Arama sonuçlarınız

1. Tubbs

Şilede Kamp

Ynt: Şilede Kamp ağaç gölgesi bulamadıktan sonra çadır zor iş :)

2. Tubbs

Galloper ile Off-Road

Ynt: Galloper ile Off-Road 33 x 10.5 x 15 in avrupa karşılığı 267/86/R15 tir. Bu lastikte jant sonunun, lastik dişinin yere temas eden kısmı ile arasındaki mesafe 22,9 cm dir. Orjinal lastiklerinizde (235/75/R15) bu mesafe 17,6 cm dir. Buda demek oluyorki aracınız yerden 5,3 cm yükselmiştir. Bu...
  3. Tubbs

Galloper ile Off-Road

Ynt: Galloper ile Off-Road Selamlar.. Öncelikle yeni aracınız hayırlı olsun. Benimde epeydir galloper niyetim var 3 kapı dizel ancak birtürlü müsait olamadım. Size sormak istediğim soru arac üzerine taktığınız lastikle ilgili. 33'' lastikler 33x12,5x15 midir? (Amerikan ölçüsü ile ilgili bir...

4. Tubbs

Sakarya Kemaliye köyü

Ynt: Sakarya Kemaliye köyü İlimbey'liyim bende. Otoyol gişelerinden pamukovaya doğru giderken 9 km sonra karaçam köyü vardır yol kenarında, onun içerisinden çıkılarak 2 km lik bir yolun sonunda ulaşırsınız, yol devam etmez son köydür, daha sonra dağ yolları başlar. Sapancaya bağlı köylerle sırt...
  5. Tubbs

kabak koyu?

Ynt: kabak koyu? zannetmiyorum ancak hani diyelim ki müsade ettiler, iki teker içinde hatırı sayılır miktarda kullanım ücreti talep edeceklerini düşünüyorum, örneğin kendi araçlarını kullanmışız gibi bir ücret :))

6. Tubbs

Sinop Erfelek Şelaleleri Kampı

Ynt: Sinop Erfelek Şelaleleri Kampı evet ne yazık ki var... ama birde dünyalığı çoktan yapmış ancak halen sabah 8 akşam 7 işinin başında olan, hiç çalışmasa 7 sülalesine yetecek serveti bulunan insanlar var.. Hadi bizler yine hayatımızı idame ettirmek adına çalışmak zorundayız da, bu konuyu...

7. Tubbs

Sinop Erfelek Şelaleleri Kampı

Ynt: Sinop Erfelek Şelaleleri Kampı Muhteşem güzellikler gerçekten, insanın işi gücü bırakıp ömrünün sonuna kadar bu gibi güzelliklerin içerisinde dingin bir hayat süresi geliyor... Bu harika paylaşım için teşekkürler.
  8. Tubbs

kabak koyu?

Ynt: kabak koyu? ne yazık ki heryerde bu tip işletmeci sıkıntıları yaşanıyor, bu konuda bir konu başlığımda var... Kışa girerken yağ depolamaya çalışan ayı mantığıyla ziyaretçiye yaklaşan insanların atılan adımdan para talep etmeleri gerçekten insanı uyuz ediyorl. Hani doğal güzelliği olan...
  9. Tubbs

Hyundai Galloper Yakıt Tüketimi?

Ynt: Hyundai Galloper Yakıt Tüketimi? Yalnızca Galloper için değil, birçok 6 silindirli Japon - Kore üretimi jiplerin yakıt tüketimleri bu seviyede. Nissan Pathfinder Hyundai Galloper Toyota Land Cruiser Prado,Mitsubishi Pajero vs. verdikleri konfor ve arazi performansları aslan besleyen yemini...

10. Tubbs

Kampta Trangia Ocak ile Pizza Yapımı

Ynt: Kampta Trangia Ocak ile Pizza Yapımı Kamp ve pizza... Reha Arkadaşıma katılıyorum, hani çokta olmazsa olmaz bir beslenme türü değil bence, yaratıcılığa alkışları yollamakla birlikte birkaç gün ateşte sucukla idare etmek!!! gerektiğine inanıyorum :=)

11. Tubbs

Kampta Sıcak Su Edinme Sistemi

Ynt: Kampta Sıcak Su Edinme Sistemi Gerçekten çok yaratıcı olmuş, tebrikler. Ancak ben sanırım burda ısıtılan suyu aracın tavanına koyacağım 30 lt lik musluklu bir bidona aktarıp suyun sıcaklığını manuel olarak sıoğuk su takviyesiyle ayarlayarak ve daha sonra musluğa takılacak uygun çaplı kısa...
  12. Tubbs

Bayramda Kerpe de kamp ve kampı zehir eden işletme sahibi..

Ynt: Bayramda Kerpe de kamp ve kampı zehir eden işletme sahibi.. saygısız insanlar ya.. insandan ne kadar uzak o kadar rahat. Bunları gördükçe tanıdıkça ayıların çadırımızı ziyaret etmesi korku dolu bir hadise olmaktan çıkıyor :)

13. Tubbs

Ynt: Bayramda Kerpe de kamp ve kampı zehir eden işletme sahibi.. çok teşekkür ederim, umarım birdaha yaşamayız.. ki kampingte insan varsa direk devam edeceğim başka yerler bakmaya, birdaha asla orda birkaç insan bile varsa girmem. Kerpe gerçekten çok güzel, kerpeden kefkene doğru giderken sağa...
  14. Tubbs

Ynt: Bayramda Kerpe de kamp ve kampı zehir eden işletme sahibi.. bahsettiğim yan yatmış ağaç iki çadırın arasında fotoğrafta görünmekte, yorumu size bırakıyorum... Kesinlikle çok keyifli deniz kenarı, maviyle kusursuz yeşilin buluştuğu bir yer, ancak bayramlarda gitmemek lazımmış, ve sezonun...
  15. Tubbs

Selamlar.. Ramazan bayramındaki uzun tatilden istifade ederek tüm ekipmanımı bagaja yükleyip bir arkadaşımla birlikte daha önce de birkaç kez haftasonları için gittiğim kerpe - ömerağzı'ndaki kamping in yolunu tuttum. Uzun zamandır bunu planladığım için içimde büyük bir heyecan vardı ancak bunun...

16. Tubbs

Bolu dağlarına küçük bir kaçamak...

Ynt: Bolu dağlarına küçük bir kaçamak... Yalnızca Fotoğraflara bakmak bile içimde heyecan uyandırdı, ne kadar keyif aldığınızı tahmin edebiliyorum. Bu sıcak yaz günlerinde çamura doymuşsunuz, paylaşım için teşekkürler.
  17. Tubbs

Saroz Körfezi Kampları

Ynt: Saroz Körfezi Kampları Bencede saroz başlı başına kamp için uygun bir bölge. Arkadaşımın tercihine saygı duymakla birlikte, wc banyosu bulunan, her istediğimde pet şişede soğuk su bulabileceğim, taze ekmek satın alabileceğim bir marketi içerisinde barındıran bir tesis bence kamp olayının...
  18. Tubbs

Kocaeli Çevresi için Tavsiyeleriniz

Ynt: Kocaeli Çevresi için Tavsiyeleriniz Kerpe bu konuda biçilmiş kaftan, hele ki bu mevsim için. birçok yaylaya gidebilirsin eğer 4x4 aracın varsa ama yaylada gecenin bir yarısı çadırı terk edip sabaha kadar aracın içinde kaloriferleri açarak uyuma ihtimalin çok yüksek... kerpe ise deniz...

19. Tubbs

2010 Eylül Ayı için Kamp Önerileriniz?

Ynt: 2010 Eylül Ayı için Kamp Önerileriniz? Yüzmek için hadi neyse de, zıpkınla balık vurmak için hiç ama hiç uygun değili o soğuk ve karışık sular :)
  20. Tubbs

2010 Eylül Ayı için Kamp Önerileriniz?

Ynt: 2010 Eylül Ayı için Kamp Önerileriniz?

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Geri