Arama sonuçlarınız

1. T

Kamp İşyeri acma ???

Ynt: Kamp İşyeri acma ??? şuan telefondan girdiğim icin resim yükleme şansın Yok ama 2-3 içinde resimleri yükleyecem.çadır fiyatları kendi çadırını temin edersen günlük 15 tl biz temin edersek günlük 25. 6 adet yeni çadır aldık pazartesi gelicek 2,4,6, ve 8 kişilik çadırlar konum olarak zeytin...

2. T

Kamp İşyeri acma ???

Ynt: Kamp İşyeri acma ??? kusura bakmayın uzun süre nete giremedim mıhlıda sürmeli kamping aldık şuan sezonu başlattık konuyla ilgilendiğiniz için teşekkür ederim.burayada beklerim
  3. T

Kamp İşyeri acma ???

Ynt: Kamp İşyeri acma ??? Öncelikle teşekkür ederim paylaştığın bilgiler için.Çanakkale küçükkuyuda kamp yerini planlıyorum sahibiyle anlaştık inş. mayıs ayında acarım.İnternetten araştırdığıma göre iyi bir yermiş sahil kenarı.Benim düşüncem acemilikte fazla yanlış yapmamak.Bende 3-4 yıl önce...

4. T

Kamp İşyeri acma ???

Merhaba ben gezmeyi seven biriyim.Çanakkalede bir kamp işletmesi alıcam ve şuan acemiyim.Neler yapacagımı bilmiyorum.Aranızda kamp işleten varsa bir bilgi verebilirmi teşekkürler.Kısmet olursa nisan sonunda acıyorum kampı beklerim :)

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR