Arama sonuçlarınız

1. Engin karalar

satilik niva ariyorum

Ynt: satilik niva ariyorum Merhaba; Kaç model ve kaç paraya kadar niva arıyorsunuz.

2. Engin karalar

Tüm Kullanılmış Lada Niva'lar Bu Durumda mı.?

Ynt: Tüm Kullanılmış Lada Niva'lar Bu Durumda mı.? Bence arazi için uygun bir arac Niva ben şahsen çok çok memnunum beni son sefer hariç hiç yolda bırakmadı (oda benim hatam oldu bilerek batırdım ) Evet uzun yolda yada günlük olarak kullanımlarda uygun değil ama 2. arazi aracı olarak...
  3. Engin karalar

Tüm Kullanılmış Lada Niva'lar Bu Durumda mı.?

Ynt: Tüm Kullanılmış Lada Niva'lar Bu Durumda mı.? Orhun bey merhaba adım Engin; Siz kaç model ladalara baktınız bilmiyorum ama modelininde pek önemi yok aslında aracınız kaç model olursa olsun bakımlı olması önemli.Sanırım sizede bakımsız olanları denk gelmiş .5000 TL lik araçlar nasıldır...

4. Engin karalar

88 Niva Adı ABBAS :-)

Ynt: 88 Niva Adı ABBAS :-) Teşekkür ederim resimdeki sizin aracmı çok süper duruyor ama markasını anlıyamadım ?
  5. Engin karalar

Lada Nivam Sorunlarım

Ynt: Lada Nivam Sorunlarım Merhaba ; Öncelikle hayırlı olsun kazasız belasız yolculuklar dilerim.Aracınız çokta eski model değil ancak ne varki nivalarda konfor aramamak gerekli. Sizin anlattıklarınıza gelince mutlaka bir ustaya göstermeniz gerekli.Bende de 1988 model bir niva var çok uygun...

6. Engin karalar

Sıfır Km Niva

Ynt: Sıfır Km Niva teşekkür ederim

7. Engin karalar

2012 Nivalar

Ynt: 2012 Nivalar Evet bu fikre katılırım bak aynı kasa üzerinde geliştirmeler yapılırsa çok daha güzelde olabilir bu kasaların zevki bir başka her açıdan :-)
  8. Engin karalar

2012 Nivalar

Ynt: 2012 Nivalar Merhaba Arkadaşlar ; Değişiklik iyidir bence hemen bir kaç tasarıma bakıp olumsuz dğşğnmemek gerekli belkide görünümü değil ama özellikleri ve performansı çok çok iyi olabilir aracın.
  9. Engin karalar

Karakaçanım :)

Ynt: Karakaçanım :) Tekrar Merhaba ; Sorunu çözdüm teşekkür ederim ;D

10. Engin karalar

Karakaçanım :)

Ynt: Karakaçanım :) yaa arkadaşlar alakasız bir konu ama nickimin altına remimi nasıl koayacağım bir türlü beceremedim ??? S.O.S ;D

11. Engin karalar

MERHABA

Ynt: MERHABA Tabiki neden olmasın yolumuz düşerse tanışırız memnun oluruz sizinde yolunuz istanbuldan geçecek olursa yazın görüşürüz. Tşk
  12. Engin karalar

Sıfır Km Niva

Ynt: Sıfır Km Niva Merhaba Bende 88 niva var en son Pazar günü KIRKLARELİNE gittim geldim ( av merakı ) toplamda 650 km yol yaptım gazda 120 tl gaz yaktım 50 km si arazide geçti. Yakıt olarak benzindede gazdada çokiyi aracım çok ykamıyor. Adıda ABBAS bu arada eşimle oğlum koydular. Niva bir...

13. Engin karalar

MERHABA

Ynt: MERHABA buda bizim Abbas eşimle oğlum koydular adını :o
  14. Engin karalar

Eski Niva (87 - 92 Model) Almanın Artıları Eksileri Nelerdir?

Ynt: Eski Niva (87 - 92 Model) Almanın Artıları Eksileri Nelerdir? Merhaba Adım Engin ; Bende bir lada niva sahibi olmadan evvel burada bu forumları çok okudum çok takip ettim ve sonunda bütçem gereği 1988 model bir niva aldım kaportası fena değildi yürüyeni ,arazi ön takım ,akis...
  15. Engin karalar

MERHABA

Ynt: MERHABA Merhaba HAyırlı olsun iyi günlerde kazasız belasız kullan bol çamurlu günler dilerim.

16. Engin karalar

hasarlı lada nıva arıyorum

Ynt: hasarlı lada nıva arıyorum Merhaba; Kaç model Niva arıyorsunuz ve kaç paraya kadar olmalı . Birde yanlış anlamayın ama neden hasarlı Niva ?
  17. Engin karalar

Sıfır Km Niva

Ynt: Sıfır Km Niva Merhaba; Hayırlı olsun kazasız belasız bol çamurlu güzel günlerde kullanın .
  18. Engin karalar

İşte Yeni Keçim Lada Niva Safari

Ynt: İşte Yeni Keçim Lada Niva Safari Hayırlı olsun bol çamurlu zevkli geziler dilerim .Evet kırmızı nivada bir başka duruyor bende çok kırmızı istedim ama bordo oldu benimkide :-) Alat koruma çok başarılı özelmi yaptınız yoksa hazır bir ürünmü.Tekrar hayırlı olsun Benim abbasta bu :-)

19. Engin karalar

Ynt: 88 Niva Adı ABBAS :-) Teşekkürler
  20. Engin karalar

Ynt: 88 Niva Adı ABBAS :-) Merhaba çok teşekkür ederim aracı 4.000 TL ye aldım 2000 TL masraf ettim araçta kaporta çok iyidi arazi şanzumanı ve yürüyenine biraz masraf ettim kaportaya ufak rütüşler basta cila vs.Aldığımda arac 2 çekerdi önlerde çekiş yoktu şaft sökülmüştü ön şanzumandaki...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri