L200 4x4 lerdeki Vergi İndirimi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cengizcetken Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 40
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 26,553
Ynt: L200 4x4 lerdeki Vergi İndirimi

murat067' Alıntı:
ben dilekceyi maliyeye verdim ödemeyi yaptığım gün sonuç ortaya çıkar saygılar...
sonuç ortada avaz avaz bağırıyoruz vergi indiriminden %5i geçerse yararlanıyosunuz ayrıca vergi dairesinde dilekçe verip beklemek gibi bişey yok dilekçeyi verip parayı vezneye ödeyip çıkıyorsunuz hepsi bu

Etiketler

maliyenin bilgisayar sistemi arızalı olduğu için beklemek zorunda kaldım bende beklemedim parayı ay sonunda öderim dedim çayımı içtim eyvallahı çektim çıktım.... ;D ;D ;D

Arkadaşlar. Büyük motorlu araçlarda vergi indirimi sedan ve 4X4 araçlarda yapılabiliyor. Aracınızda kamyonet yazması önemli değil. Eğerki sistemde 4x4 olarak gözüküyorsa indirimden yararlanabilirsiniz. İşlemi basittir. Yukarıda arkadaşlar bahsettiler zaten...

evet bede alt dilim olan toplam 1642 tl ödedim yardımı olan bütün arkadaşlara teşekkür ederim ....

[font=arial, helvetica, sans-serif]merhaba arkadaşlar sistemde benim aracım aşağıdaki şekilde geçiyor 0-3200 cc niye yazıyor aynı zamanda 2477 var. bu ocak ayında 1597 TL vergi ödedim acaba fazla mı ödedim??[/font][/size]
ARAÇ BİLGİLERİ
PLAKA
TESCİL TARİHİ
CİNS
ÇİFT KAB.PKP 4X4(0-3200cc)
MODEL
2011
MARKA
MITSUBISHI
TİP
L 200 4X4 İNSTYLE M/T
NET AĞIRLIK
1800
SİLİNDİR HACMİ
2477

Sadece Ocak Pulunu ödediysen Fazla Ödemişsin .. Vergi indiriminden sonra 6 aylık pul sekizyüz küsür lira... indirimden önceki hali bile binyüz küsür lira...

sehzata' Alıntı:
merhaba arkadaşlar sistemde benim aracım aşağıdaki şekilde geçiyor 0-3200 cc niye yazıyor aynı zamanda 2477 var. bu ocak ayında 1597 TL vergi ödedim acaba fazla mı ödedim??

ARAÇ BİLGİLERİ
PLAKA
TESCİL TARİHİ
CİNS
ÇİFT KAB.PKP 4X4(0-3200cc)
MODEL
2011
MARKA
MITSUBISHI
TİP
L 200 4X4 İNSTYLE M/T
NET AĞIRLIK
1800
SİLİNDİR HACMİ
2477

0-3200cc demek 0 ile 3200 cc arasındaki motor grupları demektir. 2477 ise senin aracının cc değeri...

Şimdi sizlere 10 puanlık uzmanlık sorusu:

Aracımla ilgili tüm dilekçeleri Ankara Yeğenbey vergi dairesine yolladım ve aracımın indirimli vergilerini sisteme kaydetmişler. Aracım 2007 4*4 intense lux tür. Yanlız aracımın kasko bedelinin yüzde 5 i 1590 tl. , sistemde ödemem gereken 1640 tl nin altında çıkıyor. Yani hala kasko bedelimin yüzde 5 inden daha fazla ödeme yapmam gerekecek. Acaba itirazda bulunsam bir inidirim daha yapmaya kanunen hakkım var mıdır?

Emre bey merhabalar siz kasko bedelinizi tekrar bir kontrol edin eğer doğruysa tekrar itiraz edin hatta memurun başında bekleyin yapasıya kadar çünkü her zaman kasko bedelinin altında olması gerekiyor.

kardeşim şirketindeki araçlarda yaptı 1,065,00 tl düşürdü ama nasıl yaptı bilmiyorum
oto kiralama ankara

4x4.JPG

TUĞRUL' Alıntı:
Emre bey merhabalar siz kasko bedelinizi tekrar bir kontrol edin eğer doğruysa tekrar itiraz edin hatta memurun başında bekleyin yapasıya kadar çünkü her zaman kasko bedelinin altında olması gerekiyor.

Sadece 1 kere indirim oluyor. Kanunda öyle yazılı %5 altına düşmese dahi..

Cengiz bey merhabalar benim daha önceden 1994 model grand cherokkem vardı 3 defa indirildikten sonra gerçek değerine ulaşmıştı kardeşinizle konuşun oda öyle yaptırmıştır birde yapan memurun insiyatifine bırakmayın bazılarının konudan haberi bile yok kendilerince yorum yapıyorlar aynı aracı olan bir kişiyle karşılaştırın örnek gösterin mutlaka düzelecektir selamlar.

değerli arkadaşlarım 2008 4x2 lerde bu vergi indirimi gecerlimi acaba bilgi verecek arkadas varmı

canpolat75' Alıntı:
değerli arkadaşlarım 2008 4x2 lerde bu vergi indirimi gecerlimi acaba bilgi verecek arkadas varmı
[/q
Maalesef sadece arazi taşıtlarında indirim yapılıyor.uote]

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR