Arama sonuçlarınız

1. Odeh

Pazar Ne Yapalım? Nereye Gidelim? (20131215)

Ynt: Pazar Ne Yapalım? Nereye Gidelim? (20131215) Etkinliğinize ben de katılmak isterim. Not: Araçta taşıdığım bir adet Aselsan telsizim mevcut.

2. Odeh

Navara Kullananlar

1 gün önce buzda biraz uğraşılmıştı. Bugün 5-6 km yol yaptım. Freni biraz derin ve ani pompaladım birkaç kez. Birkaç kez de durup kontak kapattım. Düzeldi. Test ettim ABS devreye sorunsuz giriyor. Sanırım sensörlerden kaynaklanıyordu, küçük sarsıntı ve sifirlamalar düzeltti. İlginize teşekkür...
  3. Odeh

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar Arkadaşlar merhaba, 2007 Navara'mda ABS ışığı yanıyor, denedim ABS devreye de girmiyor. Acaba servise gitmeden el-göz ile kontrol edebileceğim bir elemanlar var mı? Öneriniz nedir?

4. Odeh

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar Anlayamadığım bir konu var... N viteste araç yokuş aşağı inerken belirli bir mukavemet hissediyorum, normalde hızlanmasını beklerken yavaşlıyor.... Bunun otomatik vitese özgü olmadığına eminim, peki NAVARA'ların hepsi böyle midir? Yoksa bilyelerde ciddi bir bozukluk mu...
  5. Odeh

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar Arkadaşlar, Aşağıdaki takım fiyatı için yorumunuz nedir? ARB Air Locker $1,009.85 ARB Air Locker All:ARB-RD149 | Nissan M226 | D40 ARB Compressors:Compact 12v Compressor ARB Inflation Kit:Add Tire Inflation Kit

6. Odeh

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar Tecrübeli arkadaşlara bir sorum var bu vesile ile... Hi-Jack -ya da Off-Road- Krikosunu Navara'mızda (Ön ve arka ya da yandan müdahale amacıyla) güvenli ve verimli bir şekilde kullanmak için araçta ne tür bir değişiklik, eklenti, yöntem önerirsiniz? Yoksa envanterden...

7. Odeh

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar Differansiyel kilidi için nereden ve nasıl alabileceğim konusunda bilgi verirseniz çok memnun olurum. Almak istiyorum açıkçası. Hatta tek başına -her zaman- yeterli olmayacağına da kanaat getirdim diyebilirim. (Hi-Jack krikonun daha çok servis alanında faydalı olacağını...
  8. Odeh

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar Evet Tolgas, hoş bir tesadüf oldu sizinle karşılaşmak... Arayan bendim.
  9. Odeh

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar Lastikler 265/70/16 Cooper STT

10. Odeh

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar Arkadaşlar merhaba, Sıklıkla çıktığım bol çamurlu arazilerde ufak tefek takılmalar oluyordu. Ancak ard arda iki gün dikkate değer önemde çamura saplandım... Telefonun çekmediği, yalnız olduğum ve en yakın köyün de bazen hayli uzakta olduğu düşünüldüğünde hiç de eğlenceli...

11. Odeh

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar Tolgas, mahsuru yoksa diferansiyel kilidinin ne kadar bir ücrete mal olduğunu öğrenebilir miyim?
  12. Odeh

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar Evet Tolgas, dediğin gibi 4LO'ya alıyorum ve Barbaros Beyin dediği gibi lastikler de düz. Az önce çıkıp toprak dik bir yolda tecrübe ettim. 4LO'ya aldığımda (4LO ışığı yanıp söner halde kalıyor) motordan gelen torkun artışını net bir şekilde hissediyorum, gaz pedalı...

13. Odeh

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar Arkadaşlar anlayamadğım bir durum var, yardımcı olursanız sevinirim. 2007 Navara 4x4 LE 'de durup, vitesi boşa alıp, frene basarken 4LO konumuna aldığımda gösterge panelinde 4LO ışığı yanp sönüyor?? Sürekli yanması gerekmez mi? Doğrusu nedir? Gösterge panelinde 4çeker...
  14. Odeh

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar İstekte bulunmanıza gerek kalmadı... Ne kadar geçerli kalacağını bilmemekle birlikte http://www.tradebit.com/DL/T101127104131-15d2d linkinden indirebilirsiniz...
  15. Odeh

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar Arkadaşlar, Bugün küçük bir miktar ödeme ile 2005-2008 D40 Nissan Navara Servis El Kitabını edindim. PDF olarak bulunan dosyalar mükemmel bir indeks ve tümü birbirine bağlantılanmış konularla eksiksiz bir kaynak. İlgilenen olur ise 40 MB boyutundaki bu dosyaları...

16. Odeh

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar Borpower kullanımı konusunda tecrübesi olan arkadaş var mı?
  17. Odeh

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar Erkan Bey ile bir şekilde bugün tanıştık Bülent Bey. Aynen dediğiniz gibi profesyonelce aydınlattı. Kendisinden 5 adet 265/70 R17 satın aldım. İlginize teşekkür ederim.
  18. Odeh

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar Tahminin için teşekkür ederim Tolga... Ancak hem lastik satıcısı hem de iş-ölçü teknik bilmez servisçiler tarafından söylenen "tahmin" sözcüklerinin üzerine bir şey eklemiyor. Lastikler Kütahya'ya getirtileceğinden tecrübe etme şansım maalesef yok. Alıp da elimde kalması...

19. Odeh

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar Merhaba arkadaşlar, Geçen gün aracımı teslim aldım, üzerinde 245/65 R17 lastik var.. Değiştirmek için karar verdim ancak bir türlü seçtiğim ölçünün doğru karar olup olmadığı konusunda kimse net bir cümle kuramadı. (servis dahil) Tecrübesi ve bilgisi olan arkadaşlar eğer...
  20. Odeh

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar İlginize ve verdiğiniz bilgiye teşekkür ederim. Varsa resim ve fiyat bilgisini iletebilirseniz sevinirim. (532) 417 1436 meskrip@gmail.com... Forum, telefon ya da ileti; hangi şekilde bildirmek isterseniz benim için uygundur.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,717
Kaydolan Son Üyemiz
bbbea

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri