Arama sonuçlarınız

1. C

Neden Dacia Duster?

Ynt: Neden Dacia Duster? Merhaba Dacia Duster kullanıcısı Arkadaşlarım; 3 gün önce akşam vakti geri geri giderken oldukça sert bir şekilde sol arka tekerleğimi yaklaşık 30 cm yüksekliğindeki bir rögar a çarptım :( Aracı incelediğimde herhangi bir olumsuzluk göremedim , ancak sabah tekrar...

2. C

Neden Dacia Duster?

Ynt: Neden Dacia Duster? sayın eczsedat izmir renser de yaptırdım. mesleğim tıp doktoruyum... saygılar...
  3. C

Dacia Duster Sahipleri Listesi

Ynt: Dacia Duster Sahipleri Listesi -beyaz renk 4*4 dizel laurette + look paket + güvenlik paketi (abs asr esp) + deri döşeme + park sensörü + orjinal 7 konçlu kablo ile çeki demiri + ön cam rüzgarlıkları + orta kolçak + ön tampon içerisine radyatöre taş gelmesini engellemek için aliminyum...

4. C

Neden Dacia Duster?

Ynt: Neden Dacia Duster? Duster kullanan arkadaşların dikkatine , kullanım kılavuzun da yazan ama bir türlü yapılamayan kapıların hareket halinde otomatik kilitlenmesi mümkün .... Servisiniz le görüşün bilgisayara bağlatıp sistemi çalışır hale getirebilirsiniz, ben yaptırdım . Bir ara camlar...
  5. C

Neden Dacia Duster?

Ynt: Neden Dacia Duster? merhaba arkadaşlar bende yeni bir duster sahibiyim 4*4 dizel laureate + look paket + güvenlik paketi + deri döşeme + asr, esp... ilave olarak ta çeki demiri taktırdım ( modülsüz 7 konçlu kablo ile)... aracıma 6 ay içerisinde 12V dc vinç te taktırmak istiyorum görüş ve...

6. C

Neden Dacia Duster?

Ynt: Neden Dacia Duster? merhaba arkadaşlar bende yeni bir duster sahibiyim 4*4 dizel laureate + look paket + güvenlik paketi + deri döşeme + asr, esp... ilave olarak ta çeki demiri taktırdım ( modülsüz 7 konçlu kablo ile)... aracıma 6 ay içerisinde 12V dc vinç te taktırmak istiyorum görüş ve...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,035
Kayıtlı Üye Sayımız
166,780
Kaydolan Son Üyemiz
mryslz

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri