Arama sonuçlarınız

1. V8

Gaz Pedalına Dokununca Stop Edecek Gibi

holley marka iki aracımda da kulaklar çatlaktı çok hak veriyorum.kaç Nm acaba :)

2. V8

Bu Nedir. Ne Işe Yarar..

bence kilit ayar deliği gibi,torx ile kontrol ediliyor olabilir ama bantı anlayamadım toz girmesin diye de bant atılmış olabilir.söküp içine lambayla bakarsan bize de yazarsın :)
  3. V8

Grand Cherokee 5.2 97 Geri Vites Stop Etme Problemi

keşke herşey klavyeden yazdığınız kadar kolay olsaydı

4. V8

:D2 kere istanbuldan rizeye gittim geldim dediğiniz gibi arkada takım sandığımla gidiyorum her seferinde problemle karşılaştım hepsini hallettim ama yine de bu arabayı çok seviyorum.usta konusunda hak veriyorum.bu arabayı alan adamın eli anahtar tutması gerekir yoksa sanayiden fazla...
  5. V8

bu arkadaşın problemiyle ilgili yapılan yorumları okuyorum ve gülüyorum.bu problem benim aracımda da vardı şanzuman yeni revize edildiği halde bu problemi yapıyordu.denemediğimiz kalmadı selenoidler basınç selenoidi şanzuman beyni hepsi sağlam araçlardan sökülerek denendi.sorun hep aynı.ilk...

6. V8

sana tavsiyem performans recep usta'ya git.bostancı oto sanayide.o adam bu piyasanın en eski jeep'çisi.ona çok gelmiştir bu dertlerden.hemen anlar nerden olduğunu.

7. V8

aynı problem benim 5.2'imde vardı,şanzumanım yeni olduğu halde bu problemi yapıyordu.tribün,basınç selenoidi hatta şanzuman beynine kadar değiştirdik düzelmedi.artık onunla yaşamayı öğrendim :D
  8. V8

acil yardım 93 zj g.cherokee kafa sallama problemi(balans gibi aşırı titreme)

bu vibrasyon tekerlerin dönerken boşluk yapmış burçların rezonansa girmesiyle meydana gelir.sizin ilk baktırmanız gereken nokta taşıyıcıların alt ve üst burçları.muhtemelen boşalmıştırlar. dönerken arka dış tekerin atlaması def.kilidinden kaynaklı.dış teker iç tekere göre açısı fazla olduğu...
  9. V8

Selamlar

hayırlı olsun aracın off road donanımlı,bu işin ustası bostancı oto sanayideki secaattin aygün'dür.özellikle off road konusunda da bilgilidir.

10. V8

Zj 5.2 Egzoz Kokusu

egzost çıkışından belirgin benzin kokusu alıyorsan oksijen sensörün arızalı olabilir,dip gazlarda havalandırma kanallarından da içeri koku gelebilir bu normaldir o sırada korkunç bir tüketim sözkonsu.

11. V8

Grand Cherokee 5.2 1993 Ufak Bir Sorum Var

bu sitenin en zor sorunu sormuşsun :D
  12. V8

* * * 5.2 Şanzuman Yardim * * *

Herkese merhaba, 98 5.2 aracımın şanzuman yağı ısındığında geri viteste gaz yiyor aracın frenini bırakmazsam stop ediyor.Yani yağ sıcakken geri viteste olağan dışı bir kompresyon sözkonusu. Bu sorunu giderebilmek için yapılanları yazacağım ki kafanızdaki soru işaretlerini gidereyim.Bu soruna...

13. V8

5.9 Nasıl Bilirsiniz.

5.9 5.2'nin tüm kronik problemleri(hararet,şanzuman gibi) giderilmiş zj kasanın kralıdır son noktasıdır.zj seviyorsan kesinlikle 5.9 derim ama bu iyi bir araba olduğu anlamına gelmiyor tabi .neticede amerikan=problem :D
  14. V8

5.2 Her Sabah Akü Bitmesi Acil

2 ihitimal var. 1 kontak şifreleri dağılmış anahtarı teyp modunda çıkarıyorsunuz.(normalde bu moddayken anahtar çıkmaz)anahtarı çıkarınca teyp çalışıyosa yanlış yerde çıkarıyorsunuz demektir.teyp bu şekilde uyanık kalır ve aküyü bitirir.anahtarı en dipten bir önceki konumda çıkarmalısınız. 2...
  15. V8

95 Zj 5.2 Klima Ekranında Err Yanması

şimdi kolay sökülüyor desem kime göre kolay? bilene kolay bilmeyene işkence gelir.ön çıtayı kırmadan çıkar ,sağ ve solda ve altta bir adet vida tutuyor paneli.altta vida vic. ekranındaki iki vidadan soldaki.paneli çek arkadanki konnektör kilitli o da zor çıkar kilidi ayırıp çekmelisin yoksa...

16. V8

Grand Cherokee Zj El Fren Problemi

fren kolu sert ise tel çekmiyordur istediğiniz kadar yenileyin balataları.telin çalışması lazım.
  17. V8

Grand Cherokee 1997 Zj Su Alıyor Yardım

sağ kapıdan contanın altından sigortaların hemen yanından da sızabilir.bir kişi dışardan cama ve kapı aralığına su tutsun bir kişi de içerden kontrol etsin.benim başıma geldi ordan biliyorum.
  18. V8

1998 Zj 5.2 Hakkında Birkaç Soru

1.Anahtardaki hafızadan kastın nedir anlamadım. 2.kalorifer fanı balans yapıyor muhtemel rulman gidik. 3.koltuk ısıtman bölgesel olarak çalışmıyor olabilir,koltuk derisinde tadilat varsa zarar görmüştür . 4.akün kaç yıllık eski olabilir.3 yıllıksa bitmiştir yeni al.

19. V8

Arkadaslar Zj De Fren Sorunu

abs sensörüyle alakası yok 100'den sonra araba yüke bindiğinde yapar uğultuyu yani gazdayken duyarsın,akarken kesilir.işte bu uğultu yavaşlarken dişler ters istikamete baskı oluşturuduğunda daha farklı hissediliyor.bu arada katkı sesi kesmez.bu doğal bir aşınma sesi.
  20. V8

95 Zj 5.2 Klima Ekranında Err Yanması

klima kontrol panelini söküp kartı bi eline alıcaksın önce.arka tarafı konnektör ayaklarını gözlemle ve gerekirse lehimleri yenile.araç eski olduğu için lehimler artık geçirgenliğini kaybediyor.bu tip sorunlar oluşabiliyor klima veya vıc ekranında. lanet arabanın heryeri dijital olduğu için:D

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,917
Kayıtlı Üye Sayımız
166,945
Kaydolan Son Üyemiz
mehmetmet

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri