Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Lada Niva Yakıtı
vallahi kafam baya bi karıştı bu nivalar o zaman baya bi yakıyo yani ama en ucuz 4*4 onlar var naıl olacak bu iş anlamadım eger 5.2 8 silindir arac 14 15 lt yakıyorsa lpg de o zaman nıva alacagıma gider 8 silindir alırım daha iyi gibi bir söylem cıkıyor artaya
Ynt: Sökenin Muhteşem Lada Nivası
cok güzel olmus hele ben lada hastası biri olarak böyle aracları görünce iştahım daha ayrı bi kabarıyor yüreginize saglık
Ynt: niva ?
valla bende niva ları arastırıyorum bende bilgi sahibi olmus bulndum iyi oldu samara arabam var ben lada hastası oldum iyice kısmetse bende yanına birde niva almayı düşünüyorum
Ynt: Yeni Aracımla Uçansu Şelalesi Gebiz Antalya Gezisi
geziniz cok güzelmiş ben antalyada oldugum için yani yakınım orayı muhakkak görmek istiyorum artık bir hafta sonu gitmeliyim
Ynt: Antoff Gezilerimiz.....
allah vere kötü birsey olmamıs yani video dan anladıgım kadarıyla cana gelmesin mala gelsin ama önemli birsey daha ögrenmiş oldum
Ynt: Arazi araçlarının yarışında facia! 8 ölü
keske demek bi çözüm degil ama genede keske önlemler saglam alınsaydı seyircilerde aracların yarış alanına cok yakınlar kaza olmaması nerdeyse olanaksız gibi
Ynt: Arazi Aracı Kullanmanın Temel Noktaları
bilgi için cok tesekkürler gercekten bilmedigim cok sey var zamanla ögrenecem ve tabiki uygulama haline getiricem