Arama sonuçlarınız

1. kevin

Istanbul'dan Budva'ya Gidişiçin Karayolu Güzergah Önerisi

Hayirli yolculuklar simdiden Bulgardan gidin gunduz zaten kisa surecektir yeni otoban var Arnavutluk tehlikeli bulgardan daha sorunlar olusuyor arnavutta en guzel bulgar sirp guzergahi

2. kevin

slm Onder bey off road aracimla bu yaz uzun soluklu karadeniz turu yapicam aracimda 12wat...

slm Onder bey off road aracimla bu yaz uzun soluklu karadeniz turu yapicam aracimda 12wat calisan (7 amper )buzdolabim var aracin akusunden ayirip 90lik bir aku ile 80 yada 100 wat gunes paneli alip ve solor kontrol unitesi ( 10 amper)ile bunlara yeterli olurmu ve bana ne maliyeti olur tlf...
  3. kevin

Balkanlar gezisi planı ve vize, uluslararası ehliyet konusu

Ynt: Balkanlar gezisi planı ve vize, uluslararası ehliyet konusu selamlar su an icin hirvat vize istemiyor ama 1 nisandan itiberen avrupanin istegi uzerine vize istiyecek eger gecerli bir schengel vizenin yoksa hic bir yere gitme imkaniniz olmaz cunki balkan gezisi icin ya bulgar yada...

4. kevin

10 YILLIK PASAPORT DEFTERİ DAMGADAN DOLDUĞU ZAMAN NE OLUR?

Ynt: 10 YILLIK PASAPORT DEFTERİ DAMGADAN DOLDUĞU ZAMAN NE OLUR? kara veya hava hudutlari diye fark yok kanun kara veya hava hudutu diye ayri calismaz ben en az 8 kez bulgar yunandan girdim ciktim hepside vurmalarini istemedim vurmadilar
  5. kevin

10 YILLIK PASAPORT DEFTERİ DAMGADAN DOLDUĞU ZAMAN NE OLUR?

Ynt: 10 YILLIK PASAPORT DEFTERİ DAMGADAN DOLDUĞU ZAMAN NE OLUR? nicin bu kadar damga vurdurdun Turkiyeden cikis ve girislerde 40 yas ustu veya askerlik tehris belgesi yaninda olan tum vatandaslar gumrukteki giris yada cikis islemi sirasinda memura sozlu olarak damga istemiyorum derseniz sadece...

6. kevin

YENİ KASA 2012 HİLUX A DİFF KİLİTLERİ TAKILABİLİYORMU

Ynt: YENİ KASA 2012 HİLUX A DİFF KİLİTLERİ TAKILABİLİYORMU slm Mehmet bey 2012 takilabiliyor ben 2011 taktim 2012 tar oto tarafindan getiriliyor google taroto diye ararsaniz ordan daha net bilgi alirsiniz

7. kevin

Almanya ‘Schengen’li Türk turistleri almadı.

Ynt: Almanya ‘Schengen’li Türk turistleri almadı. zaten sorun belli almanya istemiyor Turkeri
  8. kevin

gürcistan gezisi 15/06/2012

Ynt: gürcistan gezisi 15/06/2012 Hayirli yolculuklar
  9. kevin

Schengen Vizesi Hakkında Bir Soru

tek girisli shengel vize ile giris yaptiginiz ulkede cikabilirsiniz zaten tek girisli shengel vize eger italyan vizesi ise giriste tek girisi kullaniyorsunuz italyadan baska shengel ulkesine gecemezsiniz normal sartlarda ama kimse size sormaz gecerken ama baska ulkeden cikarken ters bir polis...

10. kevin

Artvin'den Çık Yola Gürcistan-Kuzey Osetya-Çeçenistan - Dağıstan Gezisi

Ynt: Artvin'den Çık Yola Gürcistan-Kuzey Osetya-Çeçenistan - Dağıstan Gezisi :)

11. kevin

Bizde 2012 Hilux yapalım dedik

Ynt: Bizde 2012 Hilux yapalım dedik Hayirli olsun guzel arac benimki ile ayni guzel gunlerde kullanirsiniz yanliz telsiz anteni uste olamsi zarar verir ormanlik alanda gecerken cok yere takilacaktir bilginize
  12. kevin

Büyük Toyota Buluşması - Bursa'da Kamplı Etkinlik Duyurusu ( 22 - 23 Ekim 2011)

Ynt: Büyük Toyota Buluşması - Bursa'da Kamplı Etkinlik Duyurusu ( 22 - 23 Ekim 2011) 1- rahmetli FARUK ABİMİZ gonlumuzde 2- redline mucahit hdj 80 3- altay 41 -altan altay hdj 80 4- fissek Recep hdj 80 5- bakkan Burak...

13. kevin

Gördüğüm rüya nasıl gerçekleşecek

Ynt: Gördüğüm rüya nasıl gerçekleşecek ne bu ruyalar biter ne bu off road aski biter ;D ;D
  14. kevin

Ynt: Büyük Toyota Buluşması - Bursa'da Kamplı Etkinlik Duyurusu ( 22 - 23 Ekim 2011) evet varsa bende bir tane almak isterdim ;D ;D
  15. kevin

Gördüğüm rüya nasıl gerçekleşecek

Ynt: Gördüğüm rüya nasıl gerçekleşecek slm usta gelmezmiyim senin ellerinle yarattigin guzelligi sergilemeye islerimi duzene koydum dun bilet aldim gelicem

16. kevin

4. geleneksel ercova yaylası anadolu offroad oyunları 29/30 ekim 2011

Ynt: 4. geleneksel ercova yaylası anadolu offroad oyunları 29/30 ekim 2011 takip
  17. kevin

Üyelerimizden Prof. Dr. Metin Özpoyraz'ı Kaybettik

Ynt: Üyelerimizden Prof. Dr. Metin Özpoyraz'ı Kaybettik Allah rahmet eylesin.Mekanı cennet olsun.
  18. kevin

Tek Başıma Arabayla 76 Günde 3 Kıta 14 Ülke Overland 24500 Km

Ynt: Tek Başıma Arabayla 76 Günde 3 Kıta 14 Ülke Overland 24500 Km buyuk gecmis olsun burda oldugunuzu bilseydim misafrim olurdunuz ben avukat arastirdim iyi bir turk avukat buldum kendisi danimarkali ortagi ile calismakta bu sizin icin + bir durum istediginiz zaman gerekli iletisim adresini...

19. kevin

Ynt: Büyük Toyota Buluşması - Bursa'da Kamplı Etkinlik Duyurusu ( 22 - 23 Ekim 2011) tarih tam kesin olunca gelirim
  20. kevin

toyota hilux 2011 -revolution begins

Ynt: toyota hilux 2011 -revolution begins bu model ne oldugunu bilmiyorum benimki simpson seri lll arb 3101 olarak geciyor dikkatli bakarsan resimlere arb yazilari yanlarda benimki ve katalog resimdeki belki bu sekilde bakarsaniz model farki nedeni ile farkli baglama dusunulmustur herhalde...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,836
Kayıtlı Üye Sayımız
166,939
Kaydolan Son Üyemiz
kgulum

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri