Arama sonuçlarınız

1. D

Buddy Arayanlar!

Ynt: Buddy Arayanlar! herkese selam . ben epeydir siteden uzakta kalmışım güzel bir forum açılmış. bende CMAS 3* broveliyim kısmetse yıl sonuna 1* eğitmen olucam. oldukça fazla dalış sayım var. Ankara'da bir dalış okulunun eğitmen asistanıyım. aynı zamanda sualtı fotoğrafları çekiyorum. yurt...

2. D

Gezenbilir Baskılı WindResist Polar Mont

Ynt: Gezenbilir Baskılı WindResist Polar Mont slm eğer kaldıysa 1 adet bende M istiyorum. ankaraya kargoyla gelicek adresimi yollamıştım umarım size ulaşmıştır. (sedat bey)
  3. D

Yurtdışı Dalış Noktaları

bende ekimde malezyada daldım. Mert sana daha öncede bahsetmiştim. gerçekten görülmeye değer biyer. kapalaide kalın, mabulden çok daha iyi. günde 3 tekne dalışı yapılıyor. sabahın erken saatlerinde sıpadana 2 kez dalış yapılıyor. 3. ise mabul yada kapalai etrafında. biz 6gün boyunca tüm yerleri...

4. D

Narlı Göl - Niğde

Ynt: Narlı Göl - Niğde Baba tarafım Niğdeli. İnanın ben burayı bilmiyorum. İşin ilginç yanı gerçektende Niğde'yi çocukluğumdan beri hep köy gibi görmüşümdür. Gitmeyi hiç istemezdim. Üniversite kurulduktan sonra biraz toparlandı ama hala güzelliklerimizin değerini bilmiyoruz. Neyin değerini...
  5. D

Foça Siren Kayalıkları - İzmir

Ynt: Foça Siren Kayalıkları - İzmir Muazzam. büyülenmemek elde değil. ülkemin ne güzel yerleri varmış. biz hala değerini bilmiyoruz. ellerinize sağlık

6. D

İstanbul'da Gizli Bir Arka Bahçe

Ynt: İstanbul'da Gizli Bir Arka Bahçe Sizi kıskanmamak elde değil. Ben Ankarada'yım. Bir İstanbullu olarak o güzellikleri yaşayamamak ne acı.

7. D

Türk Sualtı Dünyası'nın Başı Sağolsun

Ynt: Türk Sualtı Dünyası'nın Başı Sağolsun 15.03.2007 tarihinde Ankara'da Tahsin Ceylan'ın hazırladığı HALUK CECAN'ı anma töreni yapıldı. Bende bizzat orda yerimi aldığım için mutluyum. Bu gecenin önemli bir yanıda HALUK CECAN'ın doğum gününe denk gelmesiydi. Onu yaşattık. Yaşayacakta...
  8. D

Salda Gölü'ne Keşif Dalışı

Ynt: Salda Gölü'ne Keşif Dalışı slm mert bu bölgeyi ben hiç duymadım. ayarlasanızda uygun bir zamanda o bölgeye dalışa gitsek çok iyi olur.
  9. D

Ne Yapacağız Şimdi ?

Ynt: Ne Yapacağız Şimdi ? ellerine sağlık. bilgiler gerçekten çok güzel. tecrübeli bir dalgıç olarak bende bu bahsettiğin sorunlarla karşılaştım. eğitimler esnasında tükenme yaşayanlardan, malzeme arızalarına akla hayale gelmeyecek neler neler bu durumlarda en önemlisi sakinliğini...

10. D

Efsaneleri Çağrıştıran Zarafet; Denizatı...

Ynt: Efsaneleri Çağrıştıran Zarafet; Denizatı... benim eğitim dalıcılarımda gördü ;) ama inanın bizim gördüğümüz kadar onlara ilginç gelmedi. bence hemen görmekte iyi değil. biraz su altını tanıdıktan, canlıları öğrendikten sonra görmek daha anlamlı oluyor. ufacık canlıları görmek büyük şans...

11. D

Ynt: Efsaneleri Çağrıştıran Zarafet; Denizatı... demekki çok şanslısınız ::) ben yıllarca görmek için bekledim. siz kıyıdan 50m ötede görmüşünüz. o bölgede hiç dalmadım. aslında amacım hep farklı yerleri görmek ama ankara'dan dalış için ulaşım gerçekten zor oluyor.
  12. D

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu slm. zor oldu ama bende sonunda sizlerle tanışma fırsatını yakaladım. adım derya ankara ikametliyim ama gezer dolaşırım. türkiye' liyim. mesleğim doktorluk ama profösyonel dalgıcım, iddialıyım... sizlerle yoğun tempomdan vakit buldukça görüşmek...

13. D

Ynt: Efsaneleri Çağrıştıran Zarafet; Denizatı... 2,5 yıllık dalgıcım 4 ay önce malezyada bu güzelim canlıyı ilk gördüğümde ağlayacaktım. pigme deniz atını mercanların içinde görmek okadar zorki ufacıklar ve muazzam kamufleler. en son 1 ay önce hatay bölgesine dalışa gittim ve orda resmen...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,139
Kayıtlı Üye Sayımız
167,031
Kaydolan Son Üyemiz
volkankesici

Çevrimiçi üyeler

Geri