Arama sonuçlarınız

1. kaos

Likya Yolu Ultra Maratonu

Likya Yolu Maratonu, Türkiye’de düzenlenecek ilk “ultra maraton” olma özelliğine sahip, yüksek mücadeleye dayalı uluslararası bir spor organizasyonudur. Toplam 509 km uzunluğundaki Tarihi Likya Yolu’nun yaklaşık 250 km’lik bölümünü kapsayan ve her gün bir etabı koşularak 6 günde tamamlanacak...

2. kaos

Kendini Kamping İşletmecisi Sanan İki Zat

Ynt: Kendini Kamping İşletmecisi Sanan İki Zat :))bende aynı sorunla karşılaşıyordum alınca tarafında boğaziçi köyünde ama sağolsun bi teyze bana yaklaştı bi ev gösterdi ve şunlardan uzak dur dedi.örnekte verdi 1 portakalı 1euroya sattılar turistlere dedi ve bende hemen yol aldım...
  3. kaos

Ayder Yaylası Konaklama

Ynt: Ayder Yaylası Konaklama sıcakta yürümeye alıştık :)) zaten kale-kalkan arası bı yer kaldı denıze gire cıka gıderım:)

4. kaos

Ayder Yaylası Konaklama

Ynt: Ayder Yaylası Konaklama vaktimiz yok her sene aynısını yapıyoruz sırf su tasıyorus zahmetlı oluyor ama bı daha boyle uzun vakt bulurmuyum bılemıyecem mecburen yaza kalıyor yani, zaten sabah 6 oglen 12 arası yuruyoruz yaklasık olarak tavsıyenız için cok tesekkurler
  5. kaos

Ayder Yaylası Konaklama

Ynt: Ayder Yaylası Konaklama valla bu konuda benı aydınlatırsanız çok sevinirim muhtemelen agustosun ilk yarısı gıbı orda olurum likya yolunun yurumedıgım kalan kısılarını tamamlıyacam ondan sonra gıderım kaçkarlara

6. kaos

Ayder Yaylası Konaklama

Ynt: Ayder Yaylası Konaklama ne zaman fırtına donemı eylulde kaçkarlar çok yagmurlu oluyor dıye rızeli arkadasım dedı ama ?

7. kaos

Ayder Yaylası Konaklama

Ynt: Ayder Yaylası Konaklama sadece harita için girdim ama sitenın arşivi iyi kocaeliliyim su an konyadayım yeni mezunum son bı uzun kamp donemı yapalım dıyoz arkadasla
  8. kaos

Ayder Yaylası Konaklama

Ynt: Ayder Yaylası Konaklama benimde bu yaz planım kaçkarlar inşallah planım sallama olmaz çayın onemı yok:)
  9. kaos

Ayder Yaylası Konaklama

Ynt: Ayder Yaylası Konaklama abi çok iyi ya rizede sallama çay içmişsiniz:))))

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,935
Kayıtlı Üye Sayımız
166,951
Kaydolan Son Üyemiz
mikeshustons

Çevrimiçi üyeler

Geri