Arama sonuçlarınız

1. magirtas

Şile = Hacili Koyu

Ynt: Şile = Hacili Koyu Hacıllı'ya gitmek için Şile otobanından Eski Ağva yoluna bağlanıyorsunuz. Ağaçlar içinde nefis virajlı bir yoldan devam ediyorsunuz. Yolda soracak çok kişi olacaktır. Google Map'e baktım ama göremedim. Şu da faydalı olacaktır...

2. magirtas

Motosiklette GPS

Ynt: Motosiklette GPS Yutrdışından Garmin Zumo 550 getiren bir arkadaştan Sahibinden.com vasıtasıyla çok uygun bir fiyata aldım. Türkiye haritasını kırarak kolayca yükledim. Motosiklete bağladım, enerjiyi de motordan sağlıyor. Su, toz, pislik vb korkunuz olmadan kullanabilirsiniz. MARMOK'a...
  3. magirtas

GPS'iniz Var mı?

Ynt: GPS'iniz Var mı? Garmin Zümo 550

4. magirtas

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Benden öncekiler, hoş buldum! Benden sonrakiler, hoş geldiniz! Siteyi gps konusunda bilgi ararken keşfettim. Bir Zümo 550 almayı becerebilirsem yorumlarımı yazacağım... İyi günler,
  5. magirtas

Gps, Navigasyon; İkinci El Alırken

Reha Bey, üye olmasam da bir süredir gezenbilir'i takip ediyorum. Bu kadar çabuk ve net bir cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Boşuna "GPS'lerin efendisi" demiyorlarmış size:)

6. magirtas

Gps, Navigasyon; İkinci El Alırken

Herkese selam, İki sorum var. Forumda aradım ama cevabını bulamadım. Yardımcı olursanız minnettar olurum. 1. İkinci el gps / navigasyon cihazı alırken nelere dikkat etmeliyiz. 2. Almak istediğim cihazın sahibi Türkiye haritalarını kırarak yüklediğini söylüyor. Sorun olur mu? (Tanışma...

7. magirtas

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu selam, adım murat. motosiklet kullanıcısıyım. turuncu bir f650'im var. evine düşkün, okuyanların bildiğine inanan biriyken motosiklet alıp rahatımı kaçırmak istedim. gezen mi bilir, okuyan mı göreceğiz:)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,032
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri