Arama sonuçlarınız

1. metin dağıstanlı

uzun soluklu kamp

Ynt: uzun soluklu kamp Nefis görüntülü açıklamalarınız için teşekkür ederim .Görüntüsü bile agzı sulandırmaya yetiyor. Hele hormonsuz köy tavuğu olursa,ancak ikinci resimdeki altı metal kaplı olan daha güzel.

2. metin dağıstanlı

uzun soluklu kamp

Ynt: uzun soluklu kamp Tavuk kebabı kaç saatte pişmektedir ve tenekenin yarıya kadar olan kısmı ateşlemi çevrelenmiş olmalıdır.
  3. metin dağıstanlı

2006 Model T5 İçin Çekyat

Ynt: 2006 Model T5 İçin Çekyat Teşekkür ederim. Melih Bey.İnşallah, hepimiz için bu güzel dileginiz.

4. metin dağıstanlı

Ynt: 2006 Model T5 İçin Çekyat Sayın Melih Bozkurt,Sizin endişerinizi anlıyorum.Eger siz, sadece belirttiğim trafik kanun maddesine göre yorum yapıyorsanız haklısınnız. Ancak kanunları açıklayan ayrıntısını belirten en önemli şeyde, "Yönetmeliklerdir". Yönetmelikler kanunun muğlak ifadelerini...
  5. metin dağıstanlı

Ynt: 2006 Model T5 İçin Çekyat Ayrıca benim bulduğum bu yasa ve yönetmelik dışında,benim gözümden kaçan sizin bildiğiniz yeni yasa ve yönetmelikler varsa paylaşırsanız çok memnun olurum.

6. metin dağıstanlı

Ynt: 2006 Model T5 İçin Çekyat Ayrıca ilgili yasa yönetmeliğinde "Sabitlenmiş olmalıdır" ifadesine göre aracımda portatif bir sogutucu ve tuvalette olsa yine karavan sınıfına girmiş olmuyor.

7. metin dağıstanlı

Ynt: 2006 Model T5 İçin Çekyat Sayın BERKSAN, İnternetten araştırıp bulduğum yasaların kabul ettiği KARAVAN TANIMINI açıklıyorum.Hatalı ise düzeltirseniz memnun olurum. TRAFİK KANUNU : KAMP TAŞITI (EK17.10.1996 - 4199/1 MD :Yük taşımada kullanılmayıp İÇ DİZAYNI TATİL YAPMAYA UYGUN...
  8. metin dağıstanlı

Ynt: 2006 Model T5 İçin Çekyat Melih Bey, benim bu koltuğu yaptırdığım yerde belirttiğiniz yatar koltuğun aynısı vardı.Boyunu bizzat ölçtüm 165 cm geldi. benim boyum 1.91 cm. Benim o koltukda yatabilmem mümkün değil .Dolayısle kaba olsada böyle özel bir şey yaptırmaya mecbur kaldım.Ayrıca...
  9. metin dağıstanlı

Ynt: 2006 Model T5 İçin Çekyat Degerli KARAVANCILAR,Yukarıdaki resimlerde görülen yatakla benim aracım karavan statüsüne girermi? yanıtlarsanızz memnun olurum.ruhsata işletmek, ötv açısından.

10. metin dağıstanlı

Ynt: 2006 Model T5 İçin Çekyat Çek yat fotoğrafları

11. metin dağıstanlı

Karavan Ruhsatı Olmadan Demonte Mobilya İle Trafikte Sorun Yaşarmıyız?

Ynt: Karavan Ruhsatı Olmadan Demonte Mobilya İle Trafikte Sorun Yaşarmıyız? Sayın Cavit Bey.Güzel temennileriniz için çok teşekkür ederim.Çek yat için önerdiğim adresin siz internet sitesini bulmuşunuz tebrik ederim. Bende çek yatımı bugün monte ettirdim.Allah saglık ve izin verirse 30 yıllık...
  12. metin dağıstanlı

Ynt: 2006 Model T5 İçin Çekyat Yücel Bey,Ben 800 TL ye yaptırdım.

13. metin dağıstanlı

Ynt: 2006 Model T5 İçin Çekyat Benim yaptırdığım yatak 1.95 uzunluğunda 120 cm eninde 2 kişilik ,altı sandıklı .Oturma durumunda 157 cm boyu 80 cm eni oluyor.istenildiği zamanda sökülebiliyor.
  14. metin dağıstanlı

Ynt: 2006 Model T5 İçin Çekyat Arkadaşlar bende aracımın içine çek yat yaptırmak için bir ay uğraştım nihayet Bursa da İstanbul tarafından Bursa ya girişte beşyol mevkiinde ÖZİŞ OTO DÖŞEME Emin Öziş tlf:224 2548226 -2156792 oto koltukları üretimi yapan bu firmada nasıl çek yat isterseniz en...
  15. metin dağıstanlı

Karavan Ruhsatı Olmadan Demonte Mobilya İle Trafikte Sorun Yaşarmıyız?

Ynt: Karavan Ruhsatı Olmadan Demonte Mobilya İle Trafikte Sorun Yaşarmıyız? Degerli Arkadaşlar. Karavan içine yatak-çek yat yaptırmak isteyen kişilere Bursa da Beşyol lambaları mevkiinde ÖZİŞ OTO DÖŞEME SANAYİİ ni öneririm Emin ÖZİŞ TLF:0224 2548226-2156792 İstediğiniz tip ve ölçüde yatak yada...

16. metin dağıstanlı

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu 1952 Bursa doğumluyum.Bursa İ.T.İ.Akademisi mezunuyum. Bir kamu kurumundan 4 yıl önce emekli oldum.Siz sayın site üyelerinin tecrübe ve biilgi birikimlerinden yararlanmak istiyorum .Yeni almış olduğum Renault trafic panelvan minübüsümü karavana...
  17. metin dağıstanlı

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Degerli karavancı Dostlar,Hepinizi saygılarımla selamlıyorum.Ben Bursa da yaşayan ,uzun yıllardır karavan sahibi olup ülkemizi gezmeyi düşleyen biir kişiyim .Bir kamu kuruluşundan 3 yıl önce emekli oldum. Allah nasip ederse Mayıs sonlarında Renault trafic...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,165
Kayıtlı Üye Sayımız
167,058
Kaydolan Son Üyemiz
Fethiye Paraşüt

Çevrimiçi üyeler

Geri