Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Elimde içinde igo navigasyon programlı, Win CE işletim sistemli çin malı bir cihaz var. Off road gezileri yaptığımız için şehir haritaları benim pek bir işime yaramıyor. Google uydu görüntülerini cihazıma yükleyebilmemin bir yolu var mıdır acaba??? Yardımcı olursanız çok sevinirim...
Ynt: Aydın - Karlık Zirvesi Gezisi (22 Ocak 2012)
İnşallah Erco bey. Bu arada ben Selçuk. Bu hesabı Arif'le ortak kullanıyoruz iki hesapla uğraşmayalım diye... :) Sizi de bekleriz bu arada gezimize...
Ynt: Aydın - Karlık Zirvesi Gezisi (22 Ocak 2012)
Tabi ki eklerim... Hatta video bile ekleyebilirim. Son hafta yağan yağmur ve kardan sonra zor bir yol olacağını düşünüyorum ama bakalım hayırlısı... :)
Ynt: Aydın'da OffRoad
Arkadaşlar ayrı konu da açtım ama burda da belirtmek istedim. 22.01.2012 Pazar günü Aydın Karlık Zirvesine bir gezi düzenlemeyi planlıyoruz. Linkten gidilecek rotayı görebilirsiniz. Katılmak isteyenler imzamdaki numaralardan ya da mesaj atarak ulaşabilirler. Tüm...
22 Ocak 2012 Pazar günü saat 09:00'da Aydın Belediye meydanından hareketle başlanacak olan gezimize dostlarımızı bekleriz. Katılmak isteyenler haber verirlerse seviniriz... Aşağıdaki linkten tahmini gezi rotasını görebilirsiniz. Kesin rotayı bu hafta yapacağımız keşiften sonra ekleyeceğiz fakat...
Ynt: 64 willys i dizele çevirme yardım
64 model wiilyz ' dizel ' e çevırmek ve arazilerı çalısır şekilde uydurmak için bırazcık saglam ustaya ıhtıyaç var ..onu oncelıkle soyleyeyım ..aydında bazı çiftçiler arazide kullancakalrı için bu araçlara ford 2,5 motor koyuyolar.bana sorarsanız j9...
Ynt: Körfez Off Road Ekibi; İhsaniye - Yuvacık ve Aytepe Sırtlarında (08 Ocak 2012)
çok güzel bir etkinlik olmuş..fotolarda cok guzel..ins sizlerıde aydındaki etkinliklere bekleriz ..ayrıca bende 3 .sıradaki beraber yemek yenilmesınden yanayım ...etkinliklerinizi takip ediyorum ..hoşçakalın...
Ynt: Hangisi.? Toyota mı.? Cj 6 - Cj 8 mi?
teskkurler..ilginiz için ..yardımlarınız için..azıcık modifiye ile güzel bır araç çıkarılır.. alacagım araba rtık toyota hilux 87 2,4 ..aramaya devamm ..