Arama sonuçlarınız

1. P

Zj 4.0

Ynt: Zj 4.0 selam. yakıt tuketiminizde bir değişiklik oldu mu ? yoksa aynı mı hala ? teşekkürler,

2. P

Frontera Kullananlar için Kısa Bilgilendirmeler

Ynt: Frontera Kullananlar için Kısa Bilgilendirmeler günaydın, yanıtlarınız için teşekkür ederim. sanırım bana uygun geleni 2.2 ama şöyle bütçeme uygun ve temiz bir 3.2 bulabilirsem de kaçırmayacağım (tabi ki ikisi bir arada biraz zor olacaktır :)) ) bakalım kısmetimizde ne varsa :)...
  3. P

Ynt: Frontera Kullananlar için Kısa Bilgilendirmeler yanıtınız için teşekkür ederim :) tabiiki 3.2 daha cazip geliyor güç ve hız yönünden. ama vergisi ve yakıtı da mühim. yanıtlardan anladığım fazla bir farkın olmadığı yönünde. birde kafamda ki en büyük soru şu; iki motor arasında ki en...

4. P

Ynt: Frontera Kullananlar için Kısa Bilgilendirmeler yanıtınız için teşekkür ederim. baya bi faydalı oldu benim için, 3.2 nin vergisi çok fazla 1.200 tl kasar sanki biraz o yüzden 2.2 ideal sanırım çünkü yakıtlar arası fazla fark yokmuş. malum sitede ankarada bir tane var 3.2 fiyatı da uygun...
  5. P

Ynt: Frontera Kullananlar için Kısa Bilgilendirmeler teşekkür ederin yanıtlarınız için, tamircilerle çok içli dışlıyım, bakım, tamir ve parça gözümü korkutmuyor. 2.2 ler daha cazip geldi şimdi bana birde onların yakıtını ögrenebilirsem süper olur. teşekkür ederim,

6. P

Ynt: Frontera Kullananlar için Kısa Bilgilendirmeler merhabalar , bu aralar bir araç almak istiyorum. ve epey zamandır da araştırıyorum. bütçeme ve kullanım durumuma göre 2 araç arasında kaldım. ilki tabii ki frontera ikincisi ise vitara 2.0 v6.(1.6 biraz hantal kalıyormuş diye okudum birde...

7. P

1987 range rover 2.5 td

Ynt: 1987 range rover 2.5 td sanırım kimse ilgilenmedi :) :)
  8. P

Ssangyong Actyon Sports 4x4 Yükseltme İşlemi + Lastik Değişimi

Ynt: Ssangyong Actyon Sports 4x4 Yükseltme İşlemi + Lastik Değişimi seninkinin aynısı sanırım. arka kapakda kilit yok degil mi abi seninkinde. alt kapak kapatıyor lastikli yerlerini . arkasında da yazılar var ama ben su an uzagım araca.
  9. P

Ynt: Ssangyong Actyon Sports 4x4 Yükseltme İşlemi + Lastik Değişimi valla cok iyi olur. köpekiçin bir alternatif düşünüyorum da. arka tarafta camlar açılmıyor cünkü.havasız kalmasından tırsıyorum.

10. P

Ynt: Ssangyong Actyon Sports 4x4 Yükseltme İşlemi + Lastik Değişimi kendin mi ugrastın herseyiyile, ilginç :)

11. P

Ynt: Ssangyong Actyon Sports 4x4 Yükseltme İşlemi + Lastik Değişimi abi selam. hazır seni online yakalamısken :) arka tarafa yaptıgın işleme ait fotolar var mıdır abi ? cok merak ettim cunku de? teşekkürler.
  12. P

Ynt: Ssangyong Actyon Sports 4x4 Yükseltme İşlemi + Lastik Değişimi merhaba. daha once bende sizin gibi merak etmistim. Ediz abi soyle demisti ; """ Hafif ticari olarak üretilen araçlar (helezon yaylı olanlar) kango, partner, berlingo...gibi araçlarında boş haliyle arka kısımları biraz daha...

13. P

Ynt: Ssangyong Actyon Sports 4x4 Yükseltme İşlemi + Lastik Değişimi günaydın. super fikirmiş. resimleri var mıdır acaba? cok merak ettim cunku. benim jack russel köpeğim var. kabine koydugumda rahatsız hissediyor kendini. ya yanlardan yada arkadan açmam gerekiyor. senin yaptığın gibi...
  14. P

Ynt: Ssangyong Actyon Sports 4x4 Yükseltme İşlemi + Lastik Değişimi selam :) ediz abi nasıl yaptın sen arka camı kabinle birleştirme işini ? resim var mı abi ? benimde aklımda gecmedi degil biraz bahsedebiilir misin ? maliyetinden şeklinden ? iyi geceler
  15. P

Ynt: Ssangyong Actyon Sports 4x4 Yükseltme İşlemi + Lastik Değişimi selam bi kaç sorum olacaktı. kabininde silecek olan var mı? orjinalde veya daha sonra taktıran? benimkinde yok da. taktırsam kötü mü olur acaba? birde geri görüş kamerası kullanan var mı aranızda ? memnun musunuz ? nereye...

16. P

Ynt: Ssangyong Actyon Sports 4x4 Yükseltme İşlemi + Lastik Değişimi tüm iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. tozluklar konusunu deneyip bakacagım :) en kısa zamanda gorusucez iişallahhh. iyi geceler.
  17. P

Ynt: Ssangyong Actyon Sports 4x4 Yükseltme İşlemi + Lastik Değişimi lastikler michelin. 245 70 16r :) önlere 4 cm arkalara 5 cm get koyduk. spacerlarda 5 cm lik. ölçülerde Ediz Bey'in ve sizin tavsiyelerinizin dışına çıkmadım. istanbul tuzladayım ben. memnuniyetle katılırım tabiki. bu...
  18. P

Ynt: Ssangyong Actyon Sports 4x4 Yükseltme İşlemi + Lastik Değişimi güzel dileklerin için teşekkür ederim abi. bil mukabil. :) yükselltme ve spacer de emeğin var :D sagol.

19. P

Ynt: Ssangyong Actyon Sports 4x4 Yükseltme İşlemi + Lastik Değişimi teşekkür ederim. evet yükseltmede spacer de var :) yükseklikleri sizden almıştım hatta Ediz Beye yönlendirdiniz beni. sağolsun çok yardımcı oldu.
  20. P

Ynt: Ssangyong Actyon Sports 4x4 Yükseltme İşlemi + Lastik Değişimi merhaba arkadaşlar. aracım nihayet çıktı. acaip keyfli bir araç. bu tarz bir aracım ilk defa oluyor. son aracım c2 idi. ondan sonra hele bu cok matrak oldu benim icin. :) bu arada forumda yardımı dokunan herkese teşekkür...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,922
Kayıtlı Üye Sayımız
166,948
Kaydolan Son Üyemiz
neyzenx

Çevrimiçi üyeler

Geri