Arama sonuçlarınız

1. sentez76

5,25 Erba Karavan Denizli De ....

takipsiz

2. sentez76

Karavan Sevdası.bende Karavan Dünyasına Yakında Katılacam.

mesaj 2 kez gitmiş ben silemedim, yönetim silebilir
  3. sentez76

Karavan Sevdası.bende Karavan Dünyasına Yakında Katılacam.

Niyazi bey, hayırlı olsun güzel keyifli yolculuklarda kullanın. Güney karavan Şaşmaz'da sanırım değil mi? (bana çok yakın) Nasıl memnun musunuz? Herhangi bir sorun var mı? İşçilik, malzeme kullanımı, müşteri ilişkisi gibi önerir misiniz Güney karavanı?

4. sentez76

çok teşekkürler Hüseyin bey detaylı bilgi için
  5. sentez76

Hüseyin bey, karavanınız hayırlı olsun. Kazasız nice km.ler yaparsınız umarım. - 5.25 erba standart bir ürün müdür? Özel yapımlar bana çekici gelmiyor, malzeme bozulduğunda bulmak, onarmak sorun yaratabilir çünkü. Fabrikasyon standart bir ürünü tercih ederim. - Bu evrak işleri burdaki...

6. sentez76

Çekme Karavanımı Teslim Aldım.... :)

detayları okudukça korkmaya başladım. tüm bu konuları derinlemesine incelemek ve bilmek gerekli mi karavanla gezmek için? şahsen arabamın ne suyuna ne yağına bakarım, zamanını bile geçiririm çoğu zaman ustaya giderim gerekli olanı usta değiştirir. Karavan sevdasında işin teknik ve bakım kısmı...

7. sentez76

balkan gezisi

Ynt: balkan gezisi arkadaşlar kosova ya giriş çıkışta, özellikle uçakla türkiye den gidişte sorun oluyor mu? otel rezerv. yada birinin havaalanından alması gerekir diyor konsolosluk, bu konuda sorun yaşamış yada ne gibi durumlarda sorunlar çıkıyor yardımcı olabilecek arkadaşlar olursa sevinirim.
  8. sentez76

kurban bayramında kosova turu için arkadaş ve bilgi arıyorum

2-9 kasım tarihlerinde kosova turu planlıyorum neden mi kosova? pegasus yeni sefer başlattığı için biletleri DİKKAT 29 euro !!! git gel sadece 150 tl uçak bileti tutuyor. ayırttım ama daha almadım. gelmek isteyen olursa sevinirim. konsolosluğu aradım, vize yok ama otel rezerv. yada...
  9. sentez76

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu ben yeni değilim çoktandır üyeyim. kurban bayramında 2-9 kasım kosova turu planlıyorum. neden kosova? pegasus yeni sefer başlatmış biletler 29 euro !!!! kaçar mı kaçmaz tabi bana eşlik edecek yol arkadaşı olursa yanımda sevinirim yoksa da oralara gitmiş...

10. sentez76

Fotoğraf Makinesi Seçimi İçin Fikirlerinizi Rica Ediyorum...

Ynt: Fotoğraf Makinesi Seçimi İçin Fikirlerinizi Rica Ediyorum... çok teşekkür ederim sevgilin parkinsonsniper vakit buldukça deniyorum teşekkürler, iş güç biraz yoğun benim akşam 21 de evde oluyorum da tatillderde fırsat buldukça artık makineyi çözücem umarım kitapçık gibi bişeye bakmaya...

11. sentez76

Doğada Tek Başına - İçimdeki Doğa

Ynt: Doğada Tek Başına - İçimdeki Doğa ilk ben başlıyım o zaman programı ilk tesadüfen görmüştüm skyturk te çok heyecanlandım ne de olsa doğa aşığı olarak birilerinin yada bir şeyin doğa aşkını canlandırması gerekiyordu, tek başına kendi dünyanda kalıyor herşey yaşamadan paylaşamadan sönüp...
  12. sentez76

Ynt: Fotoğraf Makinesi Seçimi İçin Fikirlerinizi Rica Ediyorum... 2. el bir fuji finepix2100 aldım aldığım arkadaşın çektiği fotoları görünce çok etkilendim, ben henüz o kadar iyi fotolar çekemedim. AUTO seçeneğinde çekiyorum sadece her ayarı kendi yapıyordur diye belki ondandır, çünkü diğer...

13. sentez76

Gideros Koyu

Ynt: Gideros Koyu amasra dan ankara ya dönerken kastamonu üzerinden gelmeye karar vermiştim. o tarafları hiç görmemiştim, yol üzerinde sık sık durup fotolar çektim koylara girdim çıktım derken gideros diye bir tabela gördüm, yukardan çekici geldi gözüme aşağı ineyim dedim, aşağıda sağ tarafa...
  14. sentez76

Fotoğrafçılık Bölümü Sohbet

Ynt: Fotoğrafçılık Bölümü Sohbet çok teşekkürler evet fiyatı uygun olduğu için bir süreliğine ihtiyacımı görecektir diye düşünüyorum, artık duruma göre fotoğrafçılık hevesi sardıkça uzmanlaştıkça makineyi değiştirme özgürlüğü de tanıyor bana fiyatının uygun oluşu nedeniyle.
  15. sentez76

Ynt: Fotoğrafçılık Bölümü Sohbet sevgili parkinsonsniper, Fujifilm S2100HD model bir makine buldum. 2. el ama çok temiz görünüyor bu makine için ne dersiniz? 400 tl eder mi? dslr sınıfına mı giriyor? sanat ihtiyacıma nereye kadar yanıt verebilir? değiştirme ihtiyacı hissetmeden ne kadar...

16. sentez76

Ynt: Fotoğraf Makinesi Seçimi İçin Fikirlerinizi Rica Ediyorum... eskiden bir zenitim vardı, fotoğrafçılığıa yeni başlamıştım kurstaki hoca önermişti, tüm ayarlarını kendim yapardım gayette güzel fotolar çektim kendimce , sonra tüm ayarlarını kendisi yapan makineler çıktı digital çıktı...
  17. sentez76

Ilgaz'da Nerede, Nasıl Kamp Yapılır?

Ynt: Ilgaz'da Nerede, Nasıl Kamp Yapılır? ılgaz benimde kamp hayallerimde hatta ılgazda küçük bir arazi alıp bir kulübe yapıp her fırsatta kaçıp 1-2 gün kalmayı avlanmayı planlıyorum ilerisi için forumu takip ederek ılgaz hakkında bilgileneyim ben de
  18. sentez76

Ynt: Fotoğrafçılık Bölümü Sohbet fujifilm hs10 yanılmıyorsam 1500 tl civarındaydı teknosada 35mm den 200 mm lensi vardı cahilliğimi bağışlayın, eskiden aklımda kalan bir sorun var, bu lenslerde lens aralığı arttıkça fotoğ. kalitesi düşüyor diye biliyorum. o yüzden 28-100 mm yerine 28- 70 mm...

19. sentez76

Hangi Makineyi Almalıyım ?

Ynt: Hangi Makineyi Almalıyım ? teşekkürler arkadaşlar compact makineler daha çok anı fotoğrafları için kullanılır, bahsettiğim gibi benim sanatsal kaygılarım da var, ne de olsa geçmişten gelen fotoğrafçılık deneyimlerim var. tamam pratiktir hafiftir ama sadece gördüğünü belli kalitede çeken...
  20. sentez76

İlk Kampım, İlk konum ve Malzeme Konusunda Yardım İsteğim

Ynt: İlk Kampım, İlk konum ve Malzeme Konusunda Yardım İsteğim yeni konu açıp sorunca pek yanıt gelmiyor, millet bıkmış olabilir yenilerden belki o yüzden açılmış konulardan devam edeyim bari beni de kampçılık hevesi sardı, şöyle çantamı sırtıma yükleyip dere tepe sahil gezmek istiyorum her...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.