Arama sonuçlarınız

1. cempercimli

Baracuda scuba college

irtibat Telefon 5555115959 antalya

2. cempercimli

GPS Cihazı Tavsiyesi

Ynt: GPS Cihazı Tavsiyesi garmin legend hcx öneririm hafif , suya dayanıklı , kullanımı kolay , kapalı alanda bile 5 tane uydu görüyor
  3. cempercimli

Toptan Smith Wesson - Columbia Tarzı Bıçak Arıyorum

Ynt: Toptan Smith Wesson - Columbia Tarzı Bıçak Arıyorum ali bey selam.isterseniz elimde toptan gerber çok amaçlı çakı bulunmaktadır.bu konuyla ilgili benimle iletisime gecebilirsiniz

4. cempercimli

Tabanı Ayrılan Orta Sınıf Botumu Nasıl Tamir Ettirebilirim?

Ynt: Tabanı Ayrılan Orta Sınıf Botumu Nasıl Tamir Ettirebilirim? tesekkür ederim yankı bey.yani cok sevdigim bir ayakkabı olmasa ugrasmamda bir ihtimal belki olabilir
  5. cempercimli

Tabanı Ayrılan Orta Sınıf Botumu Nasıl Tamir Ettirebilirim?

orta sınıf salomon botumun tabanı ayrılmıstır.yapıstırıcıyla olucak gibi durmuyor.pires gibi bir sey yapılması lazım sanırsam.yada arasına bir daha etkili bir madde enjekte edilmesi.yardım olursanız sevinirim

6. cempercimli

Hiç Oryantiring Yarışına Katıldınız mı?

Ynt: Hiç Oryantiring Yarışına Katıldınız mı? bide böle bir baslık actgın icin tesekkrler cidden.önemli bir konu

7. cempercimli

Hiç Oryantiring Yarışına Katıldınız mı?

Ynt: Hiç Oryantiring Yarışına Katıldınız mı? merhaba ulaş.2-3 defa oriantirng yapmıstım.ama devamı gelmedi.cok teknik bilgim yok.ama yakında egitim almayı düsünüüyorum.navigasyon dahil.internetten bilgi edinebilcegmiz kaynak linkleri belirtirsen sevinirim
  8. cempercimli

Likya Yolu Ultra Maratonu

Ynt: Likya Yolu Ultra Maratonu güzel bir güzergah oldugunu hep duymustum...AMA uzun bir maroton..
  9. cempercimli

Kaçkar Trans Yardım?

Ynt: Kaçkar Trans Yardım? tesekkür ederim tugay abi.eer gezenbilir ile gelmezsek.sana ulasırım...trans kackar zevkli olucak eminim.bide ark.ım bayan oldugu icin birilerinin yardımcı olması iyi olur.ne kadar kendisi doga sporları yapsada.biraz soguk kanlı degl.bide camlıhemsin güzergahından...

10. cempercimli

Bot Tavsiyesi

Ynt: Bot Tavsiyesi aklıma gelmisken söyleyim.boreal atlas modeli.benim favorim olan bot suan 240ytl düstü.tamam cokta ucuz oldugu sölenemez ama.cok rahat bir bot.bence gidip bir adrenaline ugrayınız yada internet sitesine bakınız.cok güzel botlar ucuz fiyatlarda suan

11. cempercimli

Bot Tavsiyesi

Ynt: Bot Tavsiyesi şu aralar kriz dolayısıyla teknik ekipmanlarda akıl almıycak indirimler mevcut...botla öyle böle bir düsüs gösterdi.bence aklınızdaki bota bir daha gidip bakınız.almanız hic te zor degil.
  12. cempercimli

Kaçkar Trans Yardım?

Ynt: Kaçkar Trans Yardım? ark.ımla benimde bu yaz ,icin kackar planımız vardı.ama trans kackar ı 2 kisi olarak yapmayı fazla göze alamadık.gezenbilir eer böle bir aktivide icine girerse bizde katılmaktan mutluluk duyarız...

13. cempercimli

Gezenbilir'de Bölgesel Toplantılar...

herkese merhabalar... bunu yeni bir konu degil , gezenbilir ailesinin bir evladı olarak icimden gecen düsünce olarak görürmüsünüz bence gezenbilir bir aile.ve bu aile görüdügüm kadarıyla internet portalından dışarı taşmıs durumda... benim aklıma gelen bir fikiri sizinle paylasmak istiyorum...
  14. cempercimli

Cemal Gülas, Vahşi Hayat Derneğini Kurdu

Ynt: Cemal Gülas, Vahşi Hayat Derneğini Kurdu sedat abi ben uzun zamandır vahsi hayat dernegini takip ediyorum.gezenbilirdede forumu oldugunu görünce sorularımı yöneltmek istedim.simdi ben doga sporları yapıyorum ve bu dernege üye olmak istiyorum.ama sonra ne olucak.yani neler yapılacak.sadece...
  15. cempercimli

Bot Tavsiyesi

Ynt: Bot Tavsiyesi dasport herseyi bulabilceginiz bir yer.cidden güzel malzemeler mevcut.ama hic garmont a rastlamadım.ama bir ara ugrayacagım

16. cempercimli

Bot Tavsiyesi

Ynt: Bot Tavsiyesi bende daha hafif bir sınıfını bulsam alıcam.4/4 agır geliyor cnkü normal arazide.ama arastırdıgıma göre türk hic bir sitede cıkmıyor.
  17. cempercimli

Bot Tavsiyesi

Ynt: Bot Tavsiyesi ben garmont u 2.el aldım.4/4 bir bot.türkiyede bulunamıycak bir model. yurt dısında tırmanıs yapan bir türk dagcının botu.az kullanılmıs.ben suan cok memnunum ...yani 1. el bir bot alsam bu kadar memnun olmazdım.sizden nerden aldınız?
  18. cempercimli

Bot Tavsiyesi

Ynt: Bot Tavsiyesi ben garmont aldım.baya memnunum.cok para verdm ama deydi.bide full carsak.o konudanda cok rahat

19. cempercimli

Adalarda Kamp?

Ynt: Adalarda Kamp? benimde en cok arastırdgıım sey adalarda kamp yapmaktı.yasak oldgunu duymak üzmüstü beni.bilincsiz insanlar yüzünden öle güzel yerlerden mahrum kalıyoruz
  20. cempercimli

Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu merhabalar ben cem kırklareliliyim.8 senedir izciyim.yaklasık 3 senedirde doga sporlarıyla ilgileniyorum akut arama kurtarma dernegine üyeyim.bilgi ve becerilerimi orda ilerletiyorum bu forumu şansa buldum desem yeridir simdi ise forumdan...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,937
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri