Arama sonuçlarınız

1. B

Discovery arıyorum

Ynt: Discovery arıyorum Teşekkür ederim, Elimden geldiğimde belirlediğim kıstaslara göre hareket etmeye çalışıyorum. Bakalım zaman bana nasıl bir araç nasip edecek. Fazla ince eleyip sık dokumaktan dolayı araçsız da kalmak var işin sonunda.

2. B

Discovery arıyorum

Ynt: Discovery arıyorum Yorumlarınız için teşekkür ederim. Eğer arazi kullanacak olduğum bir araç almak isteseydim, ilk tercihim bir Toyoto Land Cruser olurdu. Discovery gene ilgilenecek olduğum bir araç grubunda olacaktı. Benim ihtiyacıma daha çok hafif arazi araçları yeterli gelecektir ki...
  3. B

Discovery arıyorum

Ynt: Discovery arıyorum TD lerde ve MPİ düşük motor seçenekleri var. Yüksek motorlu veya düşük motorlu arasındaki farklar elbelt olacaktır, fakat ben araç ile araziye çıkmayacağım için benim için yüksek motorlu olmamasının çok büyük bir etkisi olduğunu düşünmüyorum.

4. B

Discovery arıyorum

Merhaba, Bir süredir dizel bir 4x4 almayı planlıyorum. Araç için bütçem 20.000 TL Piyasadaki araçları incelediğimde bütçeme en yakın seçenekleri discovery, musso, syansong, terrano ve frontera da görmekteyim. Ama isteğim bir discovery almak. Aracı arazi amaçlı kullanmayacağım için yüksek...
  5. B

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhaba, Aranıza İstanbul dan katıldım. Adım Bahadır. Bir süredir 4x4 almayı düşünüyorum, bunun ile ilgili forumları araştırırken bu forumu buldum. Ama daha tam ne alacağıma karar vermedim bütçeme uyan her markaya baktım, baktıkça da insanın aklı...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Geri