Arama sonuçlarınız

1. emre südaş

Yakıt Pompası Civarından Gelen Hırıltılar.

Ynt: Yakıt Pompası Civarından Gelen Hırıltılar. şimdi bir arkadaş enjektor kontrolu yaptırmamı tavsiye etti. Bir sıkıntı varsa metal boru pompaya kadar sesi aktarıs seni yanlıtır dedi hayırlısı bakalım...

2. emre südaş

Ynt: Yakıt Pompası Civarından Gelen Hırıltılar. tekrar merhaba İç havalandırma fanından gelmediği kesin. hepsini teker teker dınlediğimizde ses yoğunluğu tam pompadan geliyor. Sankı birşeyi çekmek istiyor ama yeterli olmuyor gibi. oyle bir seski vitesi takıp ilerleyecek kadar gaz verdiğinizde...
  3. emre südaş

Ynt: Yakıt Pompası Civarından Gelen Hırıltılar. Tüm kay şlar boştayken de ses devam etti. Motora hafif gaz verdiğimde o seslerde hızlanıyor zaten iyice gaz verince ses birbirine karışıp farkedilmiyor. Doğrudur seslerin hızı devirle doğrudan alakalı. ses ya pompanın içinden ya da çok yakın 3-5...

4. emre südaş

Merhaba arkadaşlar, son zamanlarda araç boşta iken farkettiğim bir hırıltı sesi var. Kaputu açıp dinledik mazot pompası civarından gelen kesik kesik ve düzenli olarak gelen trrrr trrrr (başka türlü ifade edemedim :D ) şeklinde bir ses mevcut. Radyatordan başlayarak tüm kayışları ve bilyaları...
  5. emre südaş

L200 4llc konumunda tekerdeki tıkırtılar.

merhaba arkadaşlar, tecrübeli L200 kullanıcılarına bir sorum olacak 2007 model L200 manuel intense lux aracımda vites 4llc konumunda iken aracı biraz zorlayarak kaldırmak istediğimde yada patinaja düştüğümde sol ön tekerden dişli kaçırıyormuş gibi tık tık sesler geliyor. Acaba bu sorunu daha...

6. emre südaş

Sevenler Kavuşur :D

Ynt: Sevenler Kavuşur :D Bu araç kendini sevdiiyor sahibine, güle güle kullanın kazasız belasız seyahatler.

7. emre südaş

Video' yu izleyip yorum yapmak isteyenler

Ynt: Video' yu izleyip yorum yapmak isteyenler aptallık bedava olunca böyle oluyor işte
  8. emre südaş

R/D Lock mu ATSC mi tercih edilmeli hangisi daha iyi ?

Ynt: R/D Lock mu ATSC mi tercih edilmeli hangisi daha iyi ? şimdi benden bir önceki mesajı görünce kafam iyice karıştı. Eğer o direksiyon yanındaki kayan araç atsc ise arazi vitesimin üzerinde neden Rd difflock kademesi var? yani bende 2 si birdenmi mevcut. Araçta herhangi bir oynama yapılmadı???
  9. emre südaş

R/D Lock mu ATSC mi tercih edilmeli hangisi daha iyi ?

Ynt: R/D Lock mu ATSC mi tercih edilmeli hangisi daha iyi ? Ne kadar fazla versiyon varmış. Mesela benim aracım 2007 intense lux modeli yani ruhsatta yazanı okuyorum. Bende direksiyonun solunda bir düğme var üzerinde kayan araba işareti var. Bu düğmeye bastğım zaman ön gösterge panelinde aynı...

10. emre südaş

L200 4x4 lerdeki Vergi İndirimi

Ynt: L200 4x4 lerdeki Vergi İndirimi Şimdi sizlere 10 puanlık uzmanlık sorusu: Aracımla ilgili tüm dilekçeleri Ankara Yeğenbey vergi dairesine yolladım ve aracımın indirimli vergilerini sisteme kaydetmişler. Aracım 2007 4*4 intense lux tür. Yanlız aracımın kasko bedelinin yüzde 5 i 1590 tl...

11. emre südaş

kalkarken titreme devam ediyor...

Ynt: kalkarken titreme devam ediyor... orjinal baskı balata ve işçilik 1100 tl civarı tuttu bilginize...
  12. emre südaş

Ynt: kalkarken titreme devam ediyor... evet dediğiniz gibi volant kontrol eildi ve temizdi. Yardımlarınız için teşekkür ederim

13. emre südaş

Ynt: kalkarken titreme devam ediyor... Arkadaşlar mesele baskı balata setindeymiş. Takılan baskı balata seti yansanayi çıktı. 2 ay evvel orjinali alıp tekrar değiştim ve aracım düzeldi. Siz siz olun orjinalden şaşmayın kolay gelsin.
  14. emre südaş

motorlu taşıt vergisi zamanı

Ynt: motorlu taşıt vergisi zamanı Peki bilen arkadaşlara bir soru? benim aracım 2007 4x4 l 200 . Aracımın ruhsatında kullanım aracı olarak hususi yazmakta. 4-5 ay önce kullandığım mazot faturalarını şahıs şirketime masraf olarak kaydedebilmek için maliyeden bir işlem yapmıştım. Aracımın...
  15. emre südaş

L200 r/d lock

Ynt: L200 r/d lock benim aracımda difransiyel kilidini devreye soktuğumda göstergedeki arka 2 teker arasındaki ışık yanmıyor. Aracım 2 . eldi ve denemek için asfalt üstünde devreye soktum. Araç fazla hızlanamıyor ve sanki kasılıyormuş gibi gidiyordu. Tam olarak emin olmam ise aracımı birkaç kez...

16. emre südaş

L200 Güç Artırımı (chip tuning, powerbox vs)

Ynt: L200 Güç Artırımı (chip tuning, powerbox vs) tüm konuyu okuduktan sonraracechip takmaya karar verdim ama şunu sormak istiyorum: Racechip pro mu? yoksa 129 euro olanından mı?
  17. emre südaş

2007 L200 160.00 km de performans arttırma

Ynt: 2007 L200 160.00 km de performans arttırma 2003 ve 2007 kasaları ve motorlar farklı. Cevabınız için teşekkür ediyorum ama benim yeni kasalar ile nasıl sonuç vereceğini öğrnenmem gerekiyor.
  18. emre südaş

2007 L200 160.00 km de performans arttırma

Merhaba arkadaşlar. İlk 4x4 aracım 2007 L200 intense lüx ümü yaklaşık 10 000 km dir kullanıyorum. Aracı aldığımda 156.000 km deydi. Aracımın debriyaj baskı balata setini ve lastiklerini değiştirdikten sonra sıra geldi diğerlerine. Gelecek hafta egr sisteminde kurum temizliği yaptıracağım ve...

19. emre südaş

L200'de EGR iptali

Ynt: L200'de EGR iptali arkadaşlar yazıları okduktan sonra benim de iptal edesim geldi. Daha önce iptal ettirenlerden gerekli parçayı fazla yaptıran varsa ücretiyle temin etmek isterim.
  20. emre südaş

Merhaba arkadaşlar, Hatırlarsanız baskı balata konusunda bayağı bir kafanızı şişirmiştim. 2007 4x4 L200 ümün baskı balatası 1-2 ay evvel değişti. Görünürde ve çekişte hiçbir problem yoktu taki bu ay bir kaç şehir dışı gezisi yapana kadar. Aracım otobanda 1 saat kadar ilerleyip ısındıktan sonra...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,839
Kayıtlı Üye Sayımız
166,940
Kaydolan Son Üyemiz
acelyakaratas

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR