Arama sonuçlarınız

1. sculptunc

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) merhabalar bayadır giremiyordum siteye şimdi bir mesaj geldi mailime uzun bir süredir girmiyorsunuz diye.Çok hoşuma gitti bu samimiyet,birde gezemiyorum doğru düzgün ,çünkü range rover classiğim arıza vermeye başladı elektrik kesiyor ateşlemeden.bir çok şey...

2. sculptunc

Gezenbilir Tişörtleri Satışa Sunulmuştur...

Ynt: Gezenbilir Tişörtleri Satışa Sunulmuştur... çok özür dilerim yeni aldım mesajı medium kalmamış önemli diil small olabilir benim içinde large .bekliyorum sabırsızlıkla .sevgiler saygılar
  3. sculptunc

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu yakınlarda bir gezi falan varmı acaba

4. sculptunc

Gezenbilir Tişörtleri Satışa Sunulmuştur...

Ynt: Gezenbilir Tişörtleri Satışa Sunulmuştur... merhabalar ben 2 tane isterim biri xlarge biri medium. deryadil sk .no 42-44 d.9 aydınlık apt. muradiye mahallesi/beşiktaş.
  5. sculptunc

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu teşekkür ederim bisiklet aldım kendime geçen ay bayağı zorlandım ama idare ediyor öyle bir şanssızlıkki hiç yapmıyacağım birşey içkili araç kullanmak.3 bira içmiştim çırağandan beşiktaştaki evime gidiyordum ki çevirdiler .eh artık yapıcak bir şey yok...

6. sculptunc

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu 56 promil alkolle bir sabaha karşı 2 ay evvel kaptırdığım ehliyetimi 2011 in ilk günlerinde alıp hemen yollara koyulmak istiyorum öyle bir gezicemki 6 acısını çıkarıcağım 6 ay.O zaman bu güzel sitede sizimle paylaşıcağım yol maceralarımı.

7. sculptunc

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu merhaba bende yeni katıldım.Heykeltraşım gezmeyi ve denizi seven biriyim.bir ktm 640 adventure motorsikletim ve range rover classic 1988 arabam var .buratı oktay okuş tan duydum ,haydi hayırlısı. sevgiler.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,717
Kaydolan Son Üyemiz
bbbea

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri