Arama sonuçlarınız

1. nakturk

Yakın Zamanda Ucak Ile Yurtdışına Gidip Gelenlere Sorular

Cin den Amerika dan cok elektronik getirdim yanimda hic sikinti olmadi. Ama boyle 4 parca bir arada gelmedim hic. En son 23 eylul de San Francisco dan dondum yine hicbirseye bakilmadi. Elektronikleri sirt cantama aliyorum kutularini atip. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

2. nakturk

Grand Chrokee 2.7 Yada 4.7 Almak Istiyorum Ama?

Bir soru daha, bu araclarin rutin bakim parcalari (filtre vb) disinda parcalari orjinal bulunabiliyor mu ? Atiyorum bir on tampon veya bir arka far hatta reflector ? Amerika da bile yan sanayi olmayan dogru duzgun birsey satan yer bulamadim. Benim 32 yasinda ki nissan icin parca kodlu...
  3. nakturk

2000 Wj P0171 Hata Kodu

Merhaba, Henüz bir WJ'em yok ve buldukça bakıyorum almak için. Bugün baktığım ve oldukça hoşuma giden bir 2000 4.7 de kodlara baktığımda P0171 ve P0174 gösterdi. Bunların her iki tarafta fakir karışım olduğunu biliyorum, olası sebepleri v.b. de yazıyor internette. Ancak baktığım araç LPG li...

4. nakturk

İlanlardaki WJ lerin çoğunun iç resimlerinde dışardan hava sirkülasyonu açıp kapatan tuş kırık. Bu çok zayıf bir parça mı ? Araştırdığım kadarıyla o ünite komple değişmek zorunda, ebay de 50-60 dolar ama tabi burda bulmak da bir iş olur onu.
  5. nakturk

Makyajlı WJ den kasıt nedir, 2002 sonrası mı ?

6. nakturk

Merhaba, Wkjeeps deki bilgiye göre WK lar WJ lerden 2" daha alçak. Bütün farkı açıklayamasa da bir kısmının sebebi bu olabilir. Yine aynı yerdeki bilgilere göre WK WJ den daha büyük bir araçmış, oysa benim gözüme hiç öyle gözükmüyor, tam tersi gibi geliyordu. Yakın zamanda bir pajero bakmış...

7. nakturk

2018 Dacia Duster Tanıtıldı!

2018 yilindan once satilacagi bilgisinin kaynagi nedir ? Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
  8. nakturk

Surda (P0632 Odometer Not Programmed – ECM/PCM) okuduguma gore p0632 varsa hata kodu olarak, kilometre degerinde bir sıkıntı var demek, kesin midir bilmiyorum ama supheli diyelim. Aracin guncel hata kodları (baska yerlerde de yaziyordur) kontagin uc defa acik kapali hale getirilmesinden sonra...
  9. nakturk

Bir soru daha: kilometre sayaclari ile oynanip oynanmagini anlamanin serviste de olsa bir yolu var mi ? Obd arti falanca programla veya kontagi ardi ardina 5 defa cevirince gibi ? Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

10. nakturk

Konu ilginc bir yere geldi. Tabiki aracin sahibi olanin yorumlari tercih edilir olsada, wj hakkinda olmayan bilgi yok internette, yeterince okuyan, belki sahibi olandan cok bilebilir. Her sahip de ayni degil sonucta. Her soylenen de dogru olacak diye birsey yok, yazisilacak doğrusu bulunacak...

11. nakturk

Wjjeeps e gore CRD black pearl ler normallerine gore daha guclu. 40 hp ve 50 Nm fazlasi var normallere gore. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
  12. nakturk

Masallah, vision larinsa gucu normallere gore saha yuksek mi ? Wjjeeps de tam bilgi bulamamistim. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

13. nakturk

Azalsa da hala umudum var temiz wj icin, baktigim wk lar bile temiz degildi daha yeni olmalarina ragmen, kismet. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
  14. nakturk

Benim kullandigim binek 2.0 tdi, son 28 bin kmnin ortalamasi 6.9 lt/100km. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
  15. nakturk

Evet 85 720, ancak turbosuz dizel de bir yere kadar. Onun disinda hicbir sikayetim yok aractan, yavas ama her zaman gidiyor. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

16. nakturk

Selam, ayni trendeyiz, yaklasik iki aydir esime arac olarak bende wj bakiyorum, wk diye basladim ama wj ler daha guzel gozukuyorlar gozume, keza daha guzel renkleri var (herkesin kistasi farkli) Bakarken ogrendigim, insanin gozu zamanla gorur oluyor baka baka, o yuzden ilk gordugunuze atlamayin...
  17. nakturk

Selam, ayni trendeyiz, yaklasik iki aydir esime arac olarak bende wj bakiyorum, wk diye basladim ama wj ler daha guzel gozukuyorlar gozume, keza daha guzel renkleri var (herkesin kistasi farkli) Bakarken ogrendigim, insanin gozu zamanla gorur oluyor baka baka, o yuzden ilk gordugunuze atlamayin...
  18. nakturk

2005 Grand Cherokee 2.7 Crd Limited Vision Almak Üzereyim

Hayırlı olsun, olmayacak sa da kontak bilgisi verin bari başkalarına olur belki :)

19. nakturk

==nissan D22==bu Gence Yardım

Ynt: ==nissan D22==bu Gence Yardım Çarşambaları 1900 dan itibaren Çukurambar Hüdaverdi'de toplanıyoruz, motorcular olarak. Bir kısım enduroda yapıyor, trial de. Yine aynı adamların 4x4 pickupları da var. Toplantıya gelip katılırsan hem tanışmış hemde istmediğin kadar detaylı konuşmuş da oluruz.
  20. nakturk

==nissan D22==bu Gence Yardım

Ynt: ==nissan D22==bu Gence Yardım Çok zaman olmuş ama ben yinede bildiklerimi yazayım. Bende bunun büyükbabası Nissan 720 var, arkadaşlarımda da L200 ve Hilux. Arka kasa açık çok makina taşıdık binmeye Güvenç'e vs. giderken, kimse karışmadı şimdiye kadar. Hatta ben GasGas'ımı taşımak için...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,059
Kayıtlı Üye Sayımız
166,960
Kaydolan Son Üyemiz
karavanyapıyorum

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR