Arama sonuçlarınız

1. B

deffender üstü çadır

Ynt: deffender üstü çadır Amacım sizi vazgeçirmek değil ve kesinlikle amacınızı destekliyorum ancak, çadırın ve aracın kullanımını optimum bir halde tutmak için bazı arkadaşların mesajlarında yazdığı gibi birçok şartında olduğu unutulmamalı. Kendileri epeyce uğraşarak imal eden arkadaşların...

2. B

Defender TUV Muayenesi, Güncel Bilgi Paylaşımı.

Ynt: Defender TUV Muayenesi, Güncel Bilgi Paylaşımı. Tüm yazılanları okumaya çalıştım.. birkaç noktaya değinmek istiyorum. umarım yazılanlardan atladığım olmamıştır. 1)Defenderlar için 3500 Kg çeki kapasitesi frenli römorklar için diye biliyorum o yüzden Defender o yükü çeker ama römork frenli...

3. B

Sis Farları Yüzünden Arabayı Bağlıyorlardı.

Ynt: Sis Farları Yüzünden Arabayı Bağlıyorlardı. yazilanlardan Kürşad bey ve Ünal beyin yazdıkları genellikle doğru belki bir iki nokta eklemekte fayda var. Aracın orijinalinde bulunan sis farları için kapatma yada ruhsata işletme gibi bir durum söz konusu olamaz.Ancak siz extra sis farları...
  4. B

Gezenbilir Ankara; Işık Dağı - Karagöl Kamp Etkinliği (22-23-24 Nisan 2011)

Ynt: Gezenbilir Ankara; Işık Dağı - Karagöl Kamp Etkinliği (22-23-24 Nisan 2011) çok güzel bir etkinlik olmuş .Paylaştığınız için teşekkürler.

5. B

Bazen Yoldan Çıkmak Gerek

Ynt: Bazen Yoldan Çıkmak Gerek tşk bilgi için . kullanımı iyiyse sorun yok . zaten çok yakışıklı görünüyor maşallah :) 33 '' e göre daha büyük çaptamı yoksa küçükmü tam anlıyamadım ama olsun , keyifli sürüşler dilerim.

6. B

Bazen Yoldan Çıkmak Gerek

Ynt: Bazen Yoldan Çıkmak Gerek Orhan bey lastikleriniz Silverstone gibi ama sanki biraz farklı memnunmusunuz nedir tipi acaba ? iyi günler
  7. B

Kişisel Galeri (baracuda39 - Panoramalar)

Ynt: Kişisel Galeri (baracuda39) (Panaromalar) Paylaştığınız görseller için çok tşk.ler .. hepsi çok güzel paylaşımlarınızın devamını dilerim :)
  8. B

İlk Motosikleti Alırken

Ynt: İlk Motosikleti Alırken Forumu açarak deneyimlerini paylaşan başta Yusuf bey olmak üzere tüm arkadaşlara tşk.ler. Ben epeyce bir zamandır gezenbilirdeyim ama iki teker bölümüne yeni giriyorum ..dolayısıyla soru çok ,okumaya devam.

9. B

Yorumsuz...(no comment..:)

Ynt: Yorumsuz...(no comment..:) eğer oralarda çukurda kalıp görünmeyen bir kasaba falan yoksa 3 (belki 4 tür ) minareli böyle bir camii için bencede Yorum yok ::)

10. B

dikiz aynası ısıtma

Ynt: dikiz aynası ısıtma Yıldırım bey sizin başka projelerinizide okumuştum .. maşallah peltier le her sorunu çözüyorsunuz .. kolay gele :)
  11. B

Çorlu Degirmen Köy Kampımız (18-19 Eylül 2010)

Ynt: Çorlu Degirmen Köy Kampımız (18-19 Eylül 2010) güzel gezi ve muhabbet olmuş paylaştığınız için sğl.un

12. B

Çadır Kampçılığında Isınmak için Ne Kullanıyoruz?

Ynt: Çadır Kampçılığında Isınmak için Ne Kullanıyoruz? bu mantikta gidecek olursak bende şimdi güzel bir hatun fotoğrafı ekleyebilirimde neyse konuyu dağıtmıyalım bari :)
  13. B

DEFENDER ŞAFT KESTİ

Ynt: DEFENDER ŞAFT KESTİ ön ve arka şaftı bağlarken açılarını bazan yanlış montaj ediyorlar.bırısı 45 diğeri 90 derece olmalı.bu yüzden bır keresınde düzeltinceye kadar ciddi vuruntu sorunu yaşamıştım.
  14. B

Yaşanmış Komik veya Trajikomik Olaylar

Ynt: Yaşanmış Komik veya Trajikomik Olaylar (Yaşandığını sanmıyorum ama ) bana trajikomik gelen bir hikayeyide ben aktarmaya çalışıym. Parkta,bankta oturup telefonla konuşan genç kadının yanına orta yaşlarda bir bay oturur.Kadın telefon görüşmesini bitirdikten sonra yanındaki küçük bisküvi...

15. B

Benzinli Motora Turbo

Ynt: Benzinli Motora Turbo Gezenbilirde Benzinli defenderın dızele dünüşümüyle ilgilide forum okudum.deneyimli arkadaşlar defenderın önceki yıllara ait benzinli ve dizel motorlarının gövdesinin aynı olduğu dolayısıyla en büyük sakınca olabilecek sıkıştırma oranları ile ilgili bir sorun...
  16. B

Kayseri Off-Road Grubunun Buluşması

Ynt: Kayseri Off-Road Grubunun Buluşması maşallah olsun.Sivas gezisinede katılmışsınız heralde derecede vardır umarım.
  17. B

Fotoğraf Makinesi Seçimi İçin Fikirlerinizi Rica Ediyorum...

Ynt: Fotoğraf Makinesi Seçimi İçin Fikirlerinizi Rica Ediyorum... vakit ayırıp bilgi verdiğiniz için çok teşekkürler :)

18. B

Defender Led far.

Ynt: Defender Led far. merhaba e-bay deki ürün sadece ampulmü yoksa far komplemidir acaba xenon farlar için özel mercekli camı olması gerekiyor diye biliyordum.fiyatı uygunmuş Türkiyede satan olsa alırdık ::)
  19. B

Karda İniş

Ynt: Karda İniş birde inilen noktanın düz ve risksiz olduğu önemli aşağısı kısmen hızlı inişe uygun ise eğimede bağlı olarak Karda araç, arazi viteslesinde dahi lastikler kayacağından kontrollü iniş için bir vites üstte inmekte fayda var

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,060
Kayıtlı Üye Sayımız
166,961
Kaydolan Son Üyemiz
Nehir Doğann

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR