Arama sonuçlarınız

1. A

Zonguldak Harmankaya Şelaleleri

Ynt: Zonguldak Harmankaya Şelaleleri Benden de bu fotolar var:

2. A

Zonguldak Harmankaya Şelaleleri

Ynt: Zonguldak Harmankaya Şelaleleri Selamlar hocam. Geçen yaz Tema ve 'Herkes için Spor Federasyonu' ile ben de gezdim Harmankaya şelalelerini. Zonguldak merkezde oturuyorum. Zorlu ama keyifli bir parkurdu. Fotoğraflarımı acaba aynı başlık altından paylaşabilir miyim? Bolca fotoğrafım var çünkü.
  3. A

Başlangıç İçin Tavsiye?

Ynt: Başlangıç İçin Tavsiye? Eğer lcd ekranın küçük olması sizin için sorun olmayacaksa sorun olmaz. Bir de bu cihazları kullanan arkadaşa sordum 'Hareketli görüntüleri yakalamaya çalışmayıp durum fotoğrafları çekecekse 350d yeter' dedi, onun yalancısıyım :) 300D düşünmeyip 600 TL civarı...

4. A

Canon eos 1000d mi Canon g11 mi?

Ynt: Canon eos 1000d mi Canon g11 mi? Bir Canon G11 sahibi olarak bu önerileri yapıyorum. Eğer boyut derseniz Canon S90-95, eğer biraz daha büyük ama geniş açı derseniz Panasonic Lx3-5. G11-12 ise dengeli ve ayarlanabilirliği yüksek, hareketli ekranıyla doğada her türlü pozu almanızda memnun...
  5. A

canon S95 /panasonic TZ10/casio EX-FH100

Ynt: canon S95 /panasonic TZ10/casio EX-FH100 Ben de Casio'yu eleyin diyecektim tam :) Bence bu ikiliden Canon S95 tek geçilir.

6. A

Fotoğrafçılar İçin Birkaç Yardımcı Program

Ynt: Fotoğrafçılar İçin Birkaç Yardımcı Program Ücretsiz photoscape http://www.tamindir.com/program/17931/PhotoScape.htm fazla uğraşmadan rötuş yapanlar için can simidi olacaktır. Ben kullanıyorum ve ortalama kullanıcının (RAW dönüştürme ve işleme bile var) ihtiyaçlarını pratikçe karşılıyor...

7. A

Hangi Makineyi Almalıyım ?

Ynt: Hangi Makineyi Almalıyım ? Bence size mükemmel kalitesi ve DSLR bazında küçük sayılan boyutlarıyla Canon 550d uyar.
  8. A

Kompakt makine tavsiyelerinize ihtiyacaım var...

Ynt: Kompakt makine tavsiyelerinize ihtiyacaım var... Hocam 4/3 yani micro four thirds cihazlar (MFT olarak geçer) küçük boyutları ve değiştirilebilir lensleriyle size uygun görünüyorlar. Olympus EP2 modeli iyidir lakin otomatik netlemesi çok yavaş olduğundan herkese uygun gelmiyor...
  9. A

Canon eos 1000d mi Canon g11 mi?

Ynt: Canon eos 1000d mi Canon g11 mi? Hocam Canon 1000d daha profesyonel olsa da daha kaba bir makinedir, dağda bayırda gezerken taşımak adına bence uygun değildir. Hatta Canon G11 bile ağır ve kaba gelebilir. Size Canon S90-95 modellerini ayrıca Panasonic Lx3-Lx5 modellerini önerebilrim...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,032
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri