Arama sonuçlarınız

1. guzelant

2005 grand vitara 3 kpaı debriyaj sorunu birde üste port bagaj ıstıyorum

Ynt: 2005 Grand Vitara 3 Kpaı Debriyaj Sorunu Birde Üste Port Bagaj Istıyorum Selam Mehmet Becce nin balatasını kullanabilirsin sorunun ortadan kalkar .(100 euro)

2. guzelant

2005 GV 1.6 KLİMA İLE 4X4 MODU ETKİLEŞİM SORUNU

Ynt: 2005 Gv 1.6 Klima İle 4x4 Modu Etkileşim Sorunu teşekkürler Arazi modülünün beyninde sıkıntı varmış tamirini yaptırdım
  3. guzelant

2005 GV 1.6 KLİMA İLE 4X4 MODU ETKİLEŞİM SORUNU

Selamlar Mersinde Ali ben 2005 model grand vitaram da enteresan bir sorun var.Şöyleki ; Aracımın 4x4 modu da klimasıda sorusuz çalışıyor.Ancak Araç (4x2 )de iken klimayı açtığım anda gösterge panelinde 4x4 lambası yanıyor.Ve Malesef memlekette anlayanı bulamadık Konu hakkında fikri...

4. guzelant

Suzuki Grand Vitara Klima İkaz Lambasının Anlamı

Ynt: Suzuki Grand Vitara Klima İkaz Lambasının Anlamı aynı problem bende de var Klima kanallarını valfini kontrol ettirdim. filrtresini değiştirdim.Soğutma süper ancak ac lambası sürekli yanıp sönüyor.Üstelik klima kapalıykendfe yanıp sönüyor. Ayrıca klima açıkken 2 wd de iken 4wd işığı...
  5. guzelant

Satılık Suzuki Vitara Klima Kompresörü.

Ynt: Satılık Suzuki Vitara Klima Kompresörü. 2005 model 1.6 grand vitara'm için kompresöre ihtiyacım var. Bu modele uygun ise konuşabiliriz

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,029
Kayıtlı Üye Sayımız
166,773
Kaydolan Son Üyemiz
Empecese

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri