Arama sonuçlarınız

1. C

750 Kg Altı Sıfır Çekme Karavan Önerileri

Selam. Yanlış yere yazdımsa bağışlayın. Karavan tipi yekpare duş kabin-tekneler nerede satılır? Evde kullanmak istiyorum.

2. C

Uyku tulumu nasıl saklanmalı?

Bir çok yerde tulumların rulo yapılmadan açık şekilde saklanması gerektiğini okuyorum ancak aklıma mağazada rafta aylarca paketli şekilde bekleyen, bazılarının araba bagajına "gerekirse bulunsun" diye attığı tulumlar geliyor. Bu şekilde bekleyen tulumlar bir süre sonra ezilip inceliyor mu, ne...
  3. C

Kitap Bağışı

Ynt: Kitap Bağışı Kimseyi tutmayayım, ancak bu kampanyaların neden ille de doğu ve güneydoğudaki okullar için yapıldığını kendinize sordunuz mu hiç? Arkadaşlar, gerçek dünya sandığınız gibi değil. Trakya'da, Karadeniz'de, Akdeniz'de de yokluk içinde köyler ve köy okullarını olduğunu biliyor...

4. C

Aydınlatma için Tavsiyeleriniz Nelerdir? (El Feneri ve Kafa Lambası)

Ynt: Aydınlatma için Tavsiyeleriniz Nelerdir? (El Feneri ve Kafa Lambası) DX'teki Eneloop'lar sahtedir, almayın! Yorumları ve vidyoları dikkatle incelemek lazım. Aynı malı gittigidiyor'da veya çarşı esnafında da bulabilirsiniz, ama oralarda garanti sıfırdır. Yukarıda bir arkadaş Türkiye'den alın...
  5. C

Araç muayenesinde kusurlara yeni düzenleme

Ynt: Araç muayenesinde kusurlara yeni düzenleme Yeni nesil otomobillere bir dezavantaj daha. Yaşasın karbüratörlü, çipsiz ve sorunsuz eski arabalar! Model yükseltmemekteki ısrarımda her geçen gün daha haklı çıkıyorum.

6. C

Eski Sahibinin Adına Haciz Geldi ve Araç Bağlandı.

Ynt: Eski Sahibinin Adına Haciz Geldi ve Araç Bağlandı. Maliye bakanlığının banka hesaplarınızı, belediyenin evinizi, tarlanızı gasp etme yetkisi olduğunu biliyor muydunuz? Polisin sizi istediği zaman vurabieceğini biliyorsunuz herhalde, onu bilmeyen yok.

7. C

E-bay'dan Alışveriş Yapanlar

Ynt: E-bay'dan Alışveriş Yapanlar ,
  8. C

Siyasi Parti Reklamları?

Ynt: Siyasi Parti Reklamları? Şireket reklamından ne farkı var?
  9. C

Aydınlatma için Tavsiyeleriniz Nelerdir? (El Feneri ve Kafa Lambası)

Ynt: Aydınlatma için Tavsiyeleriniz Nelerdir? (El Feneri ve Kafa Lambası) http://www.dealextreme.com/p/ultrafire-cree-c3-flashlight-with-2xaa-extension-tube-bundle-4452 Fenix'e verilen paraya acırım. Bu fener parasına göre çok iyi iş görüyor. Tavsiye ederim. Böyle şeyleri mecbur kalmadıkça...

10. C

r12 klima gazı

Ynt: r12 klima gazı Başkent Sanayi'de R12 basan yer buldum. İsteyen bana eposta atsın.

11. C

Kampta Rahat Etmek İçin Çakı - Bıçak Seçimi ?..

Ynt: Kampta Rahat Etmek İçin Çakı - Bıçak Seçimi ?.. Victorinox One Hand Trekker'a çok benziyor. Acaba ondan daha mı ucuz? Bir de İsviçre çakısı kullananlara soralım, bunları nasıl bileylemek lazım?
  12. C

Bisiklet Sevenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Bisiklet Sevenlerin Tanışma Platformu Selam. Ankara'da bazen Eymir'i turluyorum. Buna benzer gürültüsüz trafiksiz bir parkur tavsiye edebilecek olan var mı?

13. C

Yurtdışı Alışveriş

Ynt: Yurtdışı Alışveriş Alışverişe değil her türlü özgürlüğe sansür var. Hobi, zevk sahibi insanları cezalandırmak istiyorlar. İran gibi hiç kimsenin hiç bir şey yapmadan mal gibi evinde oturduğu bir ülke istiyorlar. Gezmek tozmak hayattan zevk almak kendine iyi bakmak yasak bu ülkede.
  14. C

r12 klima gazı

Ynt: r12 klima gazı Ankara'da Şaşamaz'da vardı R12 basan bir yer ama yerini unuttuğum için ben de gaz bastıramıyorum şu an.
  15. C

E-bay'dan Alışveriş Yapanlar

Ynt: E-bay'dan Alışveriş Yapanlar Hükümet insanların yasal hakkını kullanmasına "suistimal" diyor. Çok yakında yolda yürümek bile bir takım hakların suistimali anlamına gelecek. Burası dünyadan izole bir ülke. Siyaset cahil, aptal halk yığınları ister. Onun için bu izolasyonu güçlendirme...

16. C

Amerikadan yakında tanıdığınız gelecek olsa ?

Ynt: Amerikadan yakında tanıdığınız gelecek olsa ? Ne alırsanız alın Türkiye'dekinden ucuz olacaktır. Kibrit, sakız dahil.
  17. C

Yurt Dışından Bıçak Siparişi ?

Ynt: Yurt Dışından Bıçak Siparişi ? Gümrük'ün sitesindeki bilgiler güncel değildir, bilginiz olsun.
  18. C

Soğutma

Ynt: Soğutma Şuraya sordunuz mu? http://www.robur.com.tr/

19. C

Su Filtreleri

Ynt: Su Filtreleri Türkiye'de satan var mı? Ekarais; henüz kullanmadım.
  20. C

Su Filtreleri

Ynt: Su Filtreleri Geç cevap ama ihtiyacı olan için bir kenarda bilgi olarak bulunsun. Geçenlerde Moontrail'den Katadyn Combi satın aldım. 140 küsür dolar + kargo. Ebay'deki bir çok satıcıdan daha ucuza geldi. Katadyn Combi çantada taşımaya uygun en iyi fiyat/performansa sahip filtre...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,958
Kaydolan Son Üyemiz
Torungill

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR