Arama sonuçlarınız

1. zenon

Adria Aviva 360dk 2020 Modeli Ağırlık

U Caravan Egemen Bey ile görüştüm. Adımı verip bir konuşun gidip yerine görün 360DD yakından incelediyseniz birde onu ineleyin.

2. zenon

Adria Aviva 360dk 2020 Modeli Ağırlık

BEn gecen hafta gittim, Kaya bey ile görüştüm o kampanya fiyatı artık yok dediler o günkü kur ile 125.000 tl oldu dediler, 472PK ya baktık onada 148 falan dendi ve 4-5 ay beklemek gerekecekmiş. Bizde ordan cıktık Premio Live 430 TK peşinatını ödedik. Ağırlık olarak aynı neredeyse fiyat olarakta...
  3. zenon

O Araç Bu Karavanı Çeker Mi? Sorusuna Yanıt :)

Değerli yorumlarınız için teşekkürler, bu konuda tecrübem yok bilgi edinip hata yapmamaya çalışıyorum. Sonuçta ailemi taşıyacak bu araç faydasından çok zararı olsun istemem. Takıp tecrübe etmiş kişiler ile karşılaşmış olmak en güzeli olurdu hatta tork değeri 500 lerde cekmek güçü 3500 kg larda...

4. zenon

Şimdi yeni servisten geldim servisin dediği Yetkili servis 1000 kg ma kadar ceker ama yokuşta biraz yüksek devir gerekir oldu. 1.3 Egea ların kapısına baktım foto cekmeyi unuttum ama 1050 maximum çekebileceği ağırlık vardı. Aracın kendisi ile birlikte 3000 km olması gerekiyor gibi bir ibare...

5. zenon

Fiat Linea 2014 1.3 m.let Dizel Manuel

6. zenon

Bu noktada Araç Ağırlığı ve Torku çok bir anlam ifade etmiyor o zaman 230 torku var ki bu bir çok eski nesil benzinliden daha yüksek. Sebebi ne?
  7. zenon

Herkese Merhabalar ,Adria Aviva 360 Serisi bir karavanı Linea 1.3 Mjet ile cekmek istiyorum. towcara baktım uygundur diyor ama sınırda tüm forumu da okudum ama 1.3 multijet araç ile bir karşılaştırma yada çekme tecrübesine denk gelmedim. Bu konuda bilgisi olan paylaşırsa çok sevinirim.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri