Arama sonuçlarınız

1. neuerhan

2001 Wj Projelendirme Önerileri

Ynt: 2001 Wj Projelendirme Önerileri Valla acikcasi bu dediklerinizle ilgili pek bilgim yok ama icinde direksiyon pompasi varmis bide long arm mis aldigim sanirim icinde vardir bunlarda. Markasi rough country kitin

2. neuerhan

Ynt: 2001 Wj Projelendirme Önerileri Tsk ederim bilgi paylasiminiz icin. Konuyu 4-5 gun oldu acali baktim burdan hic bi destek yok kendi basima yapmaya karar verdim 6.5 inc yukseltme ve 35 lastik aldim ayna mahrutiyi de hallettim. Geri kalan kozmetik modifikasyonlarinda siparisini verdim hepsi...
  3. neuerhan

Herkese iyi gunler bugun kisa bi arastirmadan sonra 2001 model 110 binde wj kasa jeep aldim. Ve fazla gecikmeden offroad a hazirlamak istiyorum. Kullanim amacim yeri gelince hard yeri gelince kesif gezileri icin kullanicam ama saglam donanimli yapmak istiyorum. İse ilk once lastik jant ve...

4. neuerhan

Wj Mi ? Wk Mı ?

Ynt: Wj Mi ? Wk Mı ? seviyesizlikte son nokta sensin heralde yaşlı kurt. yazdım cevabını.
  5. neuerhan

Wj Mi ? Wk Mı ?

Ynt: Wj Mi ? Wk Mı ? ozaman boş gecirmişsiniz o 25 yılı :) forumda bayağıdır aktif olmuyodum ama forumda bitmiş zaten iyice seviyesizleşmiş. demekki işte sizin gibiler bi çok kullanıcıyı soğutmuş forumdan.

6. neuerhan

Wj Mi ? Wk Mı ?

Ynt: Wj Mi ? Wk Mı ? Bence senin pek fikrin yok gibi. Dik tirmanislarda toyotanin motor gucuyle wj bir degil. Cok tikanip kaldim toyotayla ama wj de oyle bisey yok. Yazdiklarimi dikkatli okursan wj ve toyotam oldu diyorum . Xj yi bikac geziden biliyorum toyota kadar yetenekli degil dedim. Sen...

7. neuerhan

Wj Mi ? Wk Mı ?

Ynt: Wj Mi ? Wk Mı ? Xj de kafami karistiriyor aslinda. İki tane arac alicam biri wj olacak kesin ama ikincisi xj mi olsun onu dusunuyorum. Donanim olarak herseyi yaptiririm fakat iste aklimdaki korku motor gucunun yetersiz kalmasi, dik rampalari cikarken vs. Hatirladigim kadariyla vx 80 den...
  8. neuerhan

Wj Mi ? Wk Mı ?

Ynt: Wj Mi ? Wk Mı ? Zj çabuk bozulan ve kırılan bi araç bana göre. Xj yi bilmem ama onunda motoru bı 4.7 kadar güçlü değildir. Wj resmen düz duvara tırmanıyordu. O performansı alamam diye düşünmedim
  9. neuerhan

Wj Mi ? Wk Mı ?

İyigunler diliyorum oncelikle tum forum kullanicilari .Off road macerama ilk olarak fj75 ondan sonra vx80 onunsattiktan sonra 1 yil ara verip bi wj aldim. Aslina bakarsaniz toyota saglamlik acisindan 1 numara hic beni yari yolda birakmadi fakat jeep teki guc te beni kendine haran birakti ayrica...

10. neuerhan

land cruiser vx80 den jeep wrangler tj ye geçiş ???

Öncelikler herkese merhabalar. bundan 6 ay öncesine kadar vx80 kullanıcısıydım ailevi sebeplerden dolayı offroadı bırakmak zorunda kaldım ve aracımıda sattım. Şimdi de şeytan dürttü tekrar offroada dönmeye karar verdim biraz araştırdım hem hafif hem kısa hem güçlü hemde sağlam olduğunu...

11. neuerhan

Sizce bu araç alinirmi??? (wj)

Saygideger jeepci abilerim offroadi biraktiktan sonra artik sehir ici kullanim icin bir gc 2.7crd almaya karar verdim ve bir aracla pazarligim oldu assagida linkini paylasiyorum ordanda inceleyebilirsiniz . Son 50000e dustu sahbi ama arac basindada biraz pazarlik olur heralde . Aracta boya fln...
  12. neuerhan

Alınık Grand Cherokee 2,7 CRD

Ynt: Alınık Grand Cherokee 2,7 CRD Hiçmi jeepci yok bu forumda ya :)

13. neuerhan

Alınık Grand Cherokee 2,7 CRD

Oncelikle herkese merhabalar. Son bir kac gundur yeni bir arac almaya niyetlendim ve bayagidir aklimda olan wj kasa jeep almaya karar verdim fakat fiyat araliklari cok tutarsiz ve gozume kestirdigim arac iyimi kotumu anlayamiyorum , bende siz ustadlara sormak en mantiklisi diyerek buraya bir...
  14. neuerhan

toyota vx80 için offroad jant arıyorum

Ynt: toyota vx80 için offroad jant arıyorum resim varmı elinizde acaba ?
  15. neuerhan

4x4 jantlarımız stoklarımızda...

Ynt: 4x4 jantlarımız stoklarımızda... ilk resimdekini almak istiyorum nasıl satın alacağım ?

16. neuerhan

Ynt: 4x4 jantlarımız stoklarımızda... hangisi uyuyor peki benim araca ?
  17. neuerhan

Ynt: 4x4 jantlarımız stoklarımızda... ilk resimdeki en soldaki jant 16'' toyota için fiyatı nedir acaba ? tam net ölçüsünü bilmiyorum ama orjinal jantıyla aynı ölçülerde istiyorum. fiyat bilgisinide yazarsanız yada pm atarsanız sevinirim
  18. neuerhan

toyota vx80 için offroad jant arıyorum

2. takım lastiklerimi takmak için 0 yada temiz 2. el jant arıyorum ofsetli offroad jantı olması tercihimdir 16'' ölçüsünde 6 bijon tavsiyelerinizi ve tekliflerinizi bekliyorum. Herkese bol çamurlu haftasonları diliyorum :)

19. neuerhan

Toyota Landcruiser LJ73

Ynt: Toyota Landcruiser LJ73 Tuğsan abi öncelikle hayırlı olsun yeni aracın .Maşallah çok diri bi araç , bunuda senin 80 gibi yaparsan tadından yenmez valla :) 80 kırılmak bozulmak bilmiyor inanki.
  20. neuerhan

Arazi Araçları için Dodik - Monvisaor - Şnorkel - Spoyler İmalatı

Ynt: Arazi Araçları için Dodik - Monvisaor - Şnorkel - Spoyler İmalatı ramazan bey elinizde vx80 için moonvisor ve spoiler varmı acaba ?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri