Arama sonuçlarınız

1. bicten

Usta Aranıyor..İstanbulda düzgün cj kim toplayabilir.

Ynt: Usta Aranıyor..İstanbulda düzgün cj kim toplayabilir. faydalı bir konu.. paylaşım için teşekkürler

2. bicten

CJ Arka ve Ön Tekerlerin Diske Çevrilmesi

Ynt: CJ Arka ve Ön Tekerlerin Diske Çevrilmesi Merhaba, konuyu dikkatle takip ediyorum. bende de 69 Tuzla yapımı 4 silindir (F4 134) willys jeep var.jeep şu anda Kırklarelinde. İstanbulda disk için konuştuğum usta direksiyonunda hidroliğe çevrilmesi gerek yoksa tekeri döndüremezsin gibi birşey...
  3. bicten

Bu sonbahardan bir batış fotoromanı

Ynt: Bu sonbahardan bir batış fotoromanı çok güzel şiir:) çamurunuz bol olsun..

4. bicten

Pajero Alacağım Tavsiyeleriniz

Ynt: Pajero Alacağım Tavsiyeleriniz http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mitsubishi-av-icin-arazi-icin-meraklilarina-1-sinif-arac-43139072/detay bu araçta hidrolik direksiyon yok, kliması da sonradan takılmış ve çalışmıyormuş. dıştan güzel duruyor ama yinede bakmak lazım...
  5. bicten

Pajero Alacağım Tavsiyeleriniz

Ynt: Pajero Alacağım Tavsiyeleriniz İshak Bey bende 93 kısa pajero arıyorum sizin gibi. kullanım amacım ve bütçemde aşağı yukarı sizinki gibi. dediğiniz gibi 93 uygun fiyatlı pek yok. 2. tercihim 90 kısa pajero benzinli.hard top değilde metal top olandan. merak ettiğim konu 90 pajeroya hidrolik...

6. bicten

CJ Arka ve Ön Tekerlerin Diske Çevrilmesi

Ynt: CJ Arka ve Ön Tekerlerin Diske Çevrilmesi faydali bir konu, takip..

7. bicten

Sakarya Hendek Çiğdem'e niyet Yeniyaylaya kısmet(2 ocak 2011)

Ynt: Sakarya Hendek Çiğdem'e niyet Yeniyaylaya kısmet(2 ocak 2011) çok güzel bir gezi olmuş. paylaşım için teşekkürler..
  8. bicten

Emsallerinin 1/3 fiyatına 4x4 alırmıyız ?

Ynt: Emsallerinin 1/3 fiyatına 4x4 alırmıyız ? içlerinden bazıları görünüşte iyi ama yinede çin malı. sağı solu belli olmaz..
  9. bicten

2004 Ranger STD tavsiye eder misiniz?

Ynt: 2004 Ranger STD tavsiye eder misiniz? mesajınız için teşekkür ederim. yakıt konusunda merak ettiğim konu kırsal dizel kullanılabiliyor mu?

10. bicten

Adana Defenderini Topluyor

Ynt: Adana Defenderini Topluyor hayırlı olsun.takip..

11. bicten

1980 Cj 6 ÜntaşOto'da Doğuşu

Ynt: 1980 Cj 6 ÜntaşOto'da Doğuşu bir solukta baştan sona okuduğum bir konu.. elinize sağlık. hayırlı olsun aracınız..
  12. bicten

Büyükçekmece Civarında Off-Road Yapmak İsteyenler?

Ynt: Büyükçekmece Civarında Off-Road Yapmak İsteyenler? takip..

13. bicten

2004 Ranger STD tavsiye eder misiniz?

2004 model Ranger STD 4x4 almayı düşünüyorum.Araçla ilgili çok bilgim yok.forumdan okuduğum kadari ile birşeyler biliyorum. STD'nin XL veya XLT 'den ne farkları var? çok ağır off road yapmayı düşün müyorum.Günübirlik hafif geziler, orman yolları vs gibi kullanım amacım var. kullanan arkadaşların...
  14. bicten

Extreme Unimog

Ynt: Extreme Unimog valla bende merak ettim hangi fuar olduğunu.
  15. bicten

1983 Jeep CJ-8 (Gaziantep)

Ynt: 1983 Jeep CJ-8 (Gaziantep) baştan sona ilgiyle takip ettiğim bir konuydu. videoya çekilse çok rahat disovery channel'a rakip olurdu. takdir edilecek bir sabır ve emek harcadınız.umarım emeğinizin karşılığını fazlasıyla alırsınız. Kazasız belasız iyi günlerde kullanmanızı dilerim..

16. bicten

95 Model ZJ Antar'ın Yeniden Doğuşu

Ynt: 95 Model ZJ Antar'ın Yeniden Doğuşu ellerinize sağlık, çok güzel olmuş.Güle güle kullanın..
  17. bicten

455 HP V8 Beklediğimiz Motor Geldi

Ynt: 455 HP V8 Beklediğimiz Motor Geldi hayırlı olsun, merakla takip ediyoruz..
  18. bicten

Fotoğrafçılık Bölümü Tanışma Platformu

Ynt: Fotoğrafçılık Bölümü Tanışma Platformu Merhaba, Ben Berke Siteye yaklaşık 1 ay önce üye oldum. Genelde off-road konularını takip ediyorum. Fotoğrafla hobi olarak uğraşmaya 2 yıl kadar önce başladım. Yerli yabancı kaynaklardan birşeyler öğrenip kendimi geliştirmeye çalışıyorum. 2. el pentax...

19. bicten

Yıldırım Fotoğrafları

Ynt: Yıldırım Fotoğrafları Mehmet bey çok güzel fotoğraflar ellerinize sağlık..
  20. bicten

Vosvostan BUGGY :)

Ynt: Vosvostan BUGGY :) İsmail bey ellerinize sağlık çok güzel bir çalışma. Radyatörü fotoğraflarda göremedim , nasıl bir çözüm ürettiğinizi merak ettim.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,927
Kayıtlı Üye Sayımız
166,706
Kaydolan Son Üyemiz
psikanak

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri