Arama sonuçlarınız

1. S

Magellan için Harita

Ynt: Magellan için Harita Teşekkür ederim.Sorunu çözdüm.

2. S

Magellan için Harita

Ynt: Magellan için Harita İlginize teşekkür ediyorum.Bu arada indirdiğim haritayı yanlışlıkla pdf formatına çevirdim bilgisayarda ve tekrar tekrar indirdiğimde artık hep pdf olarak kaydediyor.Şimdi de bu problemi çözmeye çalışıyorum.Tekrar teşekkürler.
  3. S

Magellan Triton Serileri için Türkiye Karayolları Haritası

Ynt: Magellan Triton Serileri için Türkiye Karayolları Haritası İlginize çok teşekkür ediyorum.Ancak GPSTürk ile yapmış olduğum görüşmede , bana yurtdışından alınan cihazlar için harita satışı yapmadıklarını ve bu kararı 2-3 aydan bu yana uyguladıklarını belirttiler.Bende belirttikleri bu durum...

4. S

Magellan Triton Serileri için Türkiye Karayolları Haritası

Merhaba arkadaşlar.Triton 2000 cihazım için Türkiye karayolları haritası arıyorum.Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.İlgilenen arkadaşlara teşekkür ediyorum.
  5. S

Magellan için Harita

Ynt: Magellan için Harita Merhaba arkadaşlar.Siteye yeni katıldım.Benim sorunumda Kargagakdedi arkadaşımızla aynı.Bende de Magellan triton 2000 var ve GPSTürkten aynı yanıtı aldım.Bende Magellan şirketine e-mail ile bugün durumu bildirerek şikayette bulundum.Sonuçta kendilerinin...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,947
Kayıtlı Üye Sayımız
166,715
Kaydolan Son Üyemiz
Turker.E

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri