinde Ne Var? bence harika :o

7. odin

En Pahalı Benzin Fiyatını Protesto

Ynt: En Pahalı Benzin Fiyatını Protesto bence araç sahibi olmayanlarda düşünmeli yine bana dokunmayan yılan binyaşasın klasiği olmamalı.. akaryakıt zammı nakliyeyi etkiler ihtiyacımız olan her ürüne ekstra maliyet demektir 2 gün sonra taksi ve toplutaşıma araçlarına zam gelecek, 5 gün sonra...
  8. odin

Bu Nasıl Bir 'Çekiş Gücü'dür...

Ynt: Bu Nasıl Bir 'Çekiş Gücü'dür... ikisi içinde citten kötü bir durum..
  9. odin

Uyku Tulumu Seçimi

Ynt: Uyku Tulumu Seçimi verilen bilgiler için teşekkür ederim..

10. odin

Arkadaşımız Seval' in (SEVAL) Doğum Günü

Ynt: Arkadaşımız Seval' in (SEVAL) Doğum Günü nice mutlu ve güzel seneler temenni ederim, doğum gününüz kutlu olsun..

11. odin

İlk Off-Road Denememizde Başımıza Gelenler (18 Mayıs 2008)

Ynt: İlk Off-Road Denememizde Başımıza Gelenler (18 Mayıs 2008) çok geçmiş olsun.. offroad bu oluyor böyle şeyler desekte yinede üzücü, kimseye zarar gelmemesi tesellimiz..
  12. odin

Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu merhaba ismim ozan uzun süredir sitenin üyesiyim ancak iş yoğunluğundan ancak şimdilerde gelebildim bende polaris 700 efi modeli atv motor var.. köpek eğitmeniyim boş zamanlarımda atv ile gezmeyi seviyorum..

13. odin

Fethiye, Marmaris ve Datça'yı Özleyenlere!

Ynt: Fethiye, Marmaris ve Datça'yı Özleyenlere! paylaşım ve anlatım için çok teşekkürler, güzel ülkemizin cennet köşelerini öğrenmiş oluyoruz..
  14. odin

Camel Trophy

Ynt: Camel Trophy benimde youtube ta favorilerimde bu videolar dehşet güzel..
  15. odin

Çocukluğunuzda Ne Olmak İsterdiniz?

Ynt: Çocukluğunuzda Ne Olmak İsterdiniz? bende savaş pilotu olmak isterdim notlar çok iyi olsada hava harp akademisine kabul edilmedim :(

16. odin

Atv Safari

Ynt: Atv Safari benim eklediğim resimler istanbul-kemerburgazdaki atv turundandı eğer şartlar uygun olursa ankaradaki etkinliğede katılmak isterim..
  17. odin

Atv Safari

Ynt: Atv Safari
  18. odin

Gezenbilir'in Dört Ayaklı Üyeleri !..

Ynt: Gezenbilir'in Dört Ayaklı Üyeleri !.. buda benim canım.. Quintin von Tronje eskiden çiftlik köpeğiydi ticari amaçlı bir yaşantısı varmış şimdi benimle yaşıyor emekli oldu benim için en değerli canlı..

19. odin

İstanbul Anadolu Yakasında, Kayışdağı ve Aydos Off-Road Gezisi (18 Temmuz 2009)

Ynt: İstanbul Anadolu Yakasında, Kayışdağı ve Aydos Off-Road Gezisi (18 Temmuz 2009) bende selamiçeşmedeyim gece, gündüz sorun değil gidiyoruz dendimi 10 dakika içinde hazırım ;D
  20. odin

İstanbul Anadolu Yakasında, Kayışdağı ve Aydos Off-Road Gezisi (18 Temmuz 2009)

Ynt: İstanbul Anadolu Yakasında, Kayışdağı ve Aydos Off-Road Gezisi (18 Temmuz 2009) benim gelmem 14.00 civarıydı sabah boş bir iş çıkardılar :( birgece öncede kayışdağındaydım hatta citten çok üzüldüm umarım kısa zamanda istanbul civarı bir gezinti yapılır..

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,948
Kaydolan Son Üyemiz
neyzenx

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri