Arama sonuçlarınız

1. A

Yeni kasa G.Vitara almayı düşünüyorum.

Ynt: Yeni kasa G.Vitara almayı düşünüyorum. Nejat Bey, İlgi ve alakanız için teşekkür ederim. Mesaj sayım yetmediği için özelden mesaj atamıyormuşum. Büyük bir ihtimalle aracı almam 2-3 ayı bulur. Önerinizide seçenekler içerisine ekleyeceğim. tekrar teşekkürler,

2. A

Ynt: Yeni kasa G.Vitara almayı düşünüyorum. Nejat Bey, kafam arazide şimdilik o kadar (disco alacak kadar) rahat olmasın :). Braveheart beyin bahsettiği biraz düzeltilmiş yollardan fazlasına girmem diye düşünüyorum. Braveheart bey, ksd nin aracı offroad için gerçekten çok güzel olmuş. Aldığım...
  3. A

Ynt: Yeni kasa G.Vitara almayı düşünüyorum. Nejat bey, açıklamalarınız için teşekkür ederim. Disco ile karşılaştırınca otomobil gibi kalmış biraz :D. Görüntüsü ve konforundan dolayı kafamda %80 yeni kasa olsun diye bir düşünce var ama o kalan %20 de eski kasa al arazide kafan daha rahat olsun...

4. A

Bu benim ilk mesajım :) olduğu için. Öncelikle bu forumda bilgi ve deneyimlerini paylaşan herkese teşekkür etmek istiyorum. Fotoğraf ve Doğa meraklısı biri olarak aşırı offroad olmayacak ama beni dağ yolllarında bırakmıyacak bir araç ararken bu siteyle karşılaştım. Forumdan edindiğim bilgiler...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri