Arama sonuçlarınız

1. offroadcu18

ANDOFF 2010 Mahalli Off-Road Yarışı - Mühye (18-19 Eylül 2010)

Ynt: ANDOFF 2010 Mahalli Off-Road Yarışı - Mühye (18-19 Eylül 2010) Merakla ve sabırla bekliyoruz süper olacagını sanıyorum daha önce Mühyedeki tüm yarışmaları izledim ve kaçırılmıyacak bir yarış olacak şimdiden tüm yarışmacılara bol şanslar

2. offroadcu18

5. Geleneksel Gezenbilir İftar Buluşması (28 Ağustos 2010)

Ynt: 5. Geleneksel Gezenbilir İftar Buluşması (28 Ağustos 2010) Ankaradan hepinize tüm dostlara Hayırlı iftarlar afiyet olsun
  3. offroadcu18

Elektrikli Deniz motoru Hakkında Görüşleriniz

Ynt: Elektrikli Deniz motoru Hakkında Görüşleriniz Ben kullandım markasıda MİN KOTA tatlı sularda gayet güzel kürek çekmekten iyidir yaklaşık 3 yıldır kullanıyorum bir sorun yaşamadım 5 ileri 2 geri vites degilde 5 kademeli sürat tir kademeyi yükselttikçe motorun sürati artmaktadır Gece...

4. offroadcu18

Ultrasonik Fare ve Haşere Kovucu

Ynt: Ultrasonik Fare ve Haşere Kovucu Çok teşekkürler bizi bilgilendirdiginiz için demekki bu cihazlar bir işe yaramıyormuş az kalsın bende alıcaktım tekrar teşekkürler
  5. offroadcu18

Ultrasonik Fare ve Haşere Kovucu

Ynt: Ultrasonik Fare ve Haşere Kovucu Ben geçenlerde bir sitede gördüm solar fare kovucu diye sanırım 27 USD idi bakıyım siteyi tekrar bulursam adresinide vericem. adresini buldum 55 tl http://www.farmasante.com/default.asp?git=7&kategori=6667

6. offroadcu18

LR Defender 110 Benzinli Kullanan Var mı?

Ynt: LR Defender 110 Benzinli Kullanan Var mı? Sayın arkadaşım bence defender düşünme eger maddi sorunun yoksa sen bilirsin eger offroad yapmak istiyorsan suziki vitarayı öneririm hem daha ucuz hem daha dayanıklı parça sorunu olmayan ve ucuzdur. defenderlar devamlı dört çeker oldukları için...

7. offroadcu18

Yaşam Aküsü ile İnverter Kullanımı

Ynt: Yaşam Aküsü ile İnverter Kullanımı Rica ederim sizede iyi çalışmalar hoşçakalın
  8. offroadcu18

Ynt: Yaşam Aküsü ile İnverter Kullanımı TŞK ederim İlker bey ben elektrik süpürgesini yazmıştım 1800 watt diye yani onu bile çalıştırdıgını kastetmek istemiştim
  9. offroadcu18

Karavanda Elektrik İhtiyacını Güneş Paneliyle Karşılamak?

Ynt: Karavanda Elektrik İhtiyacını Güneş Paneliyle Karşılamak?

10. offroadcu18

Ynt: Yaşam Aküsü ile İnverter Kullanımı Marka veremem çünki bunu kendileri imal ediyorlar içi trafolu diger inverterlerden daha agır ve biraz ebat olarakta büyük fakat çok saglam bir malzeme ben her şeyi denedim çok rahat bir şekilde çalıştırıyor fiata gelince ben oldukça ucuza aldım 300 tl ye...

11. offroadcu18

Ynt: Yaşam Aküsü ile İnverter Kullanımı Sevgili arkadaşlar bende aranıza yeni katılanlardanım gerçi karavan kullanmıyorum ama bir doga severim.Benim bir dag evim var orada şebeke olmadıgından malesef elektrigimi kendi çabalarımla halletmek zorundayım.Bundan önce birkaç defa inverter kullandım...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,050
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri