Arama sonuçlarınız

1. A

2.0 di için usta öneriniz.

Arkadaşlar merhaba 2.0 di 2000 model aracım yağ eksiltmeye başladı. Bizim araçların dilinden anlayan insaflı iyi bir motor ustası önerisinde bulunacak arkadaşlara duacı olacağım. Cevaplarınıza ihtiyacım var. Saygılarımla

2. A

Freelander 2.0 di mekanik bir konu hk. yorum bekliyorum

Ynt: Freelander 2.0 di mekanik bir konu hk. yorum bekliyorum Kaan bey merhaba Servis olarak hangi servisi kullanıyorsunuz. Motor açtırdım demişsiniz size maliyeti ne oldu.? Syg
  3. A

Ynt: Freelander 2.0 di mekanik bir konu hk. yorum bekliyorum Merhaba Motor üst kapağından havalandırma boğazına giden bir plastik boru var. Motor sıkıştığında veya üflemeye başladığında oradan çıkan yağ havalndırma boğazını yağladığından buda yüksek devirde araç kullanılırken motorun ambaleye...

4. A

Arkadaşlar merhaba 2.0 di (2000 Model) araçlar ingiliz L motor derler ve biraz sıkıntılıdır derler. Sıkıştırılmaya çok gelmez diye biliyorum. Şimdi tüm üstadlardan yazacağım konu hakkında görüş almak isterim. Bir usta şöye bir öneride bulundu; Bu motorlar sıkıştırılmaya gelmediği için motor...
  5. A

2.0 di freelander

Ynt: 2.0 di freelander Merhaba 2.0 di kullanan biri olarak sizinle şunları paylaşabilirim. Tatilden yeni geldim araç yüklü ve yolumun bir kısmı klima açık bir depo ile 820 km yaptım, depoyu tam doldurdum (3.38 ile idi dizel fiyatı) toplam 1700 km üzerinde yol yaptım bir sorun çıkarmadı...

6. A

Herkese selamlar. 2004 Td4 ES

Ynt: Herkese selamlar. 2004 Td4 ES Merhabalar Aracınız hayırlı uğurlu olsun iyi günlerde kullanın, servis hak. ise bir kaç konu başlığı altına indiğinizde "Land Rover'cı arkadaşlara başlığını incelerseniz, servis hk. cevap bulabilirsiniz, tabii siz kişiyi daha iyi test etme imkanınız var ben...

7. A

Land Rover'cı arkadaşlara

Arkadaşlar merhaba, İnsanoğlu'nun kafasında hep var olan acaba kelimesini bir tarafa bırakabileceğiniz, bir özel servis önerisinde bulunmak istiyorum, Özel servise gidip, görüp, acabalarınızdan kurtulacağınızı düşünüyorum. Ben bu anlamda çek ettim ve acabalarımdan servis hizmeti yönünden...
  8. A

Hafta Sonu Başıma Gelen

Ynt: Hafta Sonu Başıma Gelen Merhaba Land Rover Fre. 2.0 di. 2000 model
  9. A

Hafta Sonu Başıma Gelen

Ynt: Hafta Sonu Başıma Gelen Rıza bey merhaba. Doğrusu bu kıymetli bilgileri paylaştığınız için size çok teşekkür ederim. İnanıyorum ki bu bilgiler LR'cu arkadaşlarında işine yarayacaktır. Dediklerinizi kesinlikle harfiyen adım adım uygulmaya çalışacağım. Tekrar teşekkür eder, saygılarımı...

10. A

Hafta Sonu Başıma Gelen

Ynt: Hafta Sonu Başıma Gelen Merhabalar Barış bey paylaşımınız için çok teşekkür ederim. Aynı duygular şu anda bile devam ediyor, fakat dün akşam acabalarımdan yavaş yavaş sıyrılmaya doğru yol aldığımı farkettim. Katkıda bulunan arkadaşların yazılarını okuyunca daha da serinkanlı...

11. A

Hafta Sonu Başıma Gelen

Ynt: Hafta Sonu Başıma Gelen Merhaba Reha bey Hayır herhangi bir işlem yapmadılar, sadece musluk açıldı su boşaltıldı. Antifririz konuldu arabaya gaz verdiler, antifiriz musluktan gelsin diye, hatta ilkbaşta ben gaz veriyor idi, başka bir siparişim vardı. Sipariş geldiği için ödeme yapmak için...
  12. A

Hafta Sonu Başıma Gelen

Arkadaşlar merhaba Hafta sonu başıma gelen bir olayı sizlerle paylaşmak isterim. Cumartesi günü (11/12/2010) malum hava çok soğuktu. Bende aracımı bir kaç ay oldu ikinci el aldığım için içindeki antifirizin durumunu bilmediğimden antifirizini değiştireyim dedim.Evimize yakın olduğu için oto...

13. A

Yedek parça ve servis

Ynt: Yedek parça ve servis Arkadaşlar merhaba Hafta sonu başıma gelen bir olayı sizlerle paylaşmak isterim. Cumartesi günü (11/12/2010) malum hava çok soğuktu. Bende aracımı bir kaç ay oldu ikinci el aldığım için içindeki antifirizin durumunu bilmediğimden antifirizini değiştireyim...
  14. A

Yedek parça ve servis

Ynt: Yedek parça ve servis Çok teşekkür ederim. İlginize
  15. A

Yedek parça ve servis

Ynt: Yedek parça ve servis Arkadaşlar yine merhaba. Bir konuda daha engin bilgilerinize ihtiyacım var. Aracımı alırken anahtar ile verilen (immobilezer diyelim) kumandanın aynısını nasıl çoğalttırabilirim. Yol gösterebilirmisiniz. (izlemem gereken yol ve tahmini maliyet). :)

16. A

Yedek parça ve servis

Ynt: Yedek parça ve servis Hepinize merhaba, Siz değerli dostlardan bu aydınlatıcı bilgileri almak gerçekten çok güzel ilginiz ve bilginiz için teşekkür ederim. Sizleri takip etmeye devam edeceğim. Bilgi sahibi olduğum konular olursa tabii ki paylaşmaya da hepinize saygılar
  17. A

Yedek parça ve servis

Ynt: Yedek parça ve servis Merhaba, Sizinle tanışmak ve yazışmak güzel, iki haftadır kullanıyorum, her geçen gün daha da alışıyorum, bu arada lütfen cahiliyetimi bağışlayınız ama bir şey sormak istiyorum, aracımı alırken yaşlı amcamın elinde aracın kitapçığı yoktu kendisinden de çok bilgi...
  18. A

Yedek parça ve servis

Ynt: Yedek parça ve servis İlginize tşk ediyorum, land kullanıcısı olarak tecrübelerinizden faydalansam, bu araçlar için öneriniz nedir.

19. A

Yedek parça ve servis

Merhaba arkadaşlar, Bende aranıza yeni katıldım. Honda ve Opel (binek) kullandıktan sonra, Land denemeye niyet ettim, dört beş tane ustaya bilgi sordum, araç satanları müşteri gibi arayıp bilgi paylaşımında bulundum ve karşıma 69300 km, 2000 di çıktı. Araç 2000 yılı Ağustosunun 10. günü trafiğe...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri